Jump to content
High-End Forums

TL 200

Members
 • Content Count

  5,172
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TL 200

 1. TL 200

  Set Van Marcel.

  GOED ZO! Tel je zegeningen en blijf bij jezelf. Jij bent tevreden met jouw set dus dan is het in orde. KLAAR! En mocht je toch nog advies willen, je weet waar je moet zijn.
 2. Ah joh, die maken nog meer lawaai. Moet je hem er een flink eind vanaf zetten met een heeeeeel lange snaar.
 3. The Chick Corea and Steve Gadd Band met het album Chinese Butterfly. 24/96 flac.
 4. Nee hoor, maar als die wasmachine 10 A trekt dan "loopt" die toch ook door de nul-draad? Of heb ik dat nou helemaal mis?
 5. Ligt eraan waar je die nul pakt. In het stopcontact van een draaiende wasmachine bijt hij ook wel hoor. Waar houdt de fase op fase te zijn?
 6. TL 200

  QUAD 909/99

  Ja, en die Quads zijn fors genoeg voor een ruimte van 24 m².
 7. https://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?f=18&t=5793 Hier hetzelfde probleem. Druppeltje olie wordt aangeraden. Maar lees zelf maar, het lager is geseald en moet een leven lang meekunnen.
 8. Klopt, er wordt steeds naar de mens in plaats van alleen naar de kwaal gekeken.
 9. Lagertje? Dit was een vraag aan Carl. Maar ja, Mumsie zat er tussen.
 10. Ik kon me dan ook niet aan de indruk onttrekken dat jij dat mooi spul vindt Jack. Het begon op te vallen.
 11. De trafo wordt meer belast door hetgeen "er achter hangt". Zouden met jouw redenering ook niet alle printbanen zo dik als het netsnoer moeten zijn? Bovendien, hoe klein is de weerstand van een zekering?
 12. Of het potentiaalverschil? Het maakt toch ook uit hoe je stekker in het stopcontact zit?
 13. 1 bits 5,64MHz DSD van Pink Floyd's Animals. Zo realistisch dat ik nu moet stofzuigen omdat die schapen al in de rui zijn door het warme winterweer.
 14. Ik heb een beetje dezelfde ervaring met dempen Kraus. Toen ik mijn zolder als luisterruimte ging gebruiken heb ik direct alles te zwaar gedempt. Met de betonnen galmbak die onze woonkamer is nog vers in het geheugen. Uiteindelijk zijn alleen twee open Ikea-kastjes (80x80x40cm) gevuld met kussentjes e.d. overgebleven en een soort vilt op de wand achter de stoel om reflecties van de achterkant te voorkomen. Met deze akoestische spiegels kun je ook heel gericht iets doen. https://audiosaul.de/wie-verwendet-man-akustische-spiegel-von-arakas/ Moet ook wel met gewoon glas lukken lijkt me.
 15. TL 200

  QUAD 909/99

  Hoe groot is de ruimte waar de set staat?
 16. Ik vind het niet leuk dat dit in het openbaar gebeurt. Het is geen reclame voor het forum en betrokkenen worden hier ook niet beter van. Ik heb e.e.a. nog eens nagelezen en vind het een persoonlijke kwestie waar m.i. het best via PM op gereageerd kan worden. Misschien dit hele topic maar wissen. Alleen nog vermelden dat Carl om persoonlijke reden zijn deelname heeft overwogen lijkt me genoeg.
 17. TL 200

  QUAD 909/99

  Was ik ook al bang voor, zo gaat dat hier. Maar even serieus,. Kun je voor dat geld niet beter de Quads laten staan en naar andere speakers uitkijken? Eventueel de Quads een opfrisbeurt laten geven, ze zijn een jaar of tien oud schat ik.
 18. Het is van Ziggo. TV en internet door dezelfde kabel. TV op een Humax-receiver, volgens mij bijten die signalen elkaar niet qua gebruik.
 19. TL 200

  QUAD 909/99

  Hi Tinus, welkom hier. Het is een beetje lastig om zomaar een advies te geven. Daarvoor moeten we een beetje meer weten. Hieronder wat vragen die bij me opkomen. Wat voor upgrade wil je? Wat wil je verbeterd zien/horen? Meer vermogen? 140 watt per kanaal niet genoeg meer? Waaruit bestaat de rest van je set, analoog en/of digitaal? Welke speakers heb je? Hoe meer info je geeft hoe eenvoudiger het wordt.
 20. Ik heb 50Mb downstream en dat is in onze situatie meer dan genoeg.
 21. Carl, ik zou (als ik jou was) met Sander in gesprek gaan. Ik denk dat jullie hier nu allebei een naar gevoel aan overhouden. Succes.
 22. https://www.nu.nl/tech/6032450/kpn-zet-zijn-kopernetwerk-in-glasvezelgebieden-begin-2023-uit.html KPN doekt stukje bij beetje het koper op.
×
×
 • Create New...