Jump to content

Geerdie

Members
 • Posts

  3103
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geerdie

 1. Ja maar, dat is toch niet leuk meer? Het is een hobby heh! Man wat een geld. En me dunkt....dat die stands er bij zitten
 2. Dat werken we zelf in de hand. Wij kopen het...
 3. Wederom een bevestiging dat Big Tech hun prullen voor een habbekrats in China laten maken en (met aggressieve marketing) voor de hoofdprijs verkopen.
 4. Made in China. Where's the english craftmanship???
 5. Daar ben ik inmiddels ook achter gekomen. Vroeger dacht ik ook "nulletjes zijn nulletjes en eentjes zijn eentjes". De site van Hans Beekhuyzen heeft mij veel geleerd. Stapje voor stapje pak ik nu de zwakke plekken in de digitale keten aan en met hoorbaar resultaat.
 6. Ik heb hier nog een paartje Dali Rubicon 2 staan die weg mogen. Met originele stands. Voor een mooi prijsje mogen ze weg.
 7. Inderdaad zeer veel waar voor het geld. Wil je nét ietsjes beter dan kijk je ineens tegen een bedrag van 1500 - 2000 euro aan (of meer). Auralic valt bijvoorbeeld in die laatste klasse. Wel aan gedacht maar vond ik toch te gortig. Nu hou ik nog geld over om een knappe AudioQuest Wel Signature Digitale coax te regelen Nu zit er een oud, stoffig en naamloos ding tussen die z'n werk trouwens uitstekend vervuld.
 8. Doe je goed. Dat ding speelt belachelijk goed voor z'n geld. Geen highend maar who cares?
 9. De WAF is in ieder geval dikvoormekaar
 10. Een witte Bluesound Node. (2021 model) https://www.alpha-audio.nl/review/review-bluesound-node-streamer-2021/ Ondanks alle opties die erop zitten, gewoon aangesloten via digitale coax op m'n Brooklyn DAC. En wat ik verwacht had gebeurde ook: dit speelt écht op een veel hoger nivo dan de PC en de RPi via USB Van de RPI is bekend dat de USB poort gedeeld wordt met de netwerkmodule. Hier komt dus een matig signaal uit. Ook de vanuit de PC komt een vervuild signaal, dat te lijden heeft gehad van de RF noise van de chipsets, voeding en de processor. Allemaal bronnen van jitter. Omdat ik sinds een paar maanden met de KEF R7 speakers speel, is m'n set zowiezo op een hoger nivo gaan spelen. Dit soort upgrades komt dan ook goed tot z'n recht. Ik ben blij
 11. Is het niet handiger om van deze DIY-panelen te plaatsen? - goedkoper - eenvoudig te (ver)plaatsen - door verschillende plaatsen te proberen, makkelijker om de "sweetspot" en het aantal te bepalen. - door de vorm en kleur acceptabel voor de "estetics comittee" Als later blijkt dat meer ingrijpende (lees kostbare) maatregelen nodig zijn, kan dat altijd nog. Nu geef je bakken met geld uit en je hebt GEEN IDEE of dat het gewenste resultaat oplevert. Ik ga hier zelf namelijk ook mee experimenteren.
 12. Hires 24 - 96 Neeee....tis niet allemaal pop en jazz wat de klok slaat...
 13. Ik klaag ook niet dat ik geen waar voor m'n geld krijg.... Integendeel, dat ding speelt ontzettend lekker. Aan het eind van de rit verwonderd het me dat er "zomaar" 50% bovenop komt om die Mani hier te krijgen. Dit is namelijk de tweede keer dat ik iets uit het buitenland bestel. De eerste keer was een USB - AES/EBU interface bij Audiophonics.fr. Tientje verzendkosten en klaar.
 14. Zo wordt zo'n Mani 2 idd toch aardig prijzig: Mani 2 - €149 Verzendkosten (FedEx International Priority) - €36,40 BTW/invoer factuur - €44,50 Totaal €229.90 Raar dat de bedragen voor de BTW anders zijn. Voor hetzelfde apparaat Eindbedrag is wél ongeveer hetzelfde. Hoe dan ook, het speelt érg goed!
 15. Die bas gaat hier ook lekker...
 16. Dank je! Jij ook bedankt voor de goeie tip! Mijn Nagaoka is niet echt vintage. Het is een "moderne" MP150 Mijn pre en prepre staan sowieso ALTIJD aan. Net zoals de eindbak. Ik houd niet van geknal.
 17. Kan ik volledig onderschrijven. Vanmorgen werd hier ook een pakje uit Corpus Christi gebracht met een zwarte Mani 2 erin. Naar aanleiding van jouw verhaal besteld op 1 maart. Gewoon voor de leut. Luister al ruim 15 jaar naar een Holfi Ellipse dus vond het eens tijd voor wat anders. Ik verwachtte met het aansluiten een forse brompartij maar niets van dat alles. Gewoon doodstil. (Staat ie wel aan??...yup) Luister nu al een paar uur en de grijns op m'n snufferd wordt steeds groter Krijg steeds meer bewondering voor de Nagaoka. Die laat lekker dynamisch laag rollen uit de R7's Techniek anno 2022 gekoppeld aan een ouwe Linn Axis met een Nagaoka elementje...I love it!
×
×
 • Create New...