Jump to content
High-End Forums

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. kappa7

  Verrek

  Ik heb hier een LG 3G en die krijgt nog dagelijks zijn updates op android 9 en ik heb ook al een build van android 10 gevonden voor dit toestel. LG zelf ging niet verder dan android 8 voor dit toestel maar onder Lineage OS wordt het toestel nog dagelijks van updates voorzien en is hij echt super snel zonder al die standaard software op het toestel.
 3. Maakte ook maar een grapje. Waarom zou je dat doen, je eigen platen opnemen? Voor onderweg of zo?
 4. Today
 5. Nee, ik word soms trouwens een beetje gek van die appjes die niet helemaal lekker werken. Maar analoge opnames konden wel eens verrassend goed worden
 6. Met dan met een appje op je telefoon met ronddraaiende cassette spoeltjes?
 7. HansP

  Silent Angel Switch

  Voor een fiber convertor heb je er altijd 2 nodig, en de grap is juist dat je dan bij de 2e /laatste, het dichtst bij de streamer plaatst, en die 2e ook van een zeer schone pasgewassen voeding voorziet, dan is er sprake van een galvanische scheiding, en er is geen voedingsruis meer op het laatste stukje netwerk kabel. In mijn geval 20 cm Cat 7 kabel naar de streamer/DAC. Dat er merken zijn die claimen dat het speciaal voor audio gemaakt is, is in de meeste gevallen een ander kastje met de zelfde inhoud, maar een ander prijskaartje.
 8. Dan Googel je toch even voordat je op de enter drukt.... 🙄 😎
 9. Lijkt mij ook erg leuk, zo'n vergelijking
 10. Dank je Hij komt morgen. Spannend Ik weet alleen nog niet welk element ik er ga inzetten. Wat me leuk lijkt is analoog opnemen van LP. Net zoals we vroeger deden.
 11. Hé hé, eindelijk nóg iemand die alles 24/7 aan laat staan....
 12. mumsoft

  Silent Angel Switch

  Ja, zo'n rasp, moet je flink voor in de buidel tasten. Dan wat TS erin, kost ook flink (niks). En dan maar kijken en luisteren. Negeren is een kunst
 13. Pjotr

  Silent Angel Switch

  Tja, wat is er zo langzamerhand niet aan dagelijkse gewone dingen "speciaal voor audio" ontwikkeld of herbenoemd? En wat vaak dan tegen forse prijzen aan de man gebracht wordt.
 14. siem

