Jump to content
High-End Forum

Ivan10

Members
 • Content Count

  6,005
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ivan10

 1. Ach wat jammer. Had het graag een keer willen bezoeken.
 2. Fijn dat je iets mag betekenen voor de lokale bevolking aldaar.
 3. Leuk, ja die zandkorrels die onder invloed van geluid andere patronen of vormen tonen op een gegeven oppervlak. Ik begreep van Cock dat hij deze test ook heeft gebruikt om de resonatie te controleren en aan te passen in het plateau van zijn draaitafel.
 4. Leuk. En hoe zijn de kabels nu geworden?
 5. @Groovy je kreeg vast een hartaanval. Jemig.
 6. Ivan10

  Buizenissen

  De Facebook vertaling is fantastisch: Er staat dus: Klepversterker ik hou 'm er in
 7. - Len Gregory - the cartridge man Ja, ik zie nog weinig online over zijn verscheiden, Carl.
 8. - Hifi.nl IN MEMORIAM: MARJA & HENK - 6Moons Good-bye Marja en Henk waren als hifi recensent bekend. Een bijzonder echtpaar. Zelf heb ik Henk eenmaal ontmoet op de VAD/XFI-show. Een artistiek stel, dat van nature de aandacht trok. Ook al is dat in de grijze hifi-wereld natuurlijk niet zo moeilijk. Bedankt als ambassadeur van onze hobby.
 9. Ivan10

  Isolatie platform

  Verrek hoe zet je dat ding dan uit? Dat wordt moeilijk testen zo. Maar voor nu zitten we allemaal in lock down vanwege Corona.
 10. Ivan10

  Isolatie platform

  Ik heb het apparaat wel gezien maar een aan- en uitzetten-test hebben we niet gedaan. Op het moment heeft het dacht ik een mooi afgewerkte acryl overkapping, omdat het apparaat zelf geen design uitstraalt. De overkapping is in opdracht gemaakt bij een acrylfabrikant. Of je daarom nog makkelijk bij de aan/uit knop kan komen weet ik niet. Misschien gewoon de stekker er uittrekken. Iets voor een volgende luistertest.
 11. Leuk Carl van Noob. Ik zie dat je in Rotterdam woont. Hebben jullie al een werkend prototype?
 12. Ivan10

  Buizen geluid

  LOL ja dat is de jarenlange ervaring van Audiofreak niet al te lang priegelen maar meteen de juiste upgrade installeren en spelen maar.
 13. Ja Linn is relatief duur ten opzichte van Thorens. Niet echt bereikbaar voor de tweedehands audiofiel. Vreemd genoeg vond ik het geluid ook wat tegenvallen. Het was me te donker. Let wel de indruk is alleen op basis van 1 XFI-demonstratie geweest. Zo vaak zie je Linn niet worden gedemonstreerd. Het moet zichzelf verkopen zo lijkt wel.
 14. Ivan10

  Buizen geluid

  Interessante vaststelling. Denk je je set verder uit te bouwen met buizen? Een voor- en eindversterker of geïntegreerde versterker? Of is dit net een mooie balans met de phono buizenvoorversterker?
 15. Leuk productontwikkeling. Bij een volgende batch neem ik zeker een stel af om te testen. De markt voor dempingsproducten is groot, dus er moet toch een positieve werking van de producten uitgaan.
 16. Ivan10

  Audio Technica LP7

  Tja, als je al een glas op je luidspreker zet, om het daarna met drank te vullen, dan gaat er al iets niet helemaal correct. Maar goed er was over nagedacht gezien de editing. Of hij is klein behuisd, dat kan ook.
 17. Wat doet die in Europa? Ik zag een prijs voor Amerika van 14.000 dollar voorbij komen.
 18. Ivan10

  Audio Technica LP7

  Zeker Seed7, en mooi gefilmde video. Goed album ook. De luisteraar zit alleen wel met zijn vingers aan de groeven.
 19. Ivan10

  Audio Technica LP7

  Klinkt niet slecht over dit systeem heen. Video: Audio Technica AT-LP7 in action
 20. Ivan10

  Audio Technica LP7

  Mooi uitziende draaitafel. Leuk om te noemen op het forum.
 21. Goede vraag. Het kan een nieuwe LP zijn geweest waar een stuk plastic uitstak en de naald aan bleef haken. Ik zal geen namen noemen, maar blij was ik niet. Laatst is de naald wel even over de kurkenmat heen gegaan. De arm liet ik zakken net naast de 45 toeren single. En ja het element is al heel lang het standaard element, dus het kan ook slijtage zijn.
 22. Dat is een goeie, ben meteen gaan kijken. Een kant lijkt mooi scherp, een net puntje. De andere kant ziet er anders uit. Maar het is allemaal zo klein, zelfs met een loep. Misschien is het uberhaupt tijd voor een vervanging, die naald draait al heel wat rondjes. Even een ander element er opgedaan. Oeps. Ja dat klinkt veel voller, ja. Goed advies Jack. Op naar een nieuwe naald.
 23. Mmm, omdat het misschien de stabiliteit van de snelheid beinvloedt? Maar ja op nanoniveau dan ben je wel topsport aan het bedrijven.
 24. Vreemd, binnen een week weer een baal stof aan mijn naald. Het element skipte zomaar over de LP. Wat bleek, weer een boel stof aan de stylus. Vreemd. Ik ga er nu beter op letten.
×
×
 • Create New...