Jump to content
High-End Forums

TL 200

Members
 • Content Count

  4,882
 • Joined

 • Last visited

About TL 200

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 03/20/1963

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Gemodificeerde Cyrus 2 met PSX externe voeding, Harman Kardon cd-speler, Cambridge Audio TL 200 transmissielijn speakers.LG hd plasma tv,Sony dvd-player, Raspberry Pi 3 model B+ met Encore mDSD dac en Audoquest Jitterbug. Interlinks van Audioquest en Monster, speakercable Monster. En de belangrijkste tweaks van de hele set: Suzy Wong Audiotegel! en van der Heide modificatie voor de structuurinformatie.

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  drenthe

Recent Profile Visitors

7,549 profile views
 1. Dat is niet grappig bedoeld, ik leg verder niets uit. Er is één forumlid die het wel snapt.
 2. https://www.nu.nl/276787/video/plantwave-laat-planten-zingen.html
 3. Kijk maar joh. 17 april ben ik waarschijnlijk niet thuis.
 4. Vanmiddag een auwdiofiel moment. Er stak een bij in mijn vinger en ik kon ineens jodelen.
 5. Je kunt beter niet met zonnebril op komen want 's zomers wil het nog wel eens heet zijn op mijn zoldertje.
 6. TL 200

  27 000 euro

  Ben je gek, men is er gewoon achtergekomen dat een slaaf met een beetje beter onderdak en wat meer te eten veel langer meegaat.
 7. TL 200

  Downgraden

  Het woord duur schept vaak verwarring. Meestal wordt "kost veel geld" bedoelt. Iets waar je niks aan hebt is voor een cent nog te duur.
 8. Ja, dat is hier ook niet onopgemerkt gebleven. In 1946 is een boek geschreven door Hans Nesna die samen met een fotograaf een reisverslag heeft gemaakt van een reis door de puinhopen in Duitsland. Mijn exemplaar staat in de bibliotheek van school in (Oost) Berlijn. Er was een uitwisselingsprogramma van de school waar onze oudste dochter destijds les kreeg en hier was een klas van die school in Berlijn. Ben o.a. mee geweest met de kinderen naar voormalig Kamp Westerbork en was erg onder de indruk van de reactie van de Duitse kinderen. Het leek wel of ze zich schuldig voelden. Aan het eind van die week heb ik het boek, met een persoonlijk schrijven op het schutblad, geschonken aan de leraren uit Berlijn, vooral om te laten zien dat ook in Nederland al in 1946 is stilgestaan bij de ellende die het Duitse volk heeft meegemaakt. Heb een heel mooie dankmail gekregen van de directeur die mij beloofde dat het boek een ereplaats in hun bibliotheek kreeg. https://www.boekenplatform.nl/zoo-leeft-duitschland-53484
 9. Dat vind ik nou ook het mooie van dit topic, iets nieuws ontdekken. Ik kom er net achter dat Jóhan inmiddels al is overleden (februari 2018). Ik wist wel dat het een IJslandse componist van o.a. filmmuziek was. https://en.wikipedia.org/wiki/Jóhann_Jóhannsson
 10. Da's mooi ingekleurd, Cleve Stadt und Hafen um 1895.
 11. Waarom niet? De PC Hooftprijs (€60.000) zit er sowieso niet in voor een forumlid. Helemaal niet meer sinds de ban van onze enige kanshebber.
 12. TL 200

  LS kabelvergelijk

  Dat is toch niemand hier? Behalve de multimeters natuurlijk.
×
×
 • Create New...