Jump to content
High-End Forums

HansP

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

About HansP

 • Rank
  Junior Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  zelfbouw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. HansP

  Silent Angel Switch

  Wel grappig dat je bij Roon ziet dat een grote file/muziekstuk van b.v. 10 minuten eerst geladen wordt, en daarna pas begint af te spelen. Dit om direct uit het geheugen te kunnen afspelen, want als ik de de netwerkkabel uit de streamer trek, speelt hij zeker een tijd door...!! Proef op de som een tijdje geleden gedaan, een album laten afspelen en toen het album verwijderd van de server, het bleef nog 3 nummers door spelen en raakte toen in de war.
 2. HansP

  Silent Angel Switch

  De lineaire voeding of de geschakelde in een opzet voor de streamer kon voor mij geen verschil geven na/bij het testen. Wat voor mij dan net wat scheelde, maar kan ook de gemoedstoestand zijn, dan de laatste mediaconvertor van de glasvezel onderbreking/omzetter, die heb in dan wel met een lineaire voeding gedaan, en daar zit dan nog maar 30 cm Cat 7 kabel naar de streamer. Dit was dan puur om voedings ruis van evt. switches uit het signaal te houden.
 3. HansP

  Silent Angel Switch

  Ik heb hier een switch van Zyxel , de GS-108B V2, en die heeft dan 2 poorten die een voorrang krijgen/geven, https://www.zyxel.com/nl/nl/products_services/8-Port-Desktop-Gigabit-Ethernet-Switch-GS-108B-v3/ dat maakt mogelijk een verschil. maar of het een volume verschil gaat opleveren?
 4. HansP

  Silent Angel Switch

  Ik was er bij in Haarlem, en dan ook met de verwachting dat er geen verschil te horen zou zijn, maar bij de 2 laatste switches was het alsof het volume wat hoger was, en dat was dat niet gedaan door de Pass voorversterker, maar mogelijk een andere oorzaak. Daarnaast was het ook als of er bij de laatste het hoog werd beperkt, niet iedereen had het in de gaten. Als je meer hoort is het wat makkelijker te constateren, als wanneer er iets er niet meer is. Maar de verschillen zijn mij niet de "meerwaarde" โ‚ฌโ‚ฌโ‚ฌ, van de switches waard.๐Ÿ˜ฒ
 5. Ik was er bij vandaag, best wel leuk, en een totaal ander beeld en verwachting, maar dan toch verschillen horen. Dat had ikzelf niet verwacht.๐Ÿ˜Š
 6. HansP

  DAW

  Misschien hoor je hier een ander alternatief.๐Ÿ˜
 7. HansP

  DAW

  Tja , eerst schoenen kopen en daarna pas kijken welke maat je nodig hebt, is nu niet de oplossing die ik dan meestal gebruik.๐Ÿ˜• Ik had alleen begrepen dat hij het een mooi kastje vond, en niet dat hij al in de wagen van PostNL ligt op weg naar zijn huis.
 8. HansP

  DAW

  Je bent in ieder geval met een kaal NUC boardje duurder uit, en de keuze is veel beperkter. Hier is ook wat meer te vinden, heb daar ook een keer een ITX boardje gekocht. https://www.minipc.de/catalog/gl/35 Heb hier zo een board met passieve koeling, gaat als de bliksem voor muziek.๐Ÿ˜ https://www.minipc.de/catalog/il/1773
 9. HansP

  DAW

  Ik heb met die voedingen een demo gegeven bij de AVMN, en daar kon men eigenlijk geen verschil horen tussen de duurdere en deze dingetjes. En dat waren dan vergelijkbare als de Raspjes..
 10. HansP

  DAW

  Misschien eens iets dergelijks als dit gebruiken? https://www.reichelt.nl/snt-module-15-w-5-v-3-a-irm-15-5-p157857.html?&trstct=pos_6 of https://www.reichelt.nl/schakelvoeding-15w-3a-5v-snt-rs-15-5-p137080.html?&trstct=pol_5 230 in en 5 V uit en stabiel......!!!
 11. HansP

  DAW

  Voorlopig hier ook drukte genoeg, zaterdag bij Alpha audio , zondag show in Brussel, en nog 2 subwoofer modules inbouwen. Dat zal inderdaad week 50 worden.๐Ÿคจ
 12. HansP

  DAW

  Dat is wel een leuke opzet, en je draait met JRiver begrijp ik dat goed? Daar ben ik minder vertrouwd mee, maar als je de PCI kaarten hebt liggen en wilt experimenteren, ik heb hier wel het een en ander aan de praat, en ook liggen ( miniITX e.d. Ik weet niet waar je woont, maar als Dordrecht niet te ver weg is kunnen we altijd wel brainstormen en testen. Ik werk zelf het meest met Linux en Android, maar W 10 is absoluut geen onbekende voor mij.
 13. Klopt inderdaad, via Airplay ga je altijd terug naar die instellingen. Bij de draadloze opzet van deze apparaten ga je een stap terug. Dan kan het beter met een draadje/ of optisch, en behoud je de oorspronkelijke kwaliteit, het best kan dat met S/Pdif aansluiting en een tulpstekker.
 14. HansP

  Streamen.

  En klinkt het ook een beetje?
 15. Ik gebruik nu sinds een maand of 3 dan LastPass, het wil niet zeggen dat dat altijd de oplossing is maar wel een degelijke die ook op de telefoon en zelfs op linux gebruikt kan worden. 1 Heel goed wachtwoord gebruiken voor de toegang, en de rest gaat dan een stuk makkelijker, en bestaande wachtwoorden kan hij makkelijk overnemen of verbeteren
×
×
 • Create New...