Jump to content

kweetniet

Members
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kweetniet

 1. Als je zat geld hebt koop je dat idd eerder, en tuurlijk mag iedereen zelf weten wat hij koopt. Maar het gaat toch nergens meer over. Het is pure oplichterij, ook al zou het verschil maken. Voor dat ik typte dat je dan niet wijs bent heb ik nagedacht of ik dat wel moest type, maar ik denk er zo over. Als je nou gewoon nadenkt koop je dat toch niet! Zolang een aantal mensen dit blijft kopen blijft het zo duur, het is pure marketing. Ik zag wel dat je het terug kan sturen als je niet tevreden bent, dat scheelt alweer. Maar dat doet dus eigenlijk niemand omdat het in je hoofd gaat zitten en je het toch maar houd en fabrikanten weten dat. Gewoon een nieuw kleurtje geven en hoppa weer een verbeterde versie. Het zou voor iedereen betaalbaar moeten zijn en dan word er nog genoeg aan verdiend. Ik heb even gekeken op het net en zag zelfs zekeringen van 350 euro.... Ik regeerde ook op deze manier omdat ik mensen ken die na drie weken geen geld meer hebben voor eten en naar de voedselbank kunnen. Als je zelf volop genoeg hebt ben je daar totaal niet mee bezig en dat is geen verwijt. Ik heb ook audio accessoires die prijzig zijn, en dat koop ik ook, maar daar hoort zo'n exotisch zekering niet bij. Oh ja en richting gevoelig is ook alleen maar omdat het dan nog interessanter overkomt, ook marketing onzin! En wat denk je van die brakke blikke zekering houdertjes en waar de stroom daarna doorheen gaat... Maar zoals ik al vertelde ik het ook wel wil proberen met ceramische zekeringen omdat glaszekeringen zouden trillen en omdat die dingen niet veel duurder zijn. Ik denk dat er geen verschil is, maar wie weet..
 2. Wie 200 betaald voor een zekeringetje is niet goed wijs! Die gene die ze voor dat geld verkopen zijn oplichters/schurken. 20 euro voor zo'n exotisch zekering zou al veel zijn. Ik sta wel open voor dingen en wil het wel proberen met gewone keramische zekeringen die maar een klein beetje meer kosten dan een glaszekering. Ik heb er 18 alleen al in de eind blokken(16 binnen en 2 aan de buitenkant. Dan moet het ook nog in de voorversterker. Dat ik het nog niet geprobeerd heb is omdat ik de zekeringen die aan de buitenkant zitten niet eruit krijg, er staat een zekering afbeelding onder het netsnoer ingang, maar het lukt me niet om deze open te krijgen terwijl het normaal simpel is. Dus alles of niets.
 3. Dat is snel ja, maar dat lijkt wel normaal tegenwoordig.
 4. Ik ken handelaartjes die helemaal geen garantie geven! Voor 1500 verkopen is al niet makkelijk.
 5. Daar gaan ze hier in Nederland echt niet voor. De Renaissance 90 bijvoorbeeld gaat met moeite voor 1000. In het buitenland zie ik prijzen tot 2000.
 6. Ik denk aan 1500. De prijzen gaan omhoog van de meeste classics, deze Omega kon je 10 jaar geleden al voor 1500 krijgen. Net als de kappa 9 voor 1100, nu word er soms het dubbele voor gevraagd. Met een meer krachtige versterker dan die NAD zal het nog een stuk beter klinken. Dat reviseren is vaak nog helemaal niet nodig. Ik heb Infinity rond 1980 en speelt nog super.
 7. Dat van die schep weet ik. Buitenkabels hebben alleen Litze zie ik.
 8. Ik heb nieuwe stekkers op stroomkabels gemonteerd. Maar de originele stekkers zaten verbonden met de groen gele aarde draad, maar ook met Litze draad die normaal word gebruikt voor grondkabel. Waarom is dat, dat is toch overbodig? Deze kabels zijn zo gefabriceerd voor audio.
 9. Lijkt mij ook. En echt een knal met uitschakelen lijkt me sowieso niet goed. Ik heb dat gehad met een versterker die dus een defect had. Een plopje kan wel als je niet eerst de versterker uitschakelt. Welk geknal? Ik zet alles uit. De phono pre heeft buisjes en dus zonde om aan te laten staan. Ik heb ook Nagaoka de MP500.
 10. Oké. Ik zet zo wie zo het volume op nul en kies bij afzetten een uitgang waar niets op zit en dan natuurlijk de juiste volgorde bij aan en uitzetten.
 11. Welk geknal? Ik zet alles uit. De phono pre heeft buisjes en dus zonde om aan te laten staan. Ik heb ook Nagaoka de MP500.
 12. elimineert chloor, geuren, zware metalen zoals lood, koper, cadmium, kwik, enz. Landbouwchemicaliën, hormonen, antibiotica, pesticiden, fungiciden, herbiciden, medicijnresten, kankerverwekkende organische chloorverbindingen, radioactieve stoffen, asbestvezels, teerverbindingen , nitrieten, nitraten en andere verontreinigingen. Hierdoor laat het water bij verdamping, kun je er ook koffie mee zetten, Word wel een duur bakkie..
 13. Hij had toen twee setjes Apogee, en die opgesteld was waren redelijke grote.
 14. Apogee, voor mij persoonlijk een te dode ruimte..
 15. Ik heb al een opdracht geplaatst bij werkspot, maar nog geen reactie gehad. Ik weet dat je in meierstad woont. Ben ooit een keer bij jouw geweest. On ieder geval bedankt voor een reactie.
 16. Hoi, ik heb een nieuwe zekeringkast gekregen. De CV zit nu samen met de woonkamer en slaapkamer op één groep en dat is al 40 jaar zo. Maar ik wil dus een extra groep voor de CV; het is ongeveer 1,5 / 2 meter tussen meterkast en cv. De siemens moet nu geplaatst worden voor de bestaande groep voor TV en muziek installatie en dat zou hooguit 10 minuutjes kosten. Wie heeft hier echt verstand van en kan dat hier voor mij doen tegen vergoeding natuurlijk. omgeving Den Bosch. Alvast bedankt.
 17. Idd mooi om te zien, ik heb maar 2 Philips buisjes die vergeleken nog best jong zijn rond 1964 of zo.
 18. En dat doet een kabeltje allemaal, knap dat jij dat hoort. Dat gedoe doe ik allang niet meer, je vergeet op deze manier gewoon naar muziek te luisteren en bent alleen maar met verwisselen bezig.
 19. Als het op je schema staat, klopt het schema niet. Extended mode is wat anders dan een dubbele spreekspoel.
 20. Nee Hans, echt niet ik weet dat gewoon.
 21. Ik koop alleen tweedehands, ik heb nieuwe geprobeerd maar vind het niet zo klinken.
 22. Bij mij niet ik heb vinyl van meer dan 50 jaar oud en vaak gedraaid en nog altijd zuiver.
×
×
 • Create New...