Jump to content
High-End Forums

TL 200

Members
 • Content Count

  4,777
 • Joined

 • Last visited

About TL 200

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 03/20/1963

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Gemodificeerde Cyrus 2 met PSX externe voeding, Harman Kardon cd-speler, Cambridge Audio TL 200 transmissielijn speakers.LG hd plasma tv,Sony dvd-player, Raspberry Pi 3 model B+ met Encore mDSD dac en Audoquest Jitterbug. Interlinks van Audioquest en Monster, speakercable Monster. En de belangrijkste tweaks van de hele set: Suzy Wong Audiotegel! en van der Heide modificatie voor de structuurinformatie.

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  drenthe

Recent Profile Visitors

7,462 profile views
 1. Hallo mensen, ik heb even heel weinig tijd voor het forumgebeuren. Er is vorige week blaaskanker geconstateerd bij mijn vader (82 jaar) en nu zitten we bijna dagelijks in het ziekenhuis. We hebben nog geen idee over de vooruitzichten, vandaag is een ct-scan gemaakt van z'n hele lijf, morgen wordt de tumor (voor zover mogelijk) verwijderd en daarna wordt een behandelplan gemaakt. Afwachten dus. Pa is gelukkig fit en strijdbaar, dat helpt alleen maar. Tot later, groetjes, TL.
 2. TL 200

  Konijn

  Ja, dat valt mij ook een beetje tegen van Carl.
 3. Ik heb een domme TV (LG led). Die hangt aan m'n slimme PC zodat ik bijna alles kan kijken en via het netwerk bedien ik ook nog de Rasp met Volumio om heel veel te horen.
 4. Herman Finkers: Nee, ik ben niet getrouwd nee, mijn schoonmoeder kon geen kinderen krijgen. 😂
 5. TL 200

  Konijn

  Ik heb nog nooit een konijn zien betalen en we hebben er al heel wat gehad.
 6. TL 200

  Konijn

  Met het staartje kun je mooi je naald afstoffen.
 7. Tracker van Mark Knopfler, uit 2015 en die heb ik eergisteren pas ontdekt.😳
 8. Kortste grap: een man met één arm in een tweedehands winkel.
 9. Schroefgaten kun je simpel opvullen met wat houtlijm en een lucifer of worstenprikkertje. Voor de techneuten: een deuveltje kan ook.
 10. Daarvoor is deze, die heeft m'n buurman ook en hij is er heel blij mee. https://www.dementie-winkel.nl/oer-muziekspeler-radio
 11. Om gek van te worden: een stelletje asbestverwijderaars die een hele vloer aan het uitbeitelen zijn in de woning hiernaast vanwege een 50 jaar oude lijmlaag waar mss. nog wat vezeltjes inzitten.
 12. Zorg er in ieder geval voor dat de achterkant van de speaker "geen hout ziet". Dus niet zomaar wat materiaal in de kast stoppen maar de wanden rondom bedekken.
 13. TL 200

  Andere DAC

  Hè hè, eindelijk maar toch! Fijn voor je Leo. Houdt dit vast.
 14. Ik log altijd van alles uit, elke dag de hele browsergeschiedenis incl. cookies en wat weet ik al niet meer weg en gooi ook al die mailtjes van het forum weg. Ik houd van een schone PC. Mijn toetsenbord zit wel vol cookie-kruimels, shag en as.
×
×
 • Create New...