Jump to content
High-End Forum

r.a.v.o.n

Members
 • Content Count

  1,770
 • Joined

 • Last visited

About r.a.v.o.n

 • Rank
  Lid

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Rotel, Jordan, Dune HD, Bluenote/Goldring.

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,359 profile views
 1. Ja, dat een behoorlijke achtergrond relevant kan zijn weet ik ook wel. De vraag is of het relevant of zelfs gewenst om zoiets op dit forum te vermelden. Voor je het weet vindt iemand dat jij daarmee iemand anders in een hoek zet en dan zijn de poppen weer aan het dansen.
 2. Toekomst? Mijn Sony Ericsson smartphone uit 2011 speelt probleemloos flac bestanden af. Of hij dat ook in 192/24 kwaliteit doet weet ik niet. Is dat belangrijk? Ik luister alleen muziek op mijn smartphone in de sportschool en ik heb het ding nooit hard staan, ik kan de meeste omgevingsgeluiden nog horen....
 3. Mijn conclusie was dat de waargenomen verschillen erg klein zijn, dat ik die in een blinde test met gelijkgetrokken uitgangsniveaus niet zou kunnen onderscheiden en dat ik met elke dac daar zou kunnen leven. Wat jij er achteraf van probeert te maken ten faveure van jouw favoriete apparaat vind ik geklets in de ruimte.
 4. Je kunt van alles willen benoemen over jouw favoriete apparatuur (je lijkt wel een Pink Faun aandeelhouder) maar zolang de luidheid niet binnen 0,1 dB is gelijkgetrokken klets je een eind in de ruimte.
 5. Het is geen wedstrijd, heren. Alle dacs die bij Plaatjesdraaier voorbij kwamen zijn het aanhoren waard. De pink faun was niet significant beter of slechter dan de anderen en dat zal hij bij Hans thuis ook niet zijn.
 6. Klopt. Bij dat vergelijk is de beste DAC (die van mij) bij gebrek aan de benodigde drivers niet eens getest. Jij hebt hem overigens later wel gehoord.
 7. Het spul veroudert toch ook? Het lijkt me sterk dat de eigenschappen in al die jaren gelijk gebleven zijn.
 8. Gewoonlijk maakt men iets transparant om zichtbaar te maken wat er in zit of hoe iets werkt. Beetje vreemd om dan in dit geval de demping weg te laten, het resultaat zal per definitie inferieur zijn. Vind dan een manier waarop die demping het aanzien wel waard is of gebruik een ontwerp wat geen demping nodig heeft.
 9. Waarom hebben luidsprekers van perspex of glas geen dempingsmateriaal nodig en niet-transparante luidsprekers wél?
 10. Het zijn inderdaad een paar extra handelingen. Voor mij weegt het voordeel van zeggenschap over mijn foto's zwaarder dan het gemak. En wat privacy betreft.... mensen die jou willen traceren kunnen eenvoudig de link in jouw onderschrift benutten dus daarvoor hoef je het niet te laten
×
×
 • Create New...