Jump to content
High-End Forums

aurelius70

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

About aurelius70

 • Rank
  Junior Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

359 profile views
 1. sorry voor de late reactie rene . joe Jackson was inderdaad in Groningen het was een goed concert. Tip je bedoeld wat altijd weer op de draaitafel komt naar verloop van tijd. James met het album laid .hoop dat je er wat aan hebt.. als ik het van het weekend effe aan tijd heb ga ik naar wovenhand luisteren .
 2. mooie set helder
 3. ok set ik die ook op het verlang lijstje
 4. deze week gekocht bruno mars eerste album.en the cult met hidden city en ook nog pink fun house en talk talk colour of spring. de laatste blijft pracht album. Zal wel meer albums in de tussen tijd hebben aangeschaft . Weet allen niet meer welke. 🤔
 5. das jammer in Groningen was het wel goed.
 6. 17 maart in Groningen 😊
 7. dat zijn beide mooi albums heeren hier cd van jesus jones op de speler.
 8. het eerste is het niet zover ik van vogel was er geen sprake van vervormde onderdelen.
 9. de vorige eigenaar is er mee aan het klooien geweest. het board is nog orgineel maar er zitten dingen op gesoldeerd waar je niet weet waarom het er is op gezet. het verzwakt juist de versterker. Dan het volgende nog mf is nog al eens gewisseld van distributeur en deze willen en of kunnen geen info verstreken over of van de xa 50. Meer kan ik er ook niet over vertellen. mijn technisch inzicht reikt niet verder dan stoom uit het stopcontact. Dus nog eens kijken of ik ze ergens anders nog eens aanbied. Kan geen enkele reden bedenken on je versterker te verzwakken . als iemand een idee heeft laat het dan maar weten. bij voorbaat dank.
 10. nee niet naar mijn weten. laat ik het zo zegen ik heb er geen last van. maar ik vind ze top. meschien dat er nog anderen op het forum zijn met deze blokken.? die er wel problemen mee hebben.
 11. Gisteren de sl 700 binnen gekregen met nieuwe tweeters en gerepareerde wofers man wat klinkt dat goed.😁😁😁 Helaas moet ik de mono blokken bij iemand anders ter reparatie aan bieden vogelaar zag er geen heil meer in.☹
 12. effe Aha minor earth major sky ook goede cd tje
×
×
 • Create New...