Jeroen Bakker

Members
 • Content count

  261
 • Joined

 • Last visited

About Jeroen Bakker

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/30/1981

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beverwijk
 • Interests
  Muziek, Star Trek, JRR Tolkien

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Voorversterker: Krell KRC Eindversterker: Krell KAV 300i Interlink voor-/eindversterker: Transparent Music Link Plus Speaker: B&W CDM (TM) 1NT 120W/8Ω Speakercable: Transparent Music Wave Plus CD Speler: Krell CD30i CD Interlink: Transparent Music Link Blu ray: Panasonic DMP-BDT500 Blu ray Coax interlink naar CD30i: AudioQuest Cinnamon Stekkerblok: Supra Cables MD06-EU Mark II
 1. Hans ik zou eens kijken naar een Wilson Sabrina, als je te vreden bent over je Watt/Puppy. Ze zijn ietsje kleiner maar klinken echt geweldig.
 2. Deze dus:
 3. Gaë Bolg and the Church of Fand, Tintagel, nooit geweten hoe goed de opname van Avant l'Apocalypse eigenlijk is.
 4. Ik zie ook dat de high end jeugd zich op andere dingen richt, maar ook bedrijven die proberen de jeugd op high end aan te spreken. Dergelijke ontwikkelingen gaan traag.
 5. Platenmaatschappijen zijn er in soorten en maten, maar wat verwachten we eigenlijk van een platenmaatschappij en hoe goed doen ze dat? Hebben wij als high enders en audiofielen nog iets te wensen op dat gebied?
 6. Dat is ook zoals ik er tegen aan kijk, al doende leert men. Heel belangrijk, in mijn oren, is dat de set vervaagd bij de muziek. Muziek is tenslotte wat je over wilt houden in de huiskamer.
 7. Ik vrees met grote vreze onze politieke toekomst, ik zie maar bijzonder weinig kabinets mogelijkheden. Ik ben overigens een voorstander van een kabinet van nationale eenheid, maar daar zal wel geen meerderheid voor zijn.
 8. Zoals ik mijn audiofilie beleef streef ik naar een zo natuurlijk mogelijke weergave. (Dat is nog eens een ruime definitie).
 9. Dat is ook zoals ik er naar kijk.
 10. Maar soms hoor je direct of iets thuis mooier/beter klinkt of dat je thuis niet haalt wat 'hier*' staat te spelen. *Waar je dan ook bent.
 11. Daarom is het testen (voor mij) van verschillende dingen ook van belang. Zowel de klassiek, de jazz en de pop.
 12. :-)
 13. Ik ben wel nieuwsgierig naar welke muziek jullie gebruiken om een nieuw component in je set te testen, of als je een set bij ander gaat luisteren wat je dan zelf mee brengt. Ik heb zelf natuurlijk wel een paar favouriten. Ik neem meestal zo'n drie dingen mee in een test, maar heb wel meer verschillende test platen. Voorbeeld: Hatfields End - Stonehench 4 (vanwege een aantal heel diep doorgaande passages) Maar dat had netzo goed Arvo Pärt's De Profundis, of Rutter's Requiem kunnen zijn. Een piano solo werk is vaak leuk om het bereik en balans van een set te testen. Zeker als alle registers gebruikt worden. Ik hou van verschillende soorten muziek, van klassiek tot jazz en van soundtracks tot gothic. Dead can Dance - Towards the Within (live) Tracy Chapman - Fast car Therion - Vovin (of Secret of the Runes <zeer slechte opname, maar juist daarom>) Vaya con Dios - One Silver Dollar To name just a few.
 14. Een fout in de wet is wel wat anders dan beleid maken.
 15. Leuk! P.s. Sorry dat ik zo je topic kaap.