Jump to content

JazzLuva

Members
 • Posts

  1000
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JazzLuva

 1. Vooropgesteld dat je luidsprekers wel het laag kunnen geven wat jij zoekt (ken ze verder niet). De RB1090 heeft iig. toch een strak laag, dus ik denk dat je het in je voorversterker of cd speler zal moeten zoeken.
 2. JazzLuva

  boeiend

  Ik rip al sinds tijden mn cds naar de PC met EAC en maak er flac van. Ik zie niet in waarom ik een fortuin uit zou moeten geven aan de bovengenoemde optie.
 3. Ja als je naar de ongemodde UC hebt geluisterd klinkt het idd korrelig en scherp van klank, die zou ik ook niet in de set willen hebben. Vergeet niet dat als je erachter geen losse DAC ofzo hebt staan, je dus feitelijk altijd naar de DAC van de UC luistert. En die is opzich niet slecht, mar de componenten eromheen is wel zwaar op bezuinigd, en dat hoor je dan dus ook. Maar de gemodde versie van Bas heeft daar absoluut geen last meer van. Vandaar ook dat als je de UC wilt gaan gebruiken ik hem zeker zou laten modden. Dat heb ik dan ook laten doen
 4. Tuurlijk kan dat, bepaal je helemaal zelf.
 5. Waar scoor je die kabel en hoeveel kost zoiets ?, lijkt me wel interessant Staat er nog iets op die huls ?, dit moet je denk ik best goedkoop kunnen inkopen nm
 6. Gewoon naar een fatsoenlijke platenzaak gaan (geen MM dus ), en vragen of ze albums hebben van Julian Bream, Andr
 7. heb ook maar ff gestemd. had gisteren even snel geluisterd, nix moeilijk gaan doen van cleaner naar minder clean 1 3 2
 8. James Blood Ulmer : Are You Glad to Be in America?
 9. haha , kan de beste overkomen, i've been there
 10. Ik zou eens kijken of je de luidsprekers wel in fase hebt aangesloten.
 11. haha, nou ik draai anders nog steeds met de matrix 802s3 en die gaan niet meer weg ook
 12. zo dan, over oude koeden uit de sloot vissen gesproken volgens mij heeft Steks die 801 allang verkocht en draait die met de n805sig
 13. Ik luister al tijden niet meer naar de CD speler, ga van de PC digitaal naar de gemodde UC. Heb mn albums geript naar FLAC en heb verder zeer veel mp3 vanaf 192 kbit. Lekker makkelijk en klinkt zeker niet minder.
 14. Dat heb je mooi gedaan Matt! , netjes en ja B&W, dus dat zal best klinken
 15. Maargoed dat wisselt per dag met jou. Volgens mij moet jij eens goed gaan meten met de UC Groeten, Bas Ja weet ik, ik moet die meetzooi allemaal nog kopen Die mic standaard bv, is dat ook een behringer ?, kan geen goeie vinden nm.
 16. En ja raar genoeg had ik met de Classe meer druk in het laag, korter zeg maar, maar het mid/laag met bv Precussie was ruk en ook het tophoog was bij de Classe gewoon helemaal niet aanwezig, ik hoor nu 10x meer detail.
 17. Hee leuk, dat heb ik dus ook in mn amp , klinkt iig superschoon en transparant. jaja dat zeg je nu hier... maar op MSN altijd maar zeiken hoe ruk die wel niet klinkt....... en hoe geweldig die Classe wel niet was...... Groeten, Bas haha nou ik mis wel druk in het laag nog steeds, vraag me niet hoe het kan Maar dat ga ik met de UC wel goed krijgen.
 18. Hee leuk, dat heb ik dus ook in mn amp , klinkt iig superschoon en transparant.
 19. Ik vind ze niet eens lelijk, eigenlijk best mooi, en klinken doet het zeker! Maargoed, dat gaat Bas je straks waarschijnlijk nog wel even haarfijn uitleggen
 20. Tuurlijk kost het wel geld, zeker de Bryston in NL als je het vergelijkt met amerika of canada. Aan de andere kant is het wel zo dat waar je bij ML of Krell een instapper koopt, je bij Bryston al aan de top of de line zit kwa prijzen (en dan heb ik het nog niet eens over de 20 jaar garantie)
 21. 16 bit 44.1 khz is gewoon de CD standaard (redbook). 320 kb/sec is de hoogste kwaliteit die je in het mp3 formaat kunt opslaan (neemt dan +/- 30% van de CD data in beslag (is +/- 10 mb per minuut, in wav formaat). wav is ongecomprimeerde data, dus mocht je het later willen editen is dat wel aan te bevelen. Heb je genoeg ruimte voor een heel concert in 16bit 44.1 khz zou ik dat doen.
×
×
 • Create New...