Jump to content
High-End Forums

aurelius70

Members
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

About aurelius70

 • Rank
  Junior Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. aurelius70

  2020

  De beste wensen voor het nieuwe jaar toegewenst
 2. als eerste prettige kerstdagen.bij mij staat a tribute to niel young op de speler. met onder andere pixies winterlong soul asylum . loop .flaming lips.
 3. vinyl licht voor mij meestal zeer prettig in het gehoor. en ruikt ook lekker en dan een ook een mooie hoes er bij (heerlijk). 😊
 4. thanks zal nog een poging wagen 😊 de pioneer is gefineerd en weer in elkaar wat was die smerig jaaren van nicotine aanslag.🤐 . ( ziet best mooi uit geen 10 maar 8 punten ) 🤗 moet nog effe testen of ik hem wel goed in elkaar heb gezet. Zit allen met de kap die heb ik met de hand proberen te polijsten. Maar wordt allen dof. Het is een hard plastic niet van dat zachte. iemand een idee of is het verloren moeite . met speciale polyester kras verwijderaar lukt het niet.🤔.
 5. de pioneer is gefineerd en weer in elkaar wat was die smerig jaaren van nicotine aanslag.🤐 . ( ziet best mooi uit geen 10 maar 8 punten ) 🤗 moet nog effe testen of ik hem wel goed in elkaar heb gezet. Zit allen met de kap die heb ik met de hand proberen te polijsten. Maar wordt allen dof. Het is een hard plastic niet van dat zachte. iemand een idee of is het verloren moeite . met speciale polyester kras verwijderaar lukt het niet.🤔.
 6. nou effe getest met met shure m 70 b en sansui sv 43 en de grando gold. De sansui sv 43 paste het beste. een kleine correctie de arm is net niet de zelde als de 838 929. het uitelijk is dan zo zo maar geluid doet niet onder voor dd40 met ortofon bronz mm. Was van plan om hem te verkopen maar nu houd ik hem als reserve speler.😁
 7. zal kijken bedankt. blijft weinig te vinden de arm is het zelfde als zijn groote broers 939 838. Maar die zijn geen volautomatische spelers. hij lijkt op 535 maar andere arm en zwaarder in gewicht. en qaurts pll moter. maar hij klinkt zelfs met vergelijk met micro s dd40 verdomt goed. en dat met begin element. van de week es kijken met ander element. maar ik ben zeer tevreden. zeker om dat het een koopje was 😁
 8. aurelius70

  sansui sr 737

  ik heb net een sansui sr 737 op de kop getikt. is er iemand op het forum bekent en of heeft deze speler gehad. behalve specificatie op vinyl engine is er weinig over deze speler te vinden.
 9. oh wat lekker de cure joe jackson lou reed wordt er helmaal warm van heerlijke platen.
 10. effe update set met mf x 50 die zijn verkocht aan iemand die er wel heil in zag. ik denk dat het hem ook gaat lukken hoop het trouwens ook voor hem. wel andere mf x 50 aangeschaft en de versterkers ge bi ampt. er is wel verschil klinkt strakker iets meer bas bij de celestions. het is geen kilometer maar ik ben zeer in mijn noppjes.😁 volgende project is plint fineren voor een pioneer pl 518. wil eens kijken of dat lukt heb een op marktplaats gescoord. en werd omschreven als draaid goed in prima staat. Nou dat was die niet 😒 ik wou een project en dat heb ik gekregen.😃
 11. sorry voor de late reactie rene . joe Jackson was inderdaad in Groningen het was een goed concert. Tip je bedoeld wat altijd weer op de draaitafel komt naar verloop van tijd. James met het album laid .hoop dat je er wat aan hebt.. als ik het van het weekend effe aan tijd heb ga ik naar wovenhand luisteren .
 12. Mijn setje is een Marantz pm 8200 Marantz dv 7001 Micro seiky dd40 ortofon bronze element celestion sl 6 luidsprekers lp-x music fidelaty phono voorversterker Wil de celestion nog wel vervangen hoop binnen kort een wat meer sprekende luidspreker te vinden. heb in de tussen tijd ook wat platenspeler versleten maar deze bevalt mij erg goed. Ook al zijn de reviews over de versterker niet denderend ik vind hem top.
×
×
 • Create New...