Jump to content

marcel535i

Members
 • Posts

  142
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Location
  Helmond
 • Interests
  Good sounding music and system (home+car)

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  CD spelers:
  Sony XA20-ES, Marantz CD 6000, Denon DCD-1450, Philips CD-582, Marantz UD-5005, Denon DCD-800NE (black), Philips CD604
  Versterkers:
  Marantz PM-17, Marantz PM-6010SE
  Luidsprekers:
  B&W CDM-7se
  B&W DM4
 • Tweede set
  CD speler:
  Denon DCD-800NE(silver)
  Versterker:
  NAD versterker (als voorversterker in gebruik voor de Beolab's)
  Luidsprekers:
  Beolab-1
 • Derde set
  Car:
  Audiotec fisher DSP 8 channels MATCH PP 86DSP,
  Eton speakers, JBL 12" woofer+amp,
  Silent Coat sound proof

Recent Profile Visitors

720 profile views
 1. Mooie tip voor mijn BOL cadeau bonnen
 2. De pret-pakket versies zijn wat duurder maar dan heb je ook een fraai boek of zelfs een LCD display-tje bij of wat extra opvul tracks. Ben benieuwd hoe de band gaat spelen en of ze de tel niet kwijtraken. Ze hebben nogal wat ingewikkelde time-signatures in de muziek zitten.
 3. Binnenkort in Helmond Cacaofabriek maar dan wel de "Perfect Tool" goedgekeurd door de echte jongens, daar gaan we heen !
 4. Heb ik vorig jaar ook nog gekocht, super album maar heb er nog wel een CD'ripje bij toegevoegd van de CD met de originele master. Deze week zelf gekocht: Camel : Mirage Jeff Beck : Becks' Guitar shop Jeff Beck : You had it coming
 5. Kan er ook nog bij, heb hier 3 CD's met verschillende mastering, de SACD, een paar officiele live concert uitvoeringen en een ruime boot-leg collectie van dit album. Ik ben er eigenlijk wel klaar mee met dat "Selling out" gebeuren van PF.
 6. Alles van Beck gedraaid vandaag, dit is mijn favouriete album: "Who else !" Vanaf CD natuurlijk : What else ?
 7. Die gasten mis ik nog in mijn fysieke verzameling. Plaats maken voor een stukje space-rock.
 8. Cool deze ... ik snap de muziek niet helemaal maar misschien moet ik er iets bij gebruiken
 9. Voor mij kwam hij samen met een SR-5023 via marktplaats voor 100 euro samen ! (soms heb je een mazzeltje) Ik heb hem vooral voor als ik Blue-rays en SACD wil spelen, de rest van de spelers hier lusten dat niet. Verder goed apparaat. Ik heb de fan nog niet gehoord maar misschien nodig voor als ie echt aan de gang moet als netwerk player maar dat doet de TV hier al. Veel plezier ermee !
 10. Ik heb de UD5005, speelt ook alles af incl. SACD , ben benieuwd wat er in de UD5007 extra zit, hij ziet er exact hetzelfde uit. Gevonden : Marantz UD5005 vs Marantz UD5007 | ⿻ Full Comparison (productz.com)
 11. Ga ik ook even checken of ik die kan vinden via Volumio
 12. "Sfliny Classic Rock" Bitcompressie = 320Kbit/s Dynamiek compressie = 0, originele DR van source geen radio sound dus. Geen typische audiofiele muziek maar classic rock met vinyl sound.
 13. Ik bedoelde vooral de dynamiek compressie TJ, ofwel de luidheid. Ik heb zelf vroeger ook radio gemaakt zowel programma's als apparatuur. Heb ook een aantal limiters/compressors gebouwd waar we destijds veel succes mee hadden. Maar ik geef nu voorkeur aan muziek met veel lucht dus wat minder vol. Bit compressie voor mj is niet het probleem vanaf 192KB/s
 14. Heb de streamer weer aangesloten om aan te pikken bij de top2000. Volumio3 geïnstalleerd vanaf Volumio1 ge-update. Werkt goed maar kon het niet lang volhouden met de top2000. Iets te veel Borsato. Mijn vrouw kwam binnen en het viel haar gelijk op hoe slecht het klonk qua geluid. Veel te veel compressie in dynamiek los van bit-compressie. Daarna nog even gespeeld met Volumio3 streaming en geweldige stations gevonden op 320 KBit/s rock muziek met "zonder" dynamiek compressie waar ze mee adverteren, en ook nog eens goede muziek dus daar blijft ie opstaan. Dus dankzij top2000 toch weer iets leuks ontdekt. Overigens ben ik grote fan van de tv uitzendingen met Leo en Matthijs, en misschien ook met Herman.
×
×
 • Create New...