Jump to content

MR.GUZZI.

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

About MR.GUZZI.

 • Birthday 25-06-1958

Social Media

Personal Information

 • Gender
  Male
 1. Mijne Heren, door familie omstandigheden moet ik morgen verstek laten gaan, ik had er erg graag bij wilen zijn, maar sorry het lukt me niet om aanwezig te zijn,ik wens julie een mooie en interessante dag toe , m vriendelijke groet Mr.Guzzi, (Piet Ane Marra,St.Anna Parochie)
 2. Hallo allemaal,is er nog een plaatsje over voor een Fries ? Ik heb een tijdje niet op Hear gekeken,en dit leek me wel interessant evt kan ik m,n Blue amp m 42 meenemen, m vriendelijke groet Piet Ane Marra,(Mr Guzzi)
 3. De Hansen The Knight heb ik 2 jan 2010 op de nieuwjaarsshow in de Audiofabriek te Haarlem beluisterd en de Prince V2 bij iemand partuculier(een Vriend) uit Alkmaar die er ook zeer over te spreken is en dat kan ik beamen, ok het zijn kostbare speakers, maar er zijn natuurlijk meer speakers in die prijsklasse,ik denk dat ie de Avalon,s en de Wilson,s er totaal uitspeeld ,en ook met de prijs, en het design, t,ja ik moest er eerst ook erg aan wennen,het is totaal anders,en over smaak valt ook niet te twisten , maar nu ik ze een paar keer gezien heb,de Prince V2 in diep glanzend zwart vind ik ze prachtig , en vind bv de Sasha v. Wilson gedateerd, maar goed dat is mijn mening, m vr gr Mr.Guzzi. (Inderdaad het zijn paar prijzen!
 4. Hallo, is iemand hear ook bekend met het merk Hansen Audio(Canada) oa de typen ;The Knight en the Prince V2 heb ik de laatste paar maanden mogen beluisteren,en op z,n zachts gezegd vond ik de klank, indrukwekend (fenomenaal), en ook als je leest wat er over geschreven word(Google) Ces, Stereophile,Absolute Sound,etc ,wordt er zeer posietief over geschreven, het zijn wel speakers in de hogere prijsklassen, maar dan nog denk ik dat ze een hele goede prijs/kwaliteits verhouding hebben, Hansen Audio bestaat volgens mij sinds 2003, ik ben nu nieuwsgierig naar de reacties hier, m vr groet MR. GUZZI.
 5. In de jaren tachtig stond er bij Eringa(Leeuwarden) voor die tijd een dure speler,volgens mij was dat een Goldmund en die koste destijds een 50/55 duizend gulden,een enorm apparaat, m vr gr Mr.Guzzi .
 6. Hallo,heeft er iemand Hear ook luisterervaring met de van der Hul Jubilee interlink xlr (gebalanceerd)? Hoor hier en daar wel positieve geluiden,en de prijsstelling is redelijk te noemen, m vr groet Mr. Guzzi.
 7. Volgens mij is het een vast gegeven; diameter van de motorpoelie en die van het draaiplateo,het is het zelfde als het ketting van je brommer of fiets slap is of strak,als je er een ander tandwiel voorzet heb je een andere verhouding,het is natuurlijk wel zo dat de snaartjes niet te slap en ook niet te strak te spannen,er staat bij mij niets in het instructieboekje,ik heb nu ongeveer 7 /8 mm ruimte tussen de motorpoelie en het draaiplateo, maar ik zal Haudio er es naar vragen, het is wel te testen ,slap of strak m vr gr Mr.Guzzi.
 8. Hallo Marky,ik heb het ff voor je opgemeten;de breedte is 52 cm,de diepte 46 cm en de hoogte met SME arm 25 cm, de hoogte t.m. het plateo is 22 cm, wel is de breedte en de diepte variabel dit in verband dat de snaartje naar verloop van tijd wat opgespannen moeten worden door de motoren wat verder naar buiten te plaatsen, dan wordt dan mischien 53/47 cm,of nieuwe snaartjes kopen.m vr groet MR.GUZZI. O,ja ik heb aleen ervaring met 1 arm,wel met 3 motoren!
 9. Hallo allemaal,t'was weer een interessante en gezellige middag gisteren,volgende keer ben ik weer van de partij hoor bij de chinees, Henk,Aleida,Erwin, Maarten Jan en Lestat en ieder die ik vergeten ben, bedankt voor de leuke middag (show) m vr groet Mr. guzzi
 10. Aanleiding voor het omhoogschoppen van dit draadje, is de nieuwe aanwinst van een tweede en een derde motor,wat een nog stabielere gelijkloop geeft ( het plateo weegt ongeveer 10/12 kg) dus wat versterking kan geen kwaad, dan naar ongeveer 10 phonotrappen te hebben (be) geluisterd, kwam de Blueamp als beste uit de bus, al moet ik eerlijk zeggen dat ik de Blue Note Mk2 ,voor zijn prijs ook heel erg mooi vond,maar ja keuzes he', m vr groet Mr. Guzzi. Het is wel een beetje een vertekent beeld hoor Miracle, maar inderdaad het kan beter en ruimer ,ik ga binnenkort verhuizen (jan 2009) en dan heb ik de beschiking tot een ruime (4 bij 7) luisterkamer, daar zie ik nu al naar uit als rechtgeaarde AUDIOOT ! ! ! ! ! ! O Ja, Maarten Jan, nog bedankt voor het verkleinen en het plaatsen van de foto's, ik ben en blijf toch wel een beetje een digibeet hoor, maar ja er zijn ergere dingen !
 11. Nog ff geduld,er wordt aan gewerkt ! ! ! (geduld is een schone zaak ! )
 12. Hallo,audio,tjes, Wil nog ff terug komen op het onderwerp onderplaat v. de Orfeo,daar zijn de meningen nogal over verdeeld;marmer,leisteen,graniet en zelfs hout ,nu kan ik vertellen dat hout het niet is ,ondanks mijn doppio ,is het bij lange na niet stil (dood) hoe je het maar noemt,als ik in een stille passage,of in de inloopgroef op het hout klop dan kun je dit luid en duidelijk horen,ik denk dat alle massaloopwerken dit wel in meer of in mindere mate hebben,met m,n Linn Axis had ik daar geen last van,maar dat was dan ook een subchassis draaitafel,dan kom je denk ik toch bij de luchtgeveerde loopwerken ,maar daar hangen dan ook weer nadelen aan denk ik,zit zelf te twijfelen tussen graniet en een soundboard,graniet heeft het voordeel dat het zwaar en dood is ,maar het absorbeert niks,kan volgens mij ook reflecteren,een soundboard,absorbeert volgens mijn gedachte precies goed ,hoe denken julie hierover? m.v.groet Mr. Guzzi
 13. Volgens mij ,wordt een audio cd liniair opgenomen en een data(rom) cd fragmentair als ik het goed heb,m.v.groeten Mr. Guzzi.
 14. Ook ik wens iedereen een muzikaal een goed en gezond 2007 toe m. V. Groeten MR. Guzzi
×
×
 • Create New...