Jump to content

Roots

Members
 • Posts

  1246
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roots

 1. Btw, is er een universeel tooltje voor Windows 10 om te zien wat voor een bestand je digitaal afspeelt hoe en wat?..
 2. Burn out is echt verschrikkelijk...Je vliegt soms tegen de muren omhoog en niemand begrijpt je. En dan komt je vader er nog eens bij..Sterkte man!
 3. Roots

  Toonarm keuze

  Van de 18miljoen inwoners zijn er ongeveer 10 die hier forummen...Daarvan zijn er weer een aantal die heel erg baat hebben bij bepaalde merken aan te prijzen.
 4. Roots

  Toonarm keuze

  Nee , eigenlijk niet...Maar er is niemand die dat allemaal uitgeprobeerd heeft.
 5. Laat het duidelijk zijn..Ik ben een reggae bass freak..Ik kick op vet, droog en strak laag.
 6. Roots

  Toonarm keuze

  Nederland is daar te klein voor..Zelfs wereldwijd krijg je daar geen gepast antwoord voor.
 7. Roots

  Toonarm keuze

  Welk zoekwerk moeten we zelf verrichten om daar advies in te geven...Links !?
 8. De vraag begon met het laag probleem van Jack bij digitaal, vooral bij diep laag van elektronische muziek...Jack heeft dat probleem al opgelost door de versterker te vervangen door een versterker met een hogere dempingsfactor. Seed heeft al uitgelegd dat laag juist niet het eerst slecht wordt bij jitter. Maar bij mij ook niet, ik had geen probleem met laag met usb Amanero. Met optisch is juist de kanaalscheiding, focus en plaatsing toegenomen...Laag is het zelfde.
 9. I2S gaat niet lukken>> 1.5m Maar het geeft wel aan dat we die trafootjes niet moeten willen..
 10. Dat weet ik...Nu zit er helemaal geen metaal meer tussen...Geen min, geen massa of aarde....alleen kunststof.
 11. Het is nu juist het idéé dat het compleet galvanisch gescheiden is van de PC...Mijn plan is om de stroom voor de Accuphase en Dac nu te gaan onttrekken van de stroomvoorziening van mijn "main" installatie...Compleet eigen fase.
 12. Eén ding is zeker. Optisch is echt beter dan usb Amanero...Elk instrument staat nu zo mooi los geprojecteerd in de ruimte. Ik laat het zo. Nu aan het werk met de stroomvoorziening, kijken of daar nog wat te halen valt
 13. Awwww...Wat kon ze prachtig zingen. Judith Durham, lead singer of Australia's The Seekers, has died - CNN
 14. En klein, het was meer nagelpriegelwerk. Je moest er echt eens goed voor gaan zitten met leesbril op...Geluidstechnisch helemaal niet verkeerd.
 15. Ik heb deze Alesis ooit eens gehad in mijn homestudio...Maar ook wel eens aangesloten tussen mijn Audio Research voor en eind Best een goed ding.
 16. Voila...Ik ga morgen mijn Dac optisch aansluiten, zodat ik kan switchen met Amanero.
 17. Ooh, ik denk dat wij allemaal wel ervaren genoeg zijn om filmpjes op te zoeken...Het leuke is dat je dan meedoet...En net doet of je het snapt
 18. Die samples(pakketten) bestaan toch uit een heleboel enen en nullen. Zit daar dan geen jitter in?
 19. Min of meer snap ik je wel..Gebruikt Fourier ook de Tent Labs klok?..Of een masterclock?
 20. Seed, je gaat echt wel een stapje te ver..Je weet al op voorhand dat niemand daar iets van snapt. Wij consumers sluiten een Dac aan, en hebben met een beetje geluk 4 verschillende ingangen tot onze beschikking.
 21. Is zo'n Tent klok weeral niet wat achterhaald...Ik bedoel ze zijn er toch alweer 15 jaar ofzo? Zijn er ondertussen geen preciezere en snellere oscillators op de markt?
×
×
 • Create New...