Jump to content
High-End Forums

HansP

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

About HansP

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  zelfbouw

Profile Information

 • Location
  Dordrecht

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Erg leuk, zo'n audiofiele dag, zijn dat altijd mopperaars?šŸ˜•
 2. https://tweakers.net/nieuws/155798/npo-wil-tot-2030-radio-uitzenden-via-fm-netwerk.html Dit is mogelijk de informatie waar naar verwezen is/wordt?
 3. Als je er geen stekker in steekt of zo neer zet, ook HEEL stil. De kwaliteit van het geluid alleen afleiden van de ruis, is naar mijn weten niet de juiste weg. Dan kunnen er zeker nog hemelsbrede verschillen optreden in openheid detailrijkdom enz.
 4. Moet je er dan een USB uit op gebruiken of een uitbreiding er op als een HAT, zoals dat dan weer heet. Je kunt ook de IĀ²S van de GPIO pinnen halen naar een goede DAC, maar dan blijft hij zonder aanpassing steken op 192 kHz.
 5. Ik hoorde van de week deze, niet verkeerd. https://www.cambridgeaudio.com/en/products/hi-fi/cx-series-2/cxn
 6. Die had hij al verkocht? šŸ™„
 7. šŸ¤£ Dan hoef je niet iedere keer naar de draaitafel te lopen en dan om te draaien, en vervolgens weer te gaan zitten. Kost veel tijd!!!!šŸ¤£šŸ¤£šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜§
 8. Hier kan het ook natuurlijk, Kraus is hier ook wezen luisteren, Leo weet ook wel dat ik al een poosje streamen met verschillende manieren/methodes/software. Goed weten wat je wilt is dan ook belangrijk.
 9. Die maak je toch zelf wel? https://www.onlinekabelshop.nl/rj45-toolless-connector-voor-cat6a-utp-netwerkkabel-48164 https://www.onlinekabelshop.nl/computer/netwerk-internet-kabels/installatiemateriaal Een beetje slim zijn en anders een elektricien vragen of het voor een leuke prijs kan.
 10. Kabeltje trekken? Gaat dat zo moeilijk?
 11. Het ging meer over dat Leo geen bestanden kende van 384 kHz.šŸ˜Ž
 12. Bij het afspelen van een dsf file, (SACD) Dat is dan een DSD 64/128 file, en dan kan je via de muzieksoftware dat laten omzetten naar 352.8 kHz of dan 384 kHz. Dat is dan van 1 bit naar 24 bit. Dat is dan weer net even lekkerder als een omzetting naar 176.4 kHz als er een max. van 192 kHz is. Wil je het/de maximale output van je DAC......?, dan krijg je dat met je correcte opzet wel voor elkaar.
 13. Een goede met een appel erop.šŸ˜
 14. Dus dan zoiets? https://www.steljesaudio.co.uk/docs/products/MS2.shtml Oh nee, die kan geen Qobuz. https://www.qobuz.com/nl-nl/info/hi-res-guide/les-cingles-de-la-hi-fi/network-players-and-other-devices178344 En anders is het wel wat duurder, https://www.alpha-audio.nl/2018/04/cocktailaudio-brengt-cd-loze-streamer-uit/
 15. Toch wel grappig, blijkbaar is het hier ook, wat de boer niet kent lust tie niet. https://www.max2play.com/en/2019/10/raspberry-pi-hi-fi-streamer-with-7-inch-touch-screen-display-control-and-max2play/
×
×
 • Create New...