Jump to content
High-End Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Ja leuk. vooral dat verhaal van Spido op het einde van dat topic. Heeft hij later mooi moeten terug nemen, met zijn Leak Stereo 60
 4. Het is een analoog actief systeem (las ik later), geen dsp inside. Je kunt er via een apart kastje wel draadloos naar streamen
 5. Volgens mij de mooiste die je ooit hebt gehad Peter. PS net de toto gewonnen (100 euro). Wordt verbrast aan platen.
 6. Ja,maar hij wilde mij niet geloven Wat dat betreft heeft de Emt 938 betere waardes, maar ik vind de 301 nog steeds heel mooi. Ach,ik heb er nooit last van gehad.
 7. carl

  Phonotrap voor TD 320

  Net Quad indertijd, de onderdelen kunnen niet goedkoper Ik ken iemand die hem gemodificeerd heeft. MM is op zich prima geschikt voor het doel. Stel dat ik een Ear koop wil ik wel een keer een trafo lenen om op mijn MC element uit te proberen.
 8. Je hebt hem nog eens uitgelegd dat je bij een Garrard 301 geen last van rumble had
 9. Als je iets aktiefs zoekt, https://www.abacus-electronics.de/c-box4.html https://www.abacus-electronics.de/produkte/vorverstarker/prepino/prepino-13-rc.html met deze ga je over je budget heen https://www.abacus-electronics.de/cortex-10.html en nog 'kraut' ook.
 10. Seed7

  Phonotrap voor TD 320

  Graham Slee heeft er een hele trits van 180 tot 1000 pond. Ook als je exotische correctiecurves zoekt voor oude platen. En mocht je later toch tot een MC besluiten, d'r zit ook een pre-pre in het pakket. De pond staat gunstig
 11. Groovy

  Phonotrap voor TD 320

  Ja, die is aan de prijs.
 12. carl

  Phonotrap voor TD 320

  Die kost gebouwd bijna 2000 euro Peter. Vind ik eigenlijk te duur worden voor mijn tweede draaitafel.
 13. Groovy

  Phonotrap voor TD 320

  Wat de beste is weet ik niet,ze zullen allemaal wel goed zijn. De mooiste is de phonodude van Audio Creative vind ik.
 14. Leuk om terug te lezen. Ik vond trouwens mensen als S0000884, en Ruud 13 wel verfrissend. Ruud 13 ken ik wel, maar wie die S.... nu was. Oh ja, ik las ergens dat er samenwerking is tussen Kevin en Herman inzake Prima Luna.
 15. carl

  Phonotrap voor TD 320

  Ik heb de phonoversterker die bij de TD 320 stond aan mijn zoon gegeven Kraus. Het is nu eigenlijk ondoenlijk om van de Oracle naar TD 320 te schakelen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een MM phonotrap erbij. De idee is dan de TD 320 met name in te zetten voor oudere platen vandaar ook het MM element. Verder ben ik wel veel bezig met de Hifi, maar wissel eigenlijk heel weinig want aan apparatuur valt hier weinig te verbeteren. Zowel de Oracle Delphi, Conrad Johnson als de Monitor Audio 20 SE heb ik eigenlijk al best lang. Mijn laatste aankopen (de Pass Kloon, de Crystal phonokabel en het Benz Ruby element) dateren al weer van twee jaar geleden. Rustig genieten van muziek valt me makkelijk. Daarnaast blijf ik zeker geinteresseerd in (oude) platenspelers. Is ook wel leerzaam.
 16. De meest verstandige keuze is misschien wel helemaal niks te kopen en gewoon eens wat rust te laten neerdalen over wat je allemaal hebt.
 17. Ik ben nog steeds op zoek naar een phontrap voor de TD 320 die naast de Oracle staat. Overigens naast de Conrad Johnson voorversterker staat nu de Pass Kloon die op de Oracle Delphi met Benz Ruby Z is aangesloten De verstandige keuze is natuurlijk de nieuwe Ifi Phono stage Met de prijs van 1100 euro. Wel een stuk duurder dan de Ifi 2. Voordeel is natuurlijk de ruime instelbaarheid en de mogelijkheid meerdere curves in te stellen. https://ifi-audio.com/products/micro-iphono3-bl/ De avontuurlijke keuze is natuurlijk De nieuwe Ear Yoshino. Ik zou hem eventueel als MM kopen en dan is die iets van 1300 euro. Hier een review uit Hifi News. https://www.magzter.com/article/Lifestyle/Hi-Fi-News/EAR-PhonoBox
 18. Best wel leuk om een oud topic te lezen.
 19. Stuurbuisjes gaan afhankelijk van het type en merk minstens 5000uur mee tot 10.000 en meer bij SQ buizen. Dit vind ik een aardig filmpje. Kevin legt goed uit waarom het niet slim is om een paar tientjes te besparen bij het kopen van buizen.
 20. Ik denk dat je met dat geld heel aardige gebruikte apparatuur kunt kopen,al dan niet gereviseerd. Met een nieuwe Yamaha of Luxman versterker zit je goed koop daarbij een setje Elipson 1401met extra spreekspoel voor het laag dan heb je geen subwoofer nodig. Dat is mijn eigen ervaring.
 21. In de ochtend luisteren is toch wel geweldig in de zomer. Lekkere temperatuur en in de ochtend val ik ook meer voor klassiek. Ik probeer de beste platen (muzikaal en kwaliteit vinyl) uit mijn verzameling in de huiskamer uit te selecteren op de TD 150 beneden en daarna gaan ze naar boven en als ze daar voldoen blijven ze daar. De LP’s zijn daar ook allemaal in zeer goede staat. Ik zit hier dus gezellig te luisteren naar de Rossini String Sonates 2 en 4, een LP uit 1969. Ik heb hem nog niet gewassen, maar het klinkt nu al uitstekend. Goed laag ook. Ben ondertussen helemaal geïnspireerd door Jack en druk bezig met het lezen over buizen. Van de winter maar eens kijken of er vervanging nodig is.
 22. Yamaha A-S801. Die heeft -denk ik- alle aansluitingen, die je ooit zou willen hebben. Zowel analoog als digitaal. Luidsprekers b.v. Wharfedale Diamond 11.2 Eventueel aangevuld met een sub-woofer
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...