Jump to content

siem

Members
 • Posts

  330
 • Joined

 • Last visited

About siem

 • Birthday 02-07-1968

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brabant

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Kii three / iso regen (uptone lps 1.2) / OpticalRendu- Farad Super 3/ Etherregen- Farad Super 3/ Roon Rock pc (Farad Super 3)

Recent Profile Visitors

1569 profile views
 1. Interessant, zou het graag willen proberen maar ik heb niet genoeg elektronica kennis om er één te bouwen.
 2. https://audio-essence.nl/plixir-elite-bdc/ Deze voedingen zijn gebalanceerd, schijnt heel goed te zijn.
 3. Als het om deze gaat dan is het 5v 200mA
 4. Wat heb je nodig aan vermogen voor de pink faun kaart?
 5. Bij mij hebben de hdd en het moederbord een eigen lineaire voeding. Als mijn pc ook meteen een eindpunt zou zijn gebruikte ik ook voor de usb kaart een eigen voeding. De beste voeding het dichtst bij de dac, in jou geval dus de pink faun kaart.
 6. Het schijnt belangrijk te zijn om de geluidskaart, usb of i2s, appart te voeden. Kijk maar naar de kaarten van sotm en voor pink faun zal dat niet anders zijn. Dit heeft te maken met common mode of andere type ruis. Elk onderdeel een eigen voeding. Dus de bestaande op de pc en de farad op de pink faun. Dc kabeltje is ook erg belangrijk.
 7. Je zou de Pink Faun kaart eens appart kunnen voeden met de farad. Dan ben je de pico wel kwijt (voor een belangrijk deel).
 8. Wat voor voeding heeft de pink faun kaart?
 9. Precies Hans, echt de moeite waard om je daar in te verdiepen.
 10. Leuk Hans, de farad super 3 voeding zou ik zeker eens gaan proberen. Op jouw set gaan deze relatief lage investeringen heel veel opleveren. Vergeet vooral niet om een heel net dc kabeltje te gebruiken voor je voedingen. Wie weet dadelijk ook nog een andere switch
 11. Nu maar weer over digitale audio hé
 12. Dan zal ie spontaan beter gaan horen
 13. Even off topic dan. Voor de technische audiofiel zou ik wel proberen om de phonak zelf te programmeren of bij te stellen. Dit kan draadloos met een icube en is niet moeilijk.
×
×
 • Create New...