Jump to content
High-End Forum

Ivan10

Members
 • Content Count

  6,043
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ivan10

 1. Ja, jammer dat hij van het padje afging. Hoe moet dat zijn: creatief en gevangenzitten? Misschien was het een ontsnapping voor hem. Erg jammer, dat die vrouw slachtoffer van zijn gekte werd. Hij had een controle en machtmanie met een obsessie voor wapens. Bizar. Zijn mening over muziek en burgerrechtenverandering is dan weer wel interessant:
 2. Kan ze niet zo snel niet vinden online. Wat zijn dit voor luidsprekers?
 3. Ivan10

  Duson audio

  Dat is wel erg hoog. Kan dat wel? Een nul te veel?
 4. Ivan10

  Duson audio

  Cool dus zijn dochter werkte mee? Dat zou een interview waardig zijn van de hifi tijdschriften. bijzondere set heb je @Reneke leuk!
 5. Goed nieuws Kappa7, gefeliciteerd met je aanwinst
 6. Hoe werkt dit precies: Zijn het aangepaste uitgangspluggen waar de interlink aan wordt gezet?
 7. Ik ben grap-dyslectisch: wie legt de meme uit?
 8. Ooit eens gelezen dat er onder ondernemers veel mensen zijn met dyslexie. Het zijn vooral doeners. Kan iemand dat beamen?
 9. Ja, NuForce was een tijd geleden best een hype. Was het niet een klasse-D versterker in een heel sportief uitziend ontwerp? Erg innovatief voor die tijd. Meer lifestyle-achtig.
 10. Dank @Duck-Twacy goed gespeurd! Wat jammer @HORNET van de brom. Zit dat in een buis? Of is er er een aarde los gegaan in de bekabeling? Of was de beom altijd al aanwezig in de Meixing?
 11. Dat is wel een leuke afwisseling. Dat doe ik alleen als ik iets nieuws heb. Te veel gedoe ook om achter de set te komen. Maar ja waarom ook niet.
 12. Cock appt me over de post van Carl. Heb de tekst ietwat aangepast:
 13. Heb je interlinks gewisseld, Carl? Dat is wel fijn, als je een voorraad hebt waar je uit kan putten. Moet het geluid nu niet settlen door die nieuwe bekabeling?
 14. Klopt, in het interview zitten wat kleine goudklompjes verstopt, die een tip van de sluier oplichten. Stukjes, die eigenlijk om verdere toelichting vragen.
 15. Dat kun je zeggen van ieder prijzig hifimerk, Carl. Ypsilon komt dichtbij de ontwerpfilosofie van Sonore, daarom dat Cock er zelf ook mee speelt. Alleen het bloed stroomt waar het niet heen kan gaan. Ofwel als Cock wil experimenteren, dan voert hij zijn idee gewoon uit, ongeacht wat de geldelijke waarde is wat het hifi apparaat representeert. Verbazingwekkend blijft het voor me. Maar ja, sommige technici of doe-het-zelf'ers hebben durf, ze weten 'het is door een ander mens gemaakt en ik heb de kunde om daar een blik op te werpen met mijn eigen visie en kunde.' Kijk naar Jack, die speelt eerst met de standaard oplossing en daarna maakt hij aanpassingen. Dat moet je kunnen en durven. Als ik weet dat een apparaat door Cock onder handen is genomen zou ik dat meer als een meerwaarde zien.
 16. Cock zal het zeker een keer toelichten hoe hij het technisch heeft opgelost.
 17. Ah, dat album heeft'ie dus van jou. Dat klopt, die komt standaard altijd even voorbij, als Cock aan het draaien is. Ik was zelf ook niet met haar zangstem bekend. Leuk, zo vind er muzikale kruisbestuiving plaats onder de audiofielen. Bij Jack kom ik ook altijd op mooie albums. Ik moet die Vangelis - China nog steeds een keer zien te scoren. - Paolo Conte - Aguaplano - Brightest Diamond - All Things Will Unwind - Melanie de Biasio - No Deal
 18. Een flink traject Kappa7, leuk dat je het avontuur aangaat van dit project.
 19. Welkom @HORNET Wat een mooie luidsprekers heb je. Crusade Audio ken ik alleen niet. Is het Brits? En wat is je favorieten buizenversterker op het moment?
 20. Heb je nu andere referentieplaten René? Dank voor je verslag en foto's natuurlijk.
 21. Het is verstandig. Cock weet het het kaf van het koren te scheiden binnen de audioapparatuur en dat is zijn kracht. Zo helpt hij mensen op weg, als referentiewijzer. Hij heeft al veel mensen geholpen met vintage apparatuur adviezen, zo heb je toch een beetje ‘Sonore’ in huis.
 22. Bijzondere design factor, Hans. Een stevige technische uitdaging dus.
 23. Strakke draaitafel @Gydotron en mooi verhaal ook. Goede service van deze man en winkel.
 24. Leuk dat je het aanhaalt Ove. Het klopt het systeem staat nog steeds bij Cock. Maar niet aangesloten. Ik begrijp dat het 17 uitgesneden woofers en 17 bandtweeters per kant zijn. Misschien leuk om deze speakers af te stoffen en te bekijken bij een volgend bezoek. Ik zou Cock toch nog eens doorzagen over luidsprekers in het algemeen, daar is dit een prima voorbeeld van, zeker leuk als gespreksonderwerp. Eerst die corona het land uit.
×
×
 • Create New...