Jump to content
High-End Forums

TL 200

Members
 • Content Count

  4,992
 • Joined

 • Last visited

About TL 200

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 03/20/1963

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Gemodificeerde Cyrus 2 met PSX externe voeding, Harman Kardon cd-speler, Cambridge Audio TL 200 transmissielijn speakers.LG hd plasma tv,Sony dvd-player, Raspberry Pi 3 model B+ met Encore mDSD dac en Audoquest Jitterbug. Interlinks van Audioquest en Monster, speakercable Monster. En de belangrijkste tweaks van de hele set: Suzy Wong Audiotegel! en van der Heide modificatie voor de structuurinformatie.

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  drenthe

Recent Profile Visitors

7,645 profile views
 1. Afgelopen woensdag heb ik alle stekkerverbindingen weer eens lekker schoongemaakt en de apparaten gepoetst. Dat vinden ze fijn en na een poosje zwabberen bloeit het spul weer helemaal op. En ik ook natuurlijk. Heb alles weer in de handen gehad en voel me de koning te rijk met een geluid wat je zó betrekt bij de muziek. En nu moet ik boodschappen halen
 2. Hier ook niet hoor, ik begin eigenlijk nog maar net.....
 3. TL 200

  100

  Ja, ik herinner me een gesprek van Remy Poppe met een boer. Ging over regels voor stallen geloof ik. Het onderwerp is niet het interessantste, dat is de opmerking van de boer en de reactie van Roemer. Het ging ongeveer als volgt: De boer: "In het buitenland mag het wel". Emile: "Ja daar mag wel meer wat we hier echter niet willen, kinderarbeid bijvoorbeeld".
 4. Ik kwam dit net tegen, Analog Masters. Mooi Nederlands concept, alles analoog, live opgenomen in één take op een 2 sporen tape. Weet iemand hier meer van, of dit ook op TV komt of zo? Kan het zelf niet zo gauw vinden. Hier staan al hun video's:https://www.youtube.com/channel/UChPkYMa3tY-oi1cbLmXmmaA/videos
 5. Ik vind het prima dat de dubbele post van mij verwijderd is, maar alleen omdat het dubbel gepost is, had ik ook zelf kunnen doen. Elke andere reden om de post te verwijderen zou ik niet zomaar geaccepteerd hebben Jack, we zitten tenslotte niet in China. Rotnieuws, op een rotte manier gebracht, is ook nieuws nietwaar.
 6. We zullen de waarheid misschien nog wel te weten komen Hans. Tot nu snap ik er niks van, het lijkt me toch dat Peter het geld niet nodig had. De mail van ChattelinAudio vind ik in ieder geval niet kunnen en ik denk dat dat meer slecht dan goed doet voor de zaak. Ik hoop dat Pink Project het overleeft zonder Peter.
 7. Ik ga nog wat geripte albums naar mijn harde schijf verplaatsen.
 8. TL 200

  DAW

  Dat hoeft niet hoor. Een fijn zaagje of een scherp mes doet het ook wel.
 9. TL 200

  DAW

  Schroefje zat onder het etiket met de specificaties. Daar zitten ze vaker als ze er al inzitten. Gelijmde exemplaren vragen om een andere aanpak.
 10. Het kan natuurlijk altijd erger. Gelukkig is het niet altijd even erg en kun je het meesttijds negeren.
 11. TL 200

  DAW

  Ik gebruik een 3A standaard (gehakte) muurwrat voor mijn Raspberry 3B+ omdat ik een USB dac gebruik die ook vanuit de Rasp gevoed wordt. De 4 serie heeft ook 3A nodig. En is dan met 4Gb ook redelijk te gebruiken als vervanger voor een desktop. https://raspberrytips.com/raspberry-pi-4-desktop-pc/
 12. Ik kan heel goed zonder. Het streamen is hier zo leuk dat ik regelmatig met een grote grijns op m'n gezicht zit te genieten.
 13. Ik hoop echt voor je dat het niet erger wordt. Het kan je leven behoorlijk verzieken.
×
×
 • Create New...