Jump to content

Ivan10

Members
 • Posts

  6253
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ivan10

 1. Leuk The Scene ik moet nog een Duitstalige CD single hebben - Diese Welt. Jammer dat de productie zo mager is van je album, Rene N.
 2. Mmm hij is erg feng shui, ja Cock schijnt wel via echolocatie altijd zijn weg te kunnen vinden naar een goed koffiezetapparaat Meer buitenaards, dan Japans.
 3. Ja gefeliciteerd Ove laten we de topic starter niet vergeten, die het avontuur heeft aangedurfd. veel luisterplezier.
 4. Dat kan nú wel, de Ikeda Kai is ook aangepast met nanokristalkern materiaal. Hartstikke leuk dat iemand het aandurft zo’n element open te maken en aan te passen. Deze elementen zijn al fantastisch op zichzelf. Gelukkig hebben we de Japanners nog om de analoge eer hoog te houden.
 5. Maar dat maakt onderhoud toch heel moeilijk of gaat zo’n filter eeuwig mee?
 6. Niet zo stangen, Roots. Foei Hans probeert het geleerde meteen toe te passen. Als ik een bezoek krijg heb ik dat ook. Minimaal over de staat van mijn huishouden Zo nog wat spinnenrag weghalen met de stofzuiger. Het is het jaargetijde lijkt wel.
 7. Dat is bijzonder moeilijk te repareren. Wie verzint dat?
 8. Ja, dat zou leuk zijn. Blijft bijzonder zulk priegelwerk.
 9. Ja, ik luister ook op mijn iphone, Jack. Maar muziek blijft voor nu via cd en lp, veel eenvoudiger.
 10. Wat betekent dit nu technisch? Moet deze Wilson Audio Luidspreker filter dus uit elkaar worden gehaald?
 11. Overall dus een gezellige en leerzame middag, Hans. Ik moet Cock ook eens hier krijgen voor een ‘audioconsult’. Mooi hoor. Ja, ik ben persoonlijk geen streamingfan. Het gemak begrijp ik, maar je moet een halve IT’er zijn. Software, drivers installeren etc. En het geluid heeft iets broos. Maar dat kan allemaal gewenning zijn. Mijn CD en LP zijn op het moment mijn favoriete medium en dat blijft hopelijk nog even.
 12. Ons muzikaal dirigeerwonder is niet meer. Wat een carrière! - Topdirigent Bernard Haitink (92) overleden
 13. Dank voor de aanvulling heren. Nu nog de jaren erbij en we hebben een perfecte wikipedia entry. Ere wie ere toekomt, zeker
 14. Ik ken haar niet. Iemand heeft haar in zijn klassieke muziekcollectie? - Stersopraan Edita Gruberová (74) overleden
 15. Het nieuwe album Coldplay - Music of the spheres laat ik misschien aan mij voorbij gaan. Normaliter koop ik ieder album, maar dit is net niet mijn cup of tea. Maar zeg nooit, nooit. Het laatste album van U2 - Songs of Experience (2017) heb ik ook niet. Die vond ik na een korte luisterbeurt, ook niet sterk. Maar zeg nooit, nooit. Misschien moet een album rijpen voor je de muziek begrijpt. Ik wacht Jack’s mening even af. Die heeft ook Coldplay in zijn discografie/collectie.
 16. Zo te zien zit Audio life nog steeds in de VAD show organisatie, sorry Dutch Audio Event: https://www.gelderlander.nl/buren/het-leven-is-te-kort-om-naar-slecht-geluid-te-luisteren~a3e4f16f/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2F
 17. Zo dat was een audiotraktatie, @pjotr27 Leuk! Ja, ik ben vorige week geweest. Altijd goed geluid en voor mij erg bijzonder om mee te maken.
 18. Top dat ziet er goed uit @Tubejack wat is die Vangelis toch productief geweest. De albumcover is me volledig onbekend. Uit 1990. Mmm.
 19. De audiofiele avond was een kort bezoek bij Cock. Luisteren naar zijn laatste aanpassing van een voeding in de audioketen. Zoals altijd klinkt het realistisch en los in de ruimte. Eindelijk kwam een wens tot uiting: luisteren naar The Beatles en een stukje Pink Floyd. Klinken de Fab Four op mijn oude singles meestal krap en ietwat schraal, nu staan ze duidelijk en helder te spelen. De stembuigingen van Paul en John zijn goed te volgen. De tamboerijn wordt er ritmisch lustig op los geslagen. Erg leuk en het smaakt naar meer. Pink Floyd ken ik natuurlijk van het hitalbum The Wall, maar vanavond draaien we de Division Bell. Ik ken het album niet, maar de productie komt goed uit de verf. De heren hebben er werk van gemaakt. Heerlijk die ruimtelijkheid en de bekende stem schalt fijn door de kamer heen. Daarna komt nog Dead can dance voorbij. Maar ook het Vangelis album China met al haar kleine details, die haarscherp worden geprojecteerd in de ruimte. Na een goede kop koffie en gevulde koek was het snel inpakken en wegwezen, het blijft namelijk een doordeweekse dag en morgen moet er weer gewerkt worden.
 20. Tears for Fears komt met een nieuw album in februari 2022.
 21. Ok las vandaag een artikel in een zakelijk medium over de beursgang van Universal. En daar werd recht toe recht aan gezegd: de muziekindustrie zorgt vooral heel goed voor zichzelf.
 22. Ik kan meeeten als het niet te laat wordt. De reistijd en zo vanuit Rotterdam richting Alkmaar kan oplopen. Het wordt anders wat te laat in de avond als ik aankom.
×
×
 • Create New...