Jump to content
High-End Forums

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hier staat Paaspop op. Weliswaar op afstand (gelukkig) maar toch.
 3. Dat je niet zo' n verzonken ring aangemaakt hebt ??? Gelukkig liep het goed af. Vandaag veel muziek gedraaid via mijn nieuwe dac. Wat op mijn website geschreven.
 4. Als er iemand onder had gestaan was hij waarschijnlijk geplet. Ik heb mijn vrouw gebeld om het Luik van onder open te duwen, wat ik kon mijn vingers er niet onder krijgen 😀
 5. Today
 6. Hier geen katrollen aan het luik. Was ooit wel de bedoeling, maar dat is nooit gerealiseerd. Dan maar wat meer krscht zetten, gaat ook. En voor mijn kamer hoef ik er niet door.
 7. Dat zal een flinke klap geweest zijn. Gelukkig niet op je hoofd.
 8. carl

  Welke versterker

  Naar zorgvuldige analyse klinkt het scherp als de temperatuur beneden de 19 graden is.
 9. Voor wie op mijn luisterzolder is geweest weet dat je erin komt via een Luik van pakweg 150 maal 100. Om resonanties te voorkomen is dat gemaakt van Multiplex. Met een ingenieus systeem van katrollen maak je dat open. Ik zei nog tegen de timmerman: “zijn die haken stevig genoeg?” Jullie begrijpen dus dat dit Luik los is geschoten en boven komen was een ramp. Gisteravond zijn de haken en touwen vervangen door exemplaren uit een winkel die zeilspullen verkoopt: minimumbelasting van 500 kilo. Ik moet er niet aan denken dat het Luik weer valt en de naald overspringt. Ik heb het dus even moeten doen met de Thorens 160 en AT 95 e met supernaald beneden. Dat is geen straf want dat klinkt toch echt heel goed voor weinig geld (maar wel met veel liefde). Ben nu bezig mijn lP’s van beneden te selecteren voor boven. Daar zijn ze “mint plus”.
 10. En een nieuwe flacon afwasmiddel gekocht 😂
 11. Ik heb het kadootje van TL200 een mooi plaatsje gegeven.
 12. Dat is mooi,gefeliciteerd.
 13. Onze schoondochter eet ook vegetarisch,als ze bij ons komt eten dan doen wij lekker mee. Mijn vrouw kan namenlijk ook heel goed koken,dus het smaakt altijd.😉
 14. Niet audiofiel maar ook ontzettend mooi: wij worden opa en oma. Onze kleinzoon komt halverwege juli. Hij is 140 cm, zo'n 50 kilo en dertien jaar. Onze oudste dochter en schoonzoon worden zijn pleegouders, en daar zijn we trots op. Hij zit nu nog in opvangtehuis en krijgt straks een stabiele, warme plek waar hij zeer welkom is.
 15. Dank je, het was ook erg leuk. Nu kan ik op m'n CV zetten dat ik de Universiteit van Leiden heb bezocht. Marc: Sorry dat ik je afwasmiddel heb opgedronken, Ik dacht dat het iets vegetarisch was. Trouwens, als je zo lekker kookt als Marc is het voor een mens helemaal niet zielig om vegetariër te zijn.
 16. Vanavond naar Dido & Aeneazz, hier in de Leidse Schouwburg. Calefax met Eric Vloeimans, in een bewerking van de opera Dido and Aeneas van Henri Purcell. https://en.wikipedia.org/wiki/Dido_and_Aeneas Dat is wel een andere Dido. 🤓
 17. Nieuw album van Dido. Still on my Mind.
 18. Mooie, interessante video i.m.h.o. Snel gesproken, maar ondertiteld.
 19. mumsoft

  Niet veilig

  Ik niet, zodra er gevoelige informatie over de lijn gaat. Passwords zijn dat sowieso. Niet voor niks zie je al die andere fora met https werken.
 20. Diverse kavels cassettebandjes in de aanbieding. 3x Sony Super Metal Master €145,- (in originele aluminium case) 3x Sony Metal Master: € 125,- 4x TDK MA-R: €125,- 1x Maxell Metal Vertex: €50 7x That's Metal MR-X90 (4x) MG-X90 (3x): €70 12x Sony Metal ES (x10 en Metal S (x2): €100 3x JVC ME-90P II: €40 11x TDK MA-X (x8) and MA-90 (x3): € 90 5x Sony Metal XR: €40 De bandjes zijn in prima staat en er is slechts 1 keer op opgenomen (nooit gewist en hergebruikt). Helaas zijn de originele inlays vervangen door eigen, of helemaal geen inlay in het doosje. Dat doet echter niets af aan de kwaliteit, maar daarom is de prijs ook onder de gemiddelde prijs op Ebay. Alle opnamebeveiligingsnokken zijn nog aanwezig. Het totale bedrag hierboven bedraagt €785. Er mag geboden worden, maar geen absurde biedingen aub. Let op, het zijn kavels. Ik ga me niet bezig houden met stuks verkoop! Voor €500 mag alles hierboven, behalve de bonus, naar de volgende eigenaar, maar dat is dan ook gelijk de uiterste bodemprijs. Voor €550 voor alles krijg je nog 25 bonus cassettes zoals That's MR-X pro, That's Suono, Maxell MX, Sony Metallic, een gesealde Sony UX pro (€18 op Ebay), TEAC SOUND 46x "reel to reel" cassette.
 21. De Geluidsdrager draait: Yvonne Elliman - Food of Love (1973)
 22. Dat zijn een paar mooie dagen geweest. Leiden op zich bezoeken is al leuk, en dan ook nog muzikaal genoten. Mooi. Gefeliciteerd nog Mumsoft.
 23. Yesterday
 24. Hey TL200, wat leuk, zo'n luisterbezoek over twee dagen uitgesmeerd. Is weer eens wat anders 😏. En dank voor het verslag 😊
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...