Jump to content

The Koosjer connection

Members
 • Posts

  2999
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Koosjer connection

 1. Vandaag pas onder ogen gekregen.....Pete Seeger 1919 - 2014
 2. Dit is wat ik gevonden heb : July 6, 1976 Montreux, Switzerland Track 3 Billy Cobham - Drums George Duke - Keyboards, Vocals John Scofield - Guitar Alphonso Johnson - Bass, Chapman Stick, Vocals
 3. Is inderdaad erg jong....heb genoten van de clip....eind '70?
 4. Dat is inderdaad een schande...helaas niets nieuws voor me , en dat is het trieste aan het geheel.....
 5. Ook ik moet met schaamte toegeven dat ik niet wist wie het was....dank je voor het plaatsen van dit eerbetoon
 6. Ja ik ook...het heeft wel wat...ben in ieder geval uit het witte water.
 7. Jij ook?...ik had het verleden week nog eens gedaan....en het vreemde is dat het me blijft trekken ondanks dat ik de film al ontelbare keren heb gezien. Toen de film uiteindelijk uit kwam in Nederland was ik ook al niet uit de bios te schoppen. Mijn vriend destijds ging er heen...ik kon niet , had niet genoeg middelen om te reizen. Hij was een ander persoon toen hij terug kwam..jaren jaloers gebleven..
 8. Freedom...freedom..Richie Havens..72....onlangst mocht ik nog eens genieten van zijn Woodstock optreden. http://3.bp.blogspot.com/_KYgjpL1TYxQ/ShCctJcguSI/AAAAAAAAB4g/TrTGxPsrEFs/s400/RichieHavens.jpg Sorry..krijg het niet voor elkaar hier een foto te plaatsen...moet iemand me nog maar eens uitleggen.
 9. Jawel hoor...voor zover het kan in deze regio ;-) Zou helpen als ik zo kunnen " vluchten " in bezoeken naar Audio beurzen en een paar goede shops... Een filiaal van Raf zou een uitkomst zijn. Krijg regelmatig post van van Medevoort om over te kwijlen. Sorry voor anderen voor het hoog off-topic gehalte...
 10. He Hans...tja..soms kom ik eens even koekeloeren om te zien wat ik allemaal aan het missen ben.... Hoop dat alles in orde is verder..
 11. Inderdaad....gelukkig wel. Was deze afgelopen week in de " retro " stemming...alle oude clips bekeken...helemaal terug tot Woodstock.....en had een finale met Jimi...en weer ganzenhuid.
 12. Gisteren toevallig het tribute concert van George Harrison bekeken en vroeg me af hoelang we nog kunnen blijven genieten van deze grootheden....het wordt dunnetjes.
 13. Van de week toevallig mijn Itunes files opgeschoond toen ik haar weer tegen kwam....en moest natuurlijk weer luisteren naar " At last "..alsof ze niets anders op de plank heeft gelegd.
 14. Yep...shit...57 alweer...dank Hans voor het aan me denken in het verre land.. Had trouwens een heeeeel rustige verjaardag...vandaag was het Jom Kippur...dat komt eens in de 19 jaar voor dat je verjaardag op die dag valt. Dan staat het hele land stil....niet eten en drinken...en ons ben zunig...
 15. Ook van mij , en aan allen die ik over geslagen heb de laatste tijd [ mea-culpa], van harte!
×
×
 • Create New...