All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Ook weer een goed argument Peter. Ik zag dat hij 48,50 euro kost. Ik kan het element natuurlijk ook gebruiken om nieuwe platen in te spelen
 3. Marillion - Misplaced Childhood - vinyl box Verkrijgbaar op CD en Blu-Ray met 5.1 mix maar ook als vinyl uitgave. Er zit een supermooie glossy insert bij met tekst over het album. De eerste fans hebben er al enkele fouten uitgehaald, dat is dan weer jammer. De box wordt geleverd met een live concert uit Utrecht. Nederlandse trots dus dit concert. Zelf draai ik nog even het album en kom ik vast nog terug op het concert. Het vinyl is erg mooi. Welke fabriek het zo mooi heeft afgewerkt weet ik niet, maar hulde. Er zit bij mij alleen een lichte klik in een stilmoment, maar daar is overheen te komen. Wat me opvalt bij het album is dat kant A eigenlijk de mooiste kant is. Op kant B staan wat minder mooie nummers en komt er een lichte herhaling, maar de uiteindelijke tekst is wel heel mooi: Hey you, you've survived Now you've arrived To be reborn in the shadow of the magpie Bron. Weblinks naar Bol.com, waarbij de goede muziekhandels de box vast ook hebben staan. De mijne komt uit Pop-Eye in Alkmaar.
 4. Cool @audiofreak zo'n ontmoeting! Klopt @Pjotr er zit een handigheid die we niet hebben. Maar ik denk dat het toch leuk is om mee te experimenteren. @Seed7 ja daar zit wel een punt. Het is als je alle variabelen onder controle hebt achtergrond, geluid en beeld bijna beeldradio ja.
 5. Today
 6. Geen kabels voor jou dus
 7. @carl Op het AAA staat een mooie Kenwood L-07D te koop.
 8. Mag gezien worden,ik zal nooit iets kopen wat weggemoffeld moet worden.
 9. Dat gelijk zijn aan andere apparaten heeft inderdaad wel wat. Gisteren de folders van de high-end nog eens vluchtig doorgenomen, en toen kwam ik de Brooklyn AMP (eindversterker) weer tegen, in net zo'n kastje als de DAC. En ja, dat ziet er goed uit. Maar phonotraps hoeven m.i. niet zo opgeblazen te worden, de versterking van het signaaltje is toch tamelijk miniem, en luistert alleen vrij nauw daarom. Met weinig goed gekozen componenten bereik je dan al snel een beter resultaat lijkt mij, en een aparte voeding is al helemaal niet zo nodig. Ok, je boet wel in aan instelmogelijkheden vermoedelijk. Tenminste, bij de LFD moest ik vantevoren zeggen of het voor MM of MC was, en bij de Brooklyn kun je daartussen kiezen, maar meer ook niet. In de LFD zit voor de phonotrap ook een kleine aparte voeding, ingebouwd. Maar enfin, ieder zijn meug, denk ik dan maar. Je bent nog steeds van harte welkom, als je nog eens richting Leiden gaat, om hier een bakkie te doen, en eens te luisteren naar een plaatje of een 'ripje'.
 10. Je kunt toch ondertussen een cd'tje draaien. Voordeel: raakt de cd-speler ook een beetje meer ingespeeld. Het viel me wel op dat die peperdure plaat ook geen specifieke azimuth-test heeft.
 11. Check hier: http://ipadhulp.com/handleidingen/tekst-selecteren-kopieren-en-plakken-op-de-ipad/ of hier: Tekst kopieren of url kopieren Basaal gezien: 1. Tik op het url veld. De url toont zich. 2. Hou je vinger kort ingedrukt op de url. 3. Er verschijnen opties: selecteer en selecteer alles. Neem die laatste: selecteer alles 4. Dan verschijnen de opties: knip en kopie. Kies voor kopie. 5. Ga naar je High End post druk je vinger weer kort op het scherm. De opties verschijnen: selecteer, selecteer alles, plak. Kies voor plak. klaar :-)
 12. Die plaat is toch al erg oud hoor Kan je wel vertellen dat wat er op staat niet erg gezellige muziek is (roze ruis). Voor die 50 - 75 euries kun je net zo goed fijnere muziek kopen......... Technisch gezien is muziek voor je installatie namelijk ook niet meer dan ruis.
