Jump to content
High-End Forum

robx

Members
 • Content Count

  4,895
 • Joined

 • Last visited

About robx

 • Rank
  Lid

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  de zoektocht is over. ik heb muziek. wordt het nog eens beter ... fijn. maar zo is het ook perfect

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,986 profile views
 1. Ja en eerlijk is eerlijk en fair is fair en ik doe geen zaken met mensen die zich minder dan dat gedragen he ? En dan vallen er maar enkelen af. Zei ik al wie?
 2. Er is in dit leven maar één weg : de juiste weg.
 3. bling bling moet ook een tikkie volgens mijn normen zijn. weg ermee. ik heb natuurlijk hele rare normen, stoor je er niet aan
 4. ik ben die Arden met zijn bling bling best een beetje zat. Ignore jongens.
 5. geen stress .... je kan rustig aanzien hoe de boel langzaam aan ontploft. We hebben niet de laatste revolutie of opstand gehad (het zou vreemd zijn als je dat denkt) en de boel destabiliseert zo snel dat je geen 10 jaar meer hoeft te wachten op onstabiliteit in de westerse 'democratieen'. Tussen haakjes want het is geen democratie wat we hier hebben. Dus watch and enjoy.
 6. te laag? dikker / zwaarder / steviger (meer scoring) maken. simpel. te hoog? als het maar lekker boven het werkingsgebied van de waffers ligt. dus wat is het probleem? zak zand er op om af te ronden.
 7. Ga ervan uit dat alles trillingsgevoelig is, en dat de kleinste trilling - ook wat niemand kan meten behalve Cock - storend is. ps .... daar onderin .... daar zit het
 8. jaaaa... maar ik ken ook diverse huishoudens waar ziggo de digitale TV niet in orde krijgt. Vastlopers, blokjespest en allerlei rare strepen etcetera. Na veelvuldig monteursbezoek. Ik denk: digitaal is lekker goedkoop voor de provider, en in het echt crappy. Helaas krijg ik die crap binnenkort ook hier. Zonder keuze. groet
 9. Ik zet mezelf weer in de audiostand. Morgen wat solderen aan CD speler voor zoon. De meest voor de hand liggende dingetjes (zo een stable platter ding met legato link converter .... waar hebben we dat gehoord ...). En mijn linkerluidspreker gaat uit elkaar, de controle of dat ding telkens de versterker sloopt laat ik samenvallen met enige onderdelen upgrade. We weten dat de onderdelen al héééééél lang in de kast liggen hier )))) En dan zet ik er eerst eens een simpel versterkertje op, kijken of die overleeft. En voor nu : youtube haha groet
 10. fouten maken ... ja, ik heb er ook erg veel gemaakt. de vraag is meer hoe lang je dat volhoudt, en telkens dezelfde vooral. groet ps de laatste volzin ziet ook wel op pakkans : er zijn normen. regels. dan moeten we daar als samenleving geld aan besteden dat die regels gevolgd worden. Daar mankeert het enorm aan, door slap zalvend ontwijkend gedoe van politici (ik zeg nog niet wie).
 11. Eens. Keur meteen deugdelijk of hou als overheid je inadequate mond. en laat ons niet zitten met idioten die bewezen hebben te gevaarlijk te zijn voor ons burgers die zich wel gedragen. ps ... natuurlijk werkt straffen niet bij het ongedierte dat bejaarden overvalt en zo. Maar permanent verwijderen werkt voor ons wel, 100% zeker.
 12. Ok ... ik snap je. Daarvan verwacht ik helaas weinig. Ik verwacht alleen veel van meer belastingen en minder rechten.
×
×
 • Create New...