  Silent Angel Switch

  Dat deed ik voorheen ook een fiber gebruiken. Deze kunnen nog steeds voor vervuiling op het netwerk signaal geven. De voor audio geschikt gemaakte silent angel geeft een flinke verbetering tov een fiber media converter. Er zijn wel speciale fiber converters te koop die speciaal voor audio ontwikkeld zijn. Er is ook nog een mogelijkheid om een netwerkspeler rechtstreeks met een fiber aan te sluiten, bijvoorbeeld de opticalrendu van Sonore.
 15. Het was maar een grapje Hans 😀
 16. Dat is het probleem van veel soft- en hardwarebedrijven. De ontwikkelafdeling moet wat te doen hebben en de updates worden betaald. Of het allemaal nodig is, is vaak de vraag. Maar dat geldt ook voor vele minder commerciële programma's. Foobar bv blijft ook maar doorontwikkelen,
 17. En daarbij heeft ze de perfecte man die niets liever doet dan haar digitale problemen op te lossen 😀
 18. Tja ieder zijn tolerantiegrens, maar J.River mag van mij niet mijn zorgvuldig en met veel tijd samengestelde database ongevraagd verkloten. Foutje, even niet opgelet. Kan gebeuren. Ok heb nog veel aandacht moeten geven om het weer een beetje toonbaar. mooi in jouw woorden, te krijgen. Veel cover art was in de files zelf met bagger ge-updated. Bovendien is het een moloch van een programma geworden wat het doel van een overzichtelijk hanteerbare audio database ver voorbij schiet.
 19. @1. Iedereen en alles mag van mij fouten maken. Helaas is onze wereld echt niet perfect. @2. Dat zijn de uitzonderingen, maar goed bezig. Van de andere kant, mijn vrouw b.v. werkte in de kraamzorg en had nauwelijks iets met computers van doen. Ook nooit iets mee gedaan, maar merkt nu dat dit tegenwoordig lastig is. Maar heeft nu wel een smartphone en E reader waar ze erg blij mee is. Het gebruik van de PC en tablet komt ook meer, maar een hoogvlieger zal het nooit worden. Gewoon een andere interressewereld.
 20. Ik heb van het begin af aan met computers gewerkt als gebruiker, maar als ik er te lang achter zit krijg ik rugpijn. Ik vind het gewoon niet leuk. De Auralic werkt wel, maar niet zo “geruisloos” als mijn I pad of mijn nieuwe laptop.
 21. Moderne desktoplinuxen zijn heel geavanceerd hoor en allang het hobbyniveau overstegen. Ruim zelfs. En voor wie bepaalde software voor zijn werk nodig heeft, kan ik begrijpen dat dan Windows gebruikt wordt. Maar THUIS (daar had ik het over) heb je dat soort software NIET nodig. LibreOffice volstaat dan ruimschoots, en al het andere doe je tegenwoordig met een webbrowser. Ik heb zelf nog één stuk software dat absoluut een geïnstalleerde Windows vereist: de configuratiesoftware voor mijn Logitech Harmony One+ universele afstandsbediening. Daar gebruik ik een gevirtualiseerde Windows 7 voor (netjes geregistreerd en dus géén "gekraakte") en die dient alleen daarvoor en wordt afgesloten zodra die configuratie aangepast is. Hji wordt dus niet vaker opgestart dan pakweg één keer per jaar of zo. Ik sta hem uiteraard niet toe updates te installeren. De Debian XFCE desktop die ik op zowel mijn desktoppc als mijn notebook thuis heb staan, doet alles wat ik wil. En ik heb al vaak gedemonstreerd aan allerlei bezoekers dat dat véél gebruiksvriendelijker werkt dan de desktop van Windows, zeker bij het vinden en installeren van software.
 22. Je bent me net voor @Pjotr precies dat dus. M'n servers draaien FreeBSD en alles met een GUI windows. Wat de professionele grafische betreft, heel veel was er in het verleden op UNIX basis, allemaal naar Windows gegaan, maar dan hebben we het over software die geen mens kent (Dr Wirth?). Linux is een enorme energie verspilling. Apple heeft overleefd bij de gratie van FreeBSD en Mach, zonder die was het er al lang niet meer.
 23. Wereldverbeteraar en (!) moraalridder Onno 😀 Nee hoor ik ben geen heilige en ga regelmatig in de fout dus menselijk.
 24. Omdat veel professionele productiesoftware nou eenmaal van huis uit van DOS naar Windows (NT4) gemigreerd is. Wat ooit op een MAC ontwikkeld is op dat vlak is uitgestorven, behalve in de grafische en administratieve sector. En onder Linux ontstijgt het meestal helaas niet het hobby niveau.
 25. Dus een soort voorloper. Van veel Quadrafonie opnamen is later surround gemaakt.
 26. Mijn CD's staan al 8 jaar geript op 2 Netgear nassen. J.River heb ik jaren geleden de deur uitgeschopt nadat het na een update mijn zorgvuldig samengestelde database naar eigen believen begon te "updaten", oftewel verklooien. Gelukkig had ik nog een back-up. Een vraag daarover op hun forum werd direct weggehaald Mijn pa is dan wel geen fiel maar waardeert goede audio wel. En ondanks zijn 93 jarige leeftijd is hij wat blij met de ontwikkelingen op PC gebeuren. Voor zijn fotografie hobby wil ie voor geen goud terug naar dat geklieder in zijn donkere kamer. Gewoon altijd nieuwsgierig ingesteld...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...