Jump to content

TL 200

Members
 • Posts

  5250
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TL 200

 1. Nou, je kunt er iemand mee behoeden voor gevaar. Onze kindjes heb ik regelmatig bij het fornuis weggejaagd tijdens het koken. Heb ze op een later moment wel zelf de ervaring van "heet" laten opdoen. Omdat ik die ervaring niet zelf over kon brengen natuurlijk.
 2. Nee, ik bedoelde dit in het algemeen voor draaitafels. Eigenlijk een open deur natuurlijk.
 3. Het is en blijft de som der delen.
 4. "Stare", EP van Nils Frahm en Ólafur Arnalds
 5. K-Tel, die konden drie albums op één elpee persen.
 6. De tuner die ik bedoelde is deze https://www.radiomuseum.org/r/yamaha_t_560.html Ik heb hem destijds zelf een beurtje gegeven. Afstemcondensator gereinigd met Kontak Tuner spray en een paar bolle elco's vervangen.Hij staat nu dagelijks bij mijn vader te spelen.
 7. Ervaringen zijn niet over te brengen. Al mocht je alle fysiologische processen die zich op een bepaald moment in Jantje's lichaam afspelen kunnen meten en registreren, vervolgens die meetgegevens juist kunnen interpreteren dan nog weet je niet hoe Jantje dat moment beleefd heeft.
 8. Klopt, ik vroeg ooit aan mijn audiodealer of het nog de moeite waard was om een oude tuner op te knappen. Zijn antwoord: Alleen als het voor jou de moeite waard is.
 9. Veel geld maar achteraf niet duur. Ik ken dat.
 10. Het is moeilijk hè. Misschien nemen we iets waar met nog onontdekte zintuigen die ook nog eens niet bij iedereen gelijk ontwikkeld zijn. Ons brein is ook nog zo'n onontgonnen terrein dat wij waarschijnlijk nooit antwoord op deze vragen zullen krijgen.
 11. Ik maakte die opmerking eigenlijk omdat ik direct aan een vroegere buurman moest denken. Hij was met zijn vrouw wezen winkelen en was nog even in een platenzaak geweest. Hij noemde wel 10 cd's op die allemaal geweldig waren en elk exemplaar had hij bijna gekocht. Uiteindelijk had hij niks gekocht dus.
 12. Ik heb bijna elke dag sex. Bijna op maandag, bijna op dinsdag etc.
 13. Misschien heeft de wetenschap het juiste meetinstrument nog niet uitgevonden. Radioactieve straling bestond ook al toen de Geigerteller er nog niet was. Ik vind dat men niet al te stellig moet zijn. ¨The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.” Charles Bukowski
 14. Lang Lang Goldberg Variations, 24/96
 15. Ja, die beste draaitafel zal er ooit wel eens komen. Is dan wel de laatste!
 16. Klinkt wel beter denk ik. Erg flauw, sorry Cock, kon het niet laten.
 17. Larry Coryell & Philip Catherine - Jazz at Berlin Philharmonic XI - The Last Call (Live) - 2021 (24-48) Laatste optreden van Larry, 24 januari 2017 opgenomen, 19 februari is hij gestorven. Kan geen clip vinden. Dan dit maar: https://www.highresaudio.com/en/album/view/ia787s/larry-coryell-philip-catherine-jazz-at-berlin-philharmonic-xi-the-last-call-live
 18. Voorzichtig hoor, een zuivere sinus vinden ze niet zo leuk.
 19. Maak je geen zorgen, ik ben niet zo van het updaten. Mijn Cyrus is net 30 jaar geworden en mijn speakers zijn al 45 jaar. Door de dealer onderhouden.
 20. Nee, die Denon was "gemodificeerd" door een handelaar die zich voordeed als kenner. Heeft een kennis (zonder enig technisch inzicht) van mij gewoon opgelicht. De Denon kon gelukkig nog gered worden.
×
×
 • Create New...