Jump to content
High-End Forums

thingman

Members
 • Content Count

  2,839
 • Joined

 • Last visited

About thingman

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik neem echter aan dat je, voordat je die 10 ruggen uitgeeft, eerst uitgebreid hebt geluisterd. Aangezien je dan nog niets hebt uitgegeven hoeft de suggestieve verwachting in kwestie geen enkele rol te spelen. Een beetje wakker mens met gezond verstand lijkt mij prima in staat om goed te beoordelen waar hij dat geld aan gaat uitgeven of niet.
 2. Dingen die uitsluitend op verwachting zijn gebaseerd zullen snel verdwijnen. Als je dat criterium hanteert kom je een heel eind zonder te meten. Als je bovendien over enig zelfbewustzijn kunt beschikken kun je zelfs op voorhand verwachting uitsluiten. Ik zie het probleem dan ook in het geheel niet.
 3. thingman

  Soap

  Laten we het er maar op houden dat ik die achtergronden inderdaad heb, hoe ze ook zijn verkregen. En daardoor wat gemakkelijker buiten politiekkadertjes ben gaan kijken. Anderzijds weet ik weinig over een heleboel andere, voor mij niet-essentiële zaken. En dat geeft blinde vlekken over louter wereldse aangelegenheden, da's ook weer zo... Niettemin zou Dante's komedie met jouw katholieke achtergrond alleen prima behapbaar zijn, lijkt me, en je wereldbeeld gewoon kunnen verruimen. Volgens mij zijn we nooit uitgeleerd!
 4. thingman

  Soap

  Ik ambieer geen politiek, omdat een uitweg uit dit soort soaps nooit uit politiek kan komen. Maar dat besef zal jouw politieke en ambtelijk geconditioneerde verbeeldingskracht vast ver te boven gaan, en dat lijkt me ook logisch. De andere gezichten van corruptie kunnen zien vereist echter wel een dergelijk beeldend vermogen. Heb je dat niet, dan zijn ze inderdaad volkomen onzichtbaar... Dante weleens gelezen trouwens?
 5. thingman

  Soap

  Politiek, links, midden of rechts, is per definitie het eindproduct van beperkte visies en heel kleine belangen. In Nederland nog wel het meest door de enorme versnippering. Corruptie kent veel meer gezichten dan de openlijke variant die we zo verafschuwen. Kijk goed... Ik hou nogal van Dante's goddelijke komedie. Ingegraven met de koppen in het zand, die lieden. Mooi beeld... Met oneindige economische groei en de cultivering van collectieve hebzucht als huidige hoogtepunten van menselijke evolutie gaat het moeras alleen nog maar harder zuigen... Op naar de big one, dat is de echte soap!
 6. thingman

  Soap

  Een soap is komisch? Zal wel dan. Overigens miste jij volgens mij de humor en hrt cynisme in mijn reactie. Alleen de 1e zin was serieus bedoeld...
 7. thingman

  Soap

  Godallemachtig, wat is dit voor niveau??? Hij heet trouwens Rutte en schijnt helemaal geen vriendin te hebben. Nooit gehad ook. Wel vrienden. Jort Kelder bijvoorbeeld. En ene Opstelten, om maar even wat niveau erin te houden, al ga ik niet zegen wat voor vrouw ik zelf laatst tegenkwam op een feestje.
 8. Ben toch wel benieuwd wat voor soort absorptie je dan aan boeken zou toekennen. Absorptie is o.a. het afstaan van akoestische energie aan poreus materiaal. Hoe zie je dit ivm boeken?
 9. Dat zouden weleens die beroemde parels kunnen zijn, Onno...
 10. Ik snap dat kastje niet Peter. Dat kost ruimte(lijkheid) in zo'n kleine ruimte. Beter een low-profile opstelling. Sowieso altijd wel, maar toch zeker hier. Iets dat niet als obstructie werkt maar (zoveel mogelijk) transparant is voor geluidsgolven.
 11. thingman

  Aarde

  Los daarvan filtert een percolator natuurlijk wel en heel vaak bovendien! In feite zolang als ie op het open vuur staat... Het water en later de koffie gaat door een stijgbuis omhoog, landt dan op het filter en zakt er doorheen. Dat gaat net zolang door als het vuur aanstaat. Het probleem is dat de koffie kookpunt bereikt en behoudt en zo een geheel eigen en geheel (onbedoeld) verbrand aroma ontwikkeld, dat nog verder aan verval onderhevig is door het aluminium van de koffiepot en het filter. Koffie behoort het kookpunt nooit te bereiken...
 12. Ja, en wat we niet meer hebben. Je hebt tegenwoordig mensen die zo arm zijn dat ze alleen nog maar geld hebben!
 13. Dat je je dat nog herinnert, Onno! Die b&w's klonken sowieso altijd wel heel goed op zolder bij jou. Ik herinner me vooral het grote en fraai ruimtelijke beeld nog. Mooie match met, ik meen, die Italiaanse versterkercombi...
 14. Hè? Je had toch al het plan om op die specifieke avond te gaan laatst? Nu draait ie vast niet meer dus. Apollo 11 is ook nog een geweldige optie! Jij hebt dan nog het voordeel dat Omniversum lekker dichtbij is, al draait daar dan wel een half uur kortere versie dan in de normale bioscoop...
 15. thingman

  27 000 euro

  De koppeling bestaat eruit dat er met twee maten kan worden gemeten in dit land, Carl. Monarchistische uitkeringsfraude wordt gedoogd, nee zelfs toegejuicht door vriend, politiek en vaderland, maar eerlijke mensen worden net zo makkelijk tot wanhoop en zelfs zelfdoding gedreven door een zogenaamd integere belastingdienst die door zogenaamd integere politici wordt aangestuurd. Terwijl intussen volkomen evident is dat de b'dienst meer dan volkomen faalde en het verwende nest minder dan integer handelt, zowel thuis als in het buitenland en voor het oog van de wereld. Helaas is Maxima genadeloos door de mand gevallen. Tot die meeting kwam had ik haar als enige uit dat nest ook nog best hoog staan... Dat die kneuzen al even niet meer in W'naar wonen weet ik natuurljk wel, maar daar werd het verwende nest wel gesticht.
×
×
 • Create New...