Jump to content
High-End Forums

Gydotron

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Gydotron

 • Rank
  Junior Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Tentlabs CD transport, Jeff Rowland Aeris Dac, Jeff Rowland Corus Pre, Jeff Rowland PSU voor Aeris & Corus, 2 x Model 725, Aurdender S10, Marten Mingus Quintet, Jorma bekabeling, Garrard 301 met Morch DP-6 en Shelter 901MKII, Ear phonostage, bekabeling: Jorma.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gydotron

  x Fi

  Luister, als 60% van de set echt goed speelde dan zou dat de meerprijs nog verantwoorden. Nu niet.
 2. Gydotron

  x Fi

  Ik heb daar ook geen probleem mee, maar de meeste bezoekers waren 55+. en heel weinig jonge mensen en dat vind ik spijtig, het word hoe langer hoe meer een oude mannen zaak. Zelf behoor ik ook tot de oude mannen, ik ben 60 jaar 😉
 3. Gydotron

  x Fi

  Ik beweer niet dat er geen goede demo's waren, maar zelfs de dure sets speelden vaak slecht. Ik heb de Bastanis ook even beluisterd en ze konden me totaal niet bekoren. Maar ik heb respect voor een ieder zijn smaak, want wie ben ik natuurlijk.
 4. Gydotron

  x Fi

  Ik ben zondag geweest en ten eerste was er erg weinig volken 90% van de demo's vond ik slecht, of zelf ronduit slecht. Het is voor mij de laatste keer dat ik nog naar de X-fi ga. Wel leuk was het bijpraten met enkele bekenden. Ik denk dat de X-fi show op sterven na dood is, ik stel vast dat er behalve bejaarden er ook een hoop mensen met rollator rond lopen. Veel jonge mensen heb ik niet gezien. Tja, wat wil je, de meeste set waren gewoon erg duur en niet bereikbaar voor jonge mensen. Audio is wat mij betreft niet dood, maar de audioshows zoals ze nu zijn wel. Op naar shows waar mooie en betaalbare apparatuur gedemonstreerd word !
 5. @Hans: Moet ge toch eens een multimeter gebruiken want ondanks de olie geleid de spindel wel. Hoe weet ik dat, ik heb het even gemeten bij een Fat Bob, Garrard 301 en Thorens TD 126 MKIV. Allemaal geleiden ze. Zelf heb ik ook goede ervaringen met de koperen mat, ik was sceptisch maar na het uitproberen was ik direct overtuigd.
×
×
 • Create New...