Hans van Liempd

Members
 • Content count

  18,016
 • Joined

 • Last visited

About Hans van Liempd

 • Rank
  2003 member
 • Birthday 09/30/1950

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Omgeving den Bosch
 • Interests
  audio

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Set 1Acoustic Signature Crystal + Jelco + Micro Benz Glider S L(Esound CD-E5-m)PC met Pink Faun DAC 3.24 op i2s Array Obsydian Ph-3Array Obsydian B-10Array Quartz M-10 (2x)Wilson Watt/Puppy 5Bekabeling � la Array (gevlochten)Set 2:B&W DM2aPrimare A20Marantz DV6400KPN digi-kabelontvangerPC met Behringer externe geluidskaartBekabeling � la Array (gevlochten)
 1. Precies. En dan de dikke van den Hul luidsprekerkabels. Voor interlinks is het misschien wat makkelijker.
 2. Zou kunnen.
 3. Ik en niet zo van de koolstof kabels. Wat ik hoorde, klonk saai en suf. Wanneer je daar van houdt, prima.
 4. Nooit van gehoord. De platenzaken hier in de buurt hadden dat niet. Wel leuk.
 5. Het is nogal wat en verdeeld in verschillende sub en sub sub mappen. Explorer werkt prima en vind ik wel handig werken. Maar chrome gebruik ik ook wel eens. Oa op het tabletje.
 6. Ik. Omdat m'n uitgebreide lijst favorieten dan blijft werken.
 7. Dat was als zelfspot bedoeld. Maar... helemaal zonder slag of stoot verliep het afgelopen donderdag niet. Nu niet de afstandsbediening vergeten, maar een verkeerde draadloze muis meegenomen. Die was gekoppeld met een andere PC dus werkte niet. Nou woont er een lid van de audioclub niet al te ver van ons clubhuis, dus een andere was snel geregeld. Maar toch nog niet helemaal uit de problemen. Omdat mijn muziek PC de muziek vanaf de NAS haalt, moest ik er voor de demo een externe HD aanhangen. Ook zit de lineaire voeding behoorlijk ingebouwd, zodat ik me met een geschakelde voeding moest behelpen. Waarschijnlijk heeft die laatste het met de HD er bij er moeilijk gekregen. Hij piepte als een oude lijntrafo (is me verteld, ik hoor die frequentie niet meer). Er waren dus problemen met opstarten, kopiëren vanaf een tweede HD en de i2s kaart. Niet iets om vrolijk van te worden. Gelukkig werd dit door de mensen van Aequo prima opgepakt door nog was extra informatie te geven. Ondertussen de tweede schijf verwijderd, wat instellingen veranderd en de Asuskaart via SPdif en kernel ingesteld. Dit, omdat ik weet dat sommige drivers erg veel energie van de PC vergen. Uiteindelijk werkte het probleemloos en konden we na de pauze echt gaan luisteren. een van de leden merkte op dat aan van de beste demo was, sinds dat hij lid werd. Het werd ook duidelijk dat Aequo een echt technologiemerk met erg veel kennis is. En dat deze, toch relatief kleine luidsprekers een bijzonder hoge weergavekwaliteit hebben. Nadat ik de PC thuis weer aansloot werkte alles weer probleemloos. Ook op i2s. Ik geef die 12V geschakelde voeding in combinatie met de externe HD, dus de "schuld" van de problemen.
 8. foutje
 9. Precies. Als je onder internet explorer de compatibiliteitsmode aan laat staan, zie je met het nieuwe forum heel weinig.
 10. Toch nog een uurtje de tijd genomen om het door te lezen en vooral kijken. Wat een mooi overzicht van de show. Eigenlijk kom je voor een compleet verslag van de show aan 4 dagen nog tijd te kort. Knap gedaan en een heel goed idee van de show gegeven. Hulde.
 11. Wanneer je van het oude forum in dit nieuwe komt én de compatibiliteitsweergave aan hebt staan zie je vrijwel niks. Deze dus uitzetten en het komt een stuk bekender over.
 12. Morgen krijgen we AEquo op de club. Vandaag een telefoontje dat de beoogde apparatuur niet op tijd beschikbaar is. Nu gaan de AEquo's op mijn set spelen, incl. PC met i2s dac. Het lijkt te gaan werken zonder netwerk. Wie deze avond mee wil maken, kan voor €5,- als gast meeluisteren.
 13. Ik krijg geen tijd om het verslag te lezen. We zijn gistermiddag van vakantie thuis gekomen. Vandaag een hoop verplichtingen. Ook leuk, maar geen tijd.
 14. Ik ken verschillende mensen die zo'n stroomregenerator hebben of hadden. De ene helft zweert er bij, de andere vond het uiteindelijk toch niet de moeite en heeft het ding weer weggedaan. Ik denk dat het sterk afhangt van de hoeveelheid stroomvervuiling. Ik heb in m'n luisterhok alleen ledlicht en hoor geen verschil, of het brandt of niet. Ook van andere netvervuilingen niet. In ons huis zit wel een driefasenmeterkast. Voor de audio heb ik de minst belastte fase gekozen. Maar wat te denken van die internet via lichtnet dingen. Die vervuilen pas echt. En wanneer de buurman er een heeft mag de hele buurt "meegenieten".
 15. Je moet ook niet met die dure spullen gaan sjouwen.