 13. Hoe maak je een linkje met je I phono Ivan?
 14. Wat Hans zegt, Marc. Wat Hans zegt ;-) Ik weet dat de hoogtijdagen van separate apparaten achter ons ligt en alles moet in 1 apparaat en het liefst via wifi verbonden zijn. Maar het is toch leuk dat het apparaat nu gelijk is aan de andere units in de stereo. Kost vast meer zo'n 44 cm brede behuizing maar beter dan het wegstoppen er naast of puzzelen in je audiorek waar je het laat. Een hoogkwalitatieve ingebouwde phono input in je versterker is ook mooi, maar hoeveel goede bestaan daar echt van?
 15. Klik hier voor de Clearaudio Break-In Test Record 180G LP via mijn iPhone, maar op de computer gaat het sneller. Volgens hifi.nl kost de lp 50 euro in Nederland. Leuk Carl. Ik wist er niet van.
 16. Clearaudio maakt een LP waarmee je een element kan inspelen. Er zit kennelijk geen einde aan. Iemand ervaring? Ik ga achter de computer wel even een linkje maken.
 17. Ik denk dat je in een fatsoenlijke kast een betere phonotrap kunt bouwen dan wat een insteekprintje in een versterker kan. Dan kan er ook een fatsoenlijke voeding aan en is er ruimte om wat in te kunnen stellen. Bovendien heb ik een gruwelijke hekel aan al die losse kastjes (phonotrapjes, voedingkjes en andere onbenulligheden) die achter je set weggefrommeld moeten worden. Maar helaas kan het niet altijd zonder.
 18. Yesterday
 19. Wat valt er dan aan te zien Ivan? Ik heb ze zelf liever ingebouwd zoals dat vroeger de gewoonte was. Dingetjes die stilletjes hun werk doen. Daarom opteerde ik voor de ingebouwde phonotrap bij mijn LFD-versterker, en laatst nog kwam er een als extraatje in de Brooklyn DAC. En als ik straks de Wheel binnenheb, zit daar ook al een phonotrap in. De trend is tegenwoordig dus ook: ingebouwd. Zal wel komen door de opleving van de LP de laatste tijd.
 20. Als we van lucht kunnen leven is het half vol, @carl ;-)
 21. @Hans van Liempd Ik heb ook nooit gezegd dat je met een goed concept geen slechte producten kunt maken Tav de motoren, daar is heel veel mogelijk, kijk maar eens naar wat Dual in der tijd al deed met meerdere lagen windingen of wat met tegenwoordig bij industriele DD motoren doet, meerdere lagen spoelen en meerdere lagen magneten die steeds iets versprongen zijn. Met m'n Techniksen heb ik nog nooit last van brom gehad, de Toshiba is we een lastige in combinatie met bijvoorbeeld kleine Grado's. Dat was met een laagje mu metaal onder het plateau verholpen. Brom en instraling heb ik ook wel bij snaar gedreven machines gehoord, wederom met slecht afgeschermde elementen.
 22. Dank je voor de tip, staat er nu bij. Alles heb ik nieuw gekocht.
 23. Helaas nergens te zien hoe oud het is en of het 2e hands is aangeschaft of nieuw gekocht. Jammer, want een serieuze koper zou dat wel willen weten, denk ik.
 24. Omdat je waarschijnlijk het knopje/button hebt ingedrukt bij het schrijven je tekst. Je ziet bovenaan bij de tekst editor een werkbalk en daartussen staan 3 butoons die bepalen hoe je tekst laat uitlijnen, links of midden of rechts. De tekst editor krijg je te zien als je iets gaat posten op het forum en waar je dan je tekst e.d. inschrijft. Dit is links Dit is midden Dit is rechts
 25. Dat is precies hetzelfde, maar in het ene geval benader je positief en in het andere geval negatief
 1. Load more activity