Jump to content

kweetniet

Members
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kweetniet

  1. Nee hoor jongens.. Oke single ended vervormd vaak dan Push pull niet, zo goed? Zal wel niet dan. Het is mij ook maar gezegd door een techneut.
  2. Waarom niet! Buis meet meestal niet zo goed, maar juist daarom vinden veel mensen dat mooi klinken en dat is gewoon vervorming eigen voorkeur dus.
  3. Ik heb nu de Purifi mono blokjes en ik sta versteld hoe deze kleine dingen het doen, 1000 dempingfactor paar eerdere klasse A/B versterkers met 100/200 DF was de bass wat minder strak, maar ook daarom kan het ook juist fijn klinken. Eigen voorkeur speelt ook mee. Hoge dempingfactor zou marketing zijn, maar toch hoor je het.
  4. Ik had hem trouwens rechtstreeks van Phonar gehad voor nog geen 700. 900 is advies prijs.
  5. Hier klinkt de bass helemaal niet vet, wel vol. Het midden en en hoog heeft super detail. Ik heb Benz Ace Glider en Denon 301 303 304 paar verschillende Ortofon mc gehad en lang geleden paar andere merken gehad en vind deze beter vloeiender met detail van een goede MC. Misschien de naald wat minder zwaar zetten dat scheelt ook al.
  6. Ik heb de mp500 draai maar heel weinig platen het laatste jaar het komt er niet echt meer van. Heb verschillende MC gehad, maar dit vind ik fijner, vloeiender en voller naar mijn idee en idd rustig waar ik wel van hou.
  7. Dat anderen de zelfde ervaringen hebben dat kan, maar waren er ook die die ervaringen niet deelde? Toch knap dat je dat gelijk merkte. Maar was er geen verschil in dikte en lengte? Zoals ik al eerder vertelde is dat dikte combinatie met lengte wel een klein verschil kan hebben.
  8. Ik snap wat je bedoelt, alleen dat geld in mijn geval dus niet zo, ik hoorde ook altijd over de verschillen, daarom ook verschillende merken geprobeerd in signaaldraadjes en speakerdraad, ik dacht toen ook dat er waarschijnlijk verschil zou zijn..Maar was er dus echt niet. En dan die marketing onzin en die betaalde gasten die er een oordeel over moeten geven
  9. Hans ik heb wat rond gekeken, maar wat zie ik? Juist. Jou op andere forums..dus daar dan ook maar niet aanmelden dan Sorry kon het niet laten. Knutsel ze, als jij daar plezier in hebt is dat het belangrijkste. Ik gaf alleen mijn mening.
  10. Bedankt, dat is sportief. ja, Luister, dat is lang geleden. Heel verstandelijke man dus
  11. Heb trouwens mijn 3 Nakamichi's verkocht in verband met plaatsgebrek in de meubel, net als mijn mooie cassettes éénmalig opgenomen en stuk of 30 splinternieuw in de folie waaronder Maxell Metal-S, TDK Metal XG in (2 soorten)Sony Metal-S, Sony Metal Master, Sony Metal Super Master, nog een TDK en Sony Metal waar ik even niet op kan komen. Maxell 2 chrome heb ik er ook aardig veel van gehad net als Basf Chrome. Veel geld voor ontvangen. Op ebay zie ik ze voor 100 of meer per stuk! Gaat nergens over..nu denk ik ik had er nog wel meer voor kunnen krijgen
  12. 505 prachtig ding en dat mechanisme, zover ik weet had alleen Nakamichi dat. De opnames zijn perfect, met omschakelen kon je het verschil horen tussen cd of opname..Het was er niet. Maar het rare is dan dat ik later de cassette mooier vind klinken, net wat rustiger zonder details te missen. Maar met omschakelen hoorde ik geen verschil, heel apart.
  13. Na verschillende keer onnodig een sneer te hebben gehad, gaf ik wat terug, uitdelen wel, maar niet kunnen incasseren. Maar ik heb mijn ervaringen gezegd en het is goed zo. Als laatste: ik weet dat hersenen je voor de gek kunnen houden. Maakt verder niet uit zo werken ze eenmaal.
  14. Ja dat was dus één persoon! Van de ene kant snap ik die voorwaarden wel van de andere kant moet je het verschil ook in een andere ruimte kunnen benoemen. Maar zo als altijd weer met voorwaarden..
  15. Het eerste gedeelte: Het is niet mijn conclusie maar van Klaus!(niet gezien?) Het laatste gedeelte: van tegen een dichte deur praten geld andersom precies het zelfde. En dan moet ik maar vertrekken naar de ongelovigen op hififorum omdat ze daar allemaal bij elkaar zitten, het zelfde als hier dus, dus je mag hier alleen posten als je gelijkgestemd bent...
  16. Dus 100 a200 uur inspelen voor dat je gaat luisteren...lekker dan! Ik moet wel zeggen dat ik ook een kwartiertje van te voren alles aanzet meestal. Maar als ik het niet doe dan klinkt het ook al goed. Wel als je de apparatuur een week of langer niet aan heb gehad.
  17. Ook al zoiets..inspelen van kabels, iets met molecule of zo..En dan ook nog 100 uur minimaal.. Het zal wel, ik merk er niets van. Dus al die nieuwe gevlochten kabels van Hans kunnen geen verschil maken met al die andere(constructie)kabels..ze zijn immers niet ingespeeld en klinken dan allemaal het zelfde En toch kan hij het meteen duiden
  18. Ik had die 12.. met 16 strengen dacht ik. Maar de goedkoopste was toe iets van 20 per meter dacht ik en het koper zag er wel heel zuiver uit, maar wat is dan het verschil met die belachelijke véél duurdere Kimber die er in principe precies het zelfde uitziet?
  19. Het is idd zinloos! Er zijn regelmatig mensen geweest die de gelovigen uitgenodigd hadden om blind te komen luisteren, en állemaal hadden ze een smoesje en durfden het niet aan.. Net zoals dat bedrag van 100.000 wat een aantal jaren klaar stond voor de gene die het verschil kon aanwijzen tussen een goedkope en veel duurdere kabel..niemand gelukt! En dit is niet flauw bedoeld het is echt waar.
×
×
  • Create New...