Jump to content

siem

Members
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

About siem

  • Birthday 02-07-1968

Personal Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brabant

Audio Set(s)

  • Hoofdset
    Kii three / iso regen / OpticalRendu- Farad Super 3/ Etherregen- Farad Super 3/ Roon Rock pc (Farad Super 3)

Recent Profile Visitors

1857 profile views
  1. Ja, je kunt het nog steeds vinden via Google als je zoekt op café vingerhoeds.
  2. Inmiddels heet Café Vingerhoeds, Hoeve 1827 https://www.hoeve1827.nl/
  3. dat moet ik dan toch ook maar eens proberen Hans. Draait windows 11 op jouw j1900 asrock moederbord? of heb je inmiddels een zwaardere pc. Moet nu toch aan de gang met mijn audio pc want vanwege een stroom storing lijkt een harddisk kapot
  4. Een paar weken geleden in Leiden geweest en daar op een paar Kii thre speakers drie verschillende streamers gehoord. Ze klonken allemaal anders, het verschil zit dan in ruimtelijkheid (de ruimte waarin het muziek is opgenomen horen), scherpe randjes die er wel of niet zijn, focus en een soort live gevoel. Het moet je raken. Het verschil wat jij waarneemt kan ik me heel goed voorstellen. Kom graag eens luisteren Hans!
  5. Mooi Hans! Ik had niet anders verwacht dat dit toch weer iets meer laat horen, zeker op jouw set. Je besteed zoveel aandacht aan je setup en je hebt prachtig mooi materiaal, verder investeren in het digitale stuk brengt zeker meer.
  6. Hoi Hans, mooi dat je nu ook bevestigd ziet dat aparte voeding op de ssd uitmaakt. En zo zijn er nog veel meer zaken die er toe doen bij de streaming weergave. Hier nog steeds de optical rendu, dus ook een optische ontkoppeling en Farad voedingen. Succes met het ontwerpen van de voedingen!
  7. Interessant, zou het graag willen proberen maar ik heb niet genoeg elektronica kennis om er één te bouwen.
  8. https://audio-essence.nl/plixir-elite-bdc/ Deze voedingen zijn gebalanceerd, schijnt heel goed te zijn.
  9. Als het om deze gaat dan is het 5v 200mA
  10. Wat heb je nodig aan vermogen voor de pink faun kaart?
  11. Bij mij hebben de hdd en het moederbord een eigen lineaire voeding. Als mijn pc ook meteen een eindpunt zou zijn gebruikte ik ook voor de usb kaart een eigen voeding. De beste voeding het dichtst bij de dac, in jou geval dus de pink faun kaart.
  12. Het schijnt belangrijk te zijn om de geluidskaart, usb of i2s, appart te voeden. Kijk maar naar de kaarten van sotm en voor pink faun zal dat niet anders zijn. Dit heeft te maken met common mode of andere type ruis. Elk onderdeel een eigen voeding. Dus de bestaande op de pc en de farad op de pink faun. Dc kabeltje is ook erg belangrijk.
×
×
  • Create New...