Jump to content

cgm

Members
 • Posts

  5027
 • Joined

 • Last visited

About cgm

 • Birthday 18-12-1961

Social Media

Personal Information

 • Location
  Schiedam
 • Interests
  vele

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  pre:
  NAD C162
  eind:
  zelfbouw PWM met ZAP's
  tuner:
  NAD C422
  cd-speler:
  NAD C542
  dvd-speler:
  Marantz DV 4400
  draaitafel:
  Project 1XPression met Denon DL-160
  speakers:
  Scan Speak Ultimo zelfbouw vloerstaanders
  div:
  AKG Hearo 777 koptelefoon
  koperen kabels

Recent Profile Visitors

1304 profile views
 1. cgm

  Concert At Sea

  Ja ik vond het echt een koopje. Ik hoorde van iemand die naar Robbie Williams was geweest, kostte 100 euro. Dat zijn toch geen prijzen meer.
 2. Een live piano klinkt als een live piano, ook als je de akoestiek verbetert. Hij gaat zelfs beter klinken als je de kamer minder doods maakt! Vervang nu in deze redenatie "live piano" door "weergave van piano door high end systeem". Dan zijn we weer terug bij af. Een set is geen instrument, maar een reproduktie van een opname.
 3. Dat zelf proberen heb ik eerder gehoord. En waarom mag ik hier niet zeggen hoe ik erover denk?
 4. mensen mogen hun geld besteden zoals ze willen, of ze nou een dure kabel kopen, naar YabYum gaan, of naar een therapeut voor hun gezondheid, ik bemoei me daar niet mee... Mij gaat het erom dat mensen geen valse hoop moeten krijgen. Er is inmiddels genoeg onderzoek gedaan naar "alternatieve" geneeswijzen, is niet alleen mijn overtuiging hoor. Voor meridianen is trouwens ook geen enkel bewijs.
 5. Hij heeft iemand doorverwezen die door artsen niet geholpen kon worden. Weer iemand die extra geld kwijt is voor wat persoonlijke aandacht..
 6. Misschien vervangen door een betere kabel?
 7. cgm

  Concert At Sea

  Absoluut! Een aanrader, was de eerste keer dat het werd gehouden trouwens.
 8. cgm

  Concert At Sea

  Gisteravond maar eens een goed begin van de zomer gevierd met ConcertAtSea, een festival waarvan ik bij toeval een affiche zag hangen enige tijd geleden in Renesse. Ik had kaarten gekocht voor de zeer fatsoenlijke prijs van 7,50 euro, achterste vak (er waren er 3). Het festival werd gehouden op de Brouwersdam, en zou van 15.00 tot 23.00 uur duren. Er waren optredens van een Cubaan (doet ook iets met Bl
 9. Ach ja, dat waren 'we' ff vergeten... Blijft lastig hoor, elektrotechniek... Misschien moeten we het woord "audiofiel" zoals het nu wordt gebruikt vervangen door het woord "zwever"?
 10. cgm

  Kabels