Jump to content

goodtube

Members
 • Posts

  3202
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Not Telling

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Tegel. UL40-S2. b-DAC. HiFace. Perfect Performers. MPD streaming.

Recent Profile Visitors

3770 profile views
 1. Hoi.... In principe gaan ze alleen weg als er een liefhebber zich meldt en er een eerlijke prijs voor wil geven.
 2. Mijn luidsprekers zijn beschikbaar voor verkoop. Misschien is er een liefhebber.
 3. Klopt hoor! Roon is erg mooi. Speelt ook op van alles en nog wat af. Als core gebruik ik een linux PC, als afspeler ook. De eigenlijke muziek bestanden blijven op de NAS. En ik kan streamen naar TV via chromecast, naar Smartphone, zelfs naar Logitech. En kan lyrics tonen op een TV scherm etc. Koppeling met Tidal, Qobuz en Dropbox is mogelijk. De database met info over wat je afspeelt heeft een absolute meerwaarde. En je bladert op een andere manier door je eigen bibliotheek. Dat is wennen maar ook prettig, zodat je weer eens wat ontdekt. Het is snel en het klinkt goed. Mooi systeem.
 4. Ja prima. Op proef, ja. Kon ze een paar weken lenen. Leuk! Heb de spekstenen dus gewoon nog. Of zijn er gegadigden misschien? De Vanderveen is er ook, en blijft er sowieso.
 5. Zo. Ik heb wat te melden. Momenteel speel ik met de volgende set: Roon streaming Tentlabs b-dac Tentlabs hybrid versterker Harbeth Super HL5 speakers De luidspreker is in bruikleen, voor korte tijd.
 6. Misschien Harbert op je shortlist zetten.
 7. Dag/nachttarief vind ik niet meer lonend. Heb het sinds de panelen omgezet naar enkel tarief.
 8. Graniet? Dat klinkt. Ik ken wel een beter materiaal
 9. Ja. Mogelijk komt het er nooit van.
 10. Huidige setup al een tijdje: Jensen pio koppel c's EL34 in triode. Schermroosterweerstanden niet te klein dat geeft slecht laag. 680 Ohm is mooi. G3 ac gekoppeld aan K (hazen mod) Meest muzikale combinatie voor deze ul40-s2 versterker vind ik. Ik hoop het zo te kunnen laten. Heb nu een hele doos met buizen over. Eigenlijk is de volgende stap een plank versterker. Moet ik trafo's gaan kopen. Wil naar single ended en mogelijk met trans.
 11. Hebberigheid en afgunst horen bij elkaar
 12. Ja het laag was bijzonder rommelig. Na 1 minuut was ik er weer weg. Jammer want wel leuk.
×
×
 • Create New...