Jump to content

JSA

Members
 • Posts

  2363
 • Joined

 • Last visited

About JSA

 • Birthday 08-06-1984

Social Media

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  - Yamaha DVD-S2300 dvd-audio/sacd speler
  - TEAC VRDS25X transport blackgated + XO3
  - Behringer Ultracurve Pro 24bits96khz
  - Wadia 27 digimaster
  - KRELL FPB-250MCX monoblokken
  - Heavens Gate silver signature netkabels
  - DIY speakers (Dynaudio esotar, Audiotechnology 18H52)
  - Mackie HRS120 subwoofer
  - Straightwire Virtuoso "gold" mkII ls cables
  - Transparent super XL interlinks
  - Heavens Gate ultra silence interlink
  - AHP groep, supra kabel , PCE powerconnectors
  - PSaudio powerplant p300
  - Shakti stones
 1. Hoi Bellavista, Nee ik heb op het moment alleen rekening te houden met het stroomverbruik Vriendin-lief woont nog niet bij mij, maar we gaan binnenkort wel samenwonen. Of het dan afgelopen is, denk ik niet. Ze houdt ook van muziek en ze vindt die apparaten eigenlijk wel stoer.
 2. Ik ben hier al niet meer zoveel maar dat betekent niet dat ik stil sta Heb weer wat nieuwe spulletjes. Teac VRDS25X, deze is door Soundevolution gemod en als standalone loopwerk omgebouwd. De dacs zijn er uit gehaald, er zit een gebalanceerde digitale uitgang op die Bas speciaal voor mijn speler heeft ontwikkeld. (zelfde als wat in de ML 31 loopwerk wordt toegepast) Laatste Guido TenT clock + bijbehorende apparte voeding. Deze mods kan ik voor iedereen van harte aanbevelen. Oja niet te vergeten, het blauwe display dat uitstaat Krell FPB-250MCX monoblokken. Die gaan nooit meer weg! Linker Rechter Sinds vandaag een Wadia 27 digimaster DAC. Ben ik super blij mee!! hij staat nog koud te spelen maar het verschil is nu al gigantisch ivt mijn vorige dac. De wadia stuurt direct de Krells aan. De wadia afstandsbediening. Kan hier tevens het loopwerk (vrds) mee bedienen en natuurlijk het volume dus dat is wel handig. Heavensgate Ultra Silence interlinks, speakerkabels en netkabels. De grondlegger van NBS cables. Ik heb speciaal een lange laten maken van 3 meter zodat ik de monoblokken straks dichtbij mn luidsprekers kan neerzetten. Nog een totaalplaatje
 3. klopt, een kennis van mij met die speler heeft hem ook al 2x kapot gehad. Tweede keer was de druppel en aankoopsbedrag teruggeeist en gekregen.
 4. Ik ben op zoek naar de Measurement microfoon calibratie driver/software van de TacT meetmicrofoon. Ik heb een RCS2.0AA alleen ben ik neit in het bezit van de bijbehorende cdrom, ik heb wel de software gedownload alleen die microfoon software kan ik dus nergens vinden. Is dat noodzakelijk, want de mic is toch fabrieks aan al gecalibreerd?
 5. Je hebt meerdere apparaten geaard, krijg je een aardlus van. Je moet maar een apparaat in de keten aarden, de rest is via dit apparaat geaard (steraarde). Bij voorkeur pre of eindtrap. Geaarde stekkers van CDspelers en andere componenten plak je dus af met stukje tape oid.
 6. Kan sodejuu er beter zelf in knutselen dan louis raatjes erin laten rossen
 7. Toch die B&Ws van jou staan wel bekend om droog laag, ok het gaat niet zo diep maar het laag van nautilussen hoor ik weinig kleuring. Ik denk bij jou dat de akoestoek de beperkende factor. Stel Thiels er neer zetten zal het er niet veel droger op worden. (kom je een keer bij mij luisteren )
 8. Beste Jasper, Laat je de Ultracurve ook de Mackcie corigeren? Theopretisch moet je nu een waanzinnig strak en fullrange laag hebben tot beneden 20 Hz. met een uc Betreft je kabeltjes. Deze keer laat het expres even op zich wachten, want Neutrik komt een deze dagen met een verbeterde versie van hun XLR plug. Groeten, Bas Jep, tuurlijk met uc. Heb anders een 25hz boost in mn kamer daar wordt je serieus misselijk van. Maar de uc ziet al snel veel laag, of laat ik het zo zeggen, de mic is in het laag gevoeliger dan mijn gehoor/lichaam dus na een complete meting door de uc zelf staat alles tot ver in de min. 20hz op -10dB 25hz op -12dB etc. Die stel ik op mn gehoor weer een paar dB omhoog anders hou ik geen laag over Ben benieuwd met de nieuwe neutriks, de lengtes van de kabels heb ik je verteld in de mail groetjes
 9. Hoi Bas, Ja ik ben er zeer blij mee. Ik moet alleen nog wel veel tweaken/afregelen/meten maar hij is nu al zeer aangenaam afgesteld, kan al niet zonder Dit gaat idd een stuk verder dan de G5's. Die hadden wel druk maar niet de druk in het sublaag 20-30hz wat ik met de mackie nu heb. Ik wacht nog op de mooie gebalanceerde kabels van jou want die cinchkabeltje die ik er nu tussen heb is neit veel soeps groetjes
 10. Oja idd, je had eerst die thiels he? Daar ben ik ook niet zo weg van, geef mij maar een gewoon doompje
 11. Heej Peter, Ik ga inderdaad monitors bouwen. Ik ga terug naar een wat kleiner systeem, een goeie monitor heeft een bepaalde afstraling wat ik weer terug wil. Ik weet nog niet precies wat het gaat worden, ik zit nog een beetje te dubben over de opbouw/constructie/vorm van de kasten. En hoe zit het met jouw bouwproject Duck, al wat opgeschoten?
 12. Hahaha paul toch Ik ken het, de volgende morgen gelijk vroeg uit de veren, snel naar beneden om te kijken of je het niet per ongeluk maar gedroomd hebt ik heb ook weer wat nieuwe dingetjes Audiotechnology midwoofers (maar die had ik al een tijdje) en gloedje nieuwe tweeters Dynaudio esotars waar ik heel blij mee ben. Nu de luidsprekerkasten nog in elkaar zetten. Oja en nog een Mackie hrs120 subwoofer, hoe kon ik die over het hoofd zien (op pallet geleverd) Humor bij Mackie Mackie in tijdelijke positie, moet er nog verder mee schuiven om de optimale plek te vinden maar eerst gaat mn set naar de zijkant. Tja echt een stoer ding, meest strakke laag dat ik gehoord heb en elk pufje onder de 25hz voel je door je hele lijf
 13. waarom zou iets harder gaan klinken als je het comprimeert?
×
×
 • Create New...