Jump to content
High-End Forums

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ik ook 🤭 vaak gaat het nergens over 😂
 3. Ben zelf al tig keer gepikeerd weggelopen en toch weer teruggekomen. Gewoon even laten betijen.
 4. Today
 5. Ik zie het meer als een storm in een glas water. Dat Sander misschien een keer wat furieuzer reageert als dat hij normaliter doet, gezien zijn huidige ziekenhuis/thuis/ziekenhuis/thuis situatie kan ik dat wel begrijpen. Ik dacht ook dat Carl dat ook deed gezien zijn verweer er op. Gezien echter de reactie daarna van Carl op een post van … (weet ff de forumnaam niet meer) met spuit 11 zie ik ook dat Carl agressiever dan normaal reageert. Je kunt dus nooit zien in wat voor gemoedstoestand iemand zit tijdens een reactie, dus maak je er niet zo druk over. In vergelijk tot de omgangsvorm op bijvoorbeeld Feestboek denk ik dat we hier echt koorknaapjes zijn...
 6. Zolang het on-topic blijft vind ik niet dat het draadje op slot moet of worden verwijderd. Carl is er zelf mee gestart en het is ook goed om te lezen dat als je "scherp van pen" bent dit consequenties kan hebben.
 7. Klopt, daar ben ik helemaal mee eens, ik wil alleen maar aangeven dat een super gemodificeerde set LS50 nog steeds beperkingen heeft. Kleine kast, en het geringe membraamoppervlak speelt altijd mee. Voordeel is wel weer dat een kleine kast er vaak voor zorgt dat het geluid veel vrijheid krijgt. Het zal zeker geweldig klinken Cock kennende. Het zal ook een kwestie van welke muziek draai je erop. Dat is zeker zo bepalend. Zonder Cock tekort te doen, er is veel meer te koop in de wereld als een setje gemodificeerde LS50..
 8. Yesterday
 9. Je kunt niet iets zeggen over iets wat je nog nooit hebt gehoord, je hebt geen idee wat je te horen krijgt en dat kun je alleen begrijpen als je het hebt gehoord anders niet.
 10. Inderrdaad, veel sterke en beterschap. Niet aan Toon Hermans denken nu (ik vermoed dat lachen nu wat pijnlijk zal zijn).
 11. WAV is meestal 16 bit, 44.1 kHz. Wat heb je er van gemaakt?
 12. Als je ze goed geript hebt, met de juiste software, heb je een exacte kopie. Wat valt daar nog aan te verbeteren? Opslaan in de cloud en je bent voor altijd gedekt.
 13. tinus

  QUAD 909/99

  heb ze allemaal al geript maar 8jaar geleden...dus in te lage bits en als wav...misschien om het één keer goed te doen
 14. Dan heb je geluk, die Cd's zijn al digitaal. Die hoef je alleen maar te rippen. Dat kun je zelf met een pc met cd-rom drive.
 15. tinus

  QUAD 909/99

  streamer, platenspeler....denk dat ik eerder mn CD's een keer goed laat digitaliseren i.p.v. CD speler te nemen...
 16. Jemig, das wel een aaneenschakeling van gebeurtenissen. Beterschap!
 17. Zeggen we allemaal achteraf niet iets verkeerds ,waar we hadden moeten zwijgen, wilke
 18. Beetje lastig met Finals van bijna 2m hoog,
 19. Klopt, die zitten in een gescheiden netwerk.
 20. Voor €10.000,- kun je je complete set vervangen of b.v. een set luidsprekerkabels kopen. Dus ook weer lastig te beantwoorden. Het hangt er vanaf waar je uiteindelijk terecht wil komen. Wil je in de toekomst nog verder upgraden? Zo ja, dan alleen een mooie versterkercombi.
 21. Ik heb een beetje dezelfde ervaring met dempen Kraus. Toen ik mijn zolder als luisterruimte ging gebruiken heb ik direct alles te zwaar gedempt. Met de betonnen galmbak die onze woonkamer is nog vers in het geheugen. Uiteindelijk zijn alleen twee open Ikea-kastjes (80x80x40cm) gevuld met kussentjes e.d. overgebleven en een soort vilt op de wand achter de stoel om reflecties van de achterkant te voorkomen. Met deze akoestische spiegels kun je ook heel gericht iets doen. https://audiosaul.de/wie-verwendet-man-akustische-spiegel-von-arakas/ Moet ook wel met gewoon glas lukken lijkt me.
 22. tinus

  QUAD 909/99

  Alkmaar is een goede tip, Thanx! Was vooral opzoek naar antwoord op: wat kan ik doen met €10.000,- en wil beter? is dat alles vervangen of alleen een onderdeel...smaak ik persoonlijk
 23. Een admin kan dat zeker doen.
 24. Da's mijn ruimte ook, maar met een paar schuine hoeken van het dak er af. Ik weet niet waar je woont, maar om eens te luisteren ben je welkom. Bij een audioclub gaan, shows en winkels bezoeken en bij anderen gaan luisteren. Over ruim een week is er een behoorlijk grote show in Alkmaar. Het is lastig om iets voor je te kiezen. Niks zo lastig als "smaak".
 25. Potverdorie,bij mijn Sansui ta 500 brande er ineens een van de twee zekeringen door met het afstellen van de balans. Hij heeft een dual knop voor links en rechts om dat te regelen,daar draaide ik aan en knetter knetter en pats. Spoorslags een paar zekeringen gehaald maar die branden ook door. Die moet dus geserviced worden. Gelukkig heb ik daar iemand voor.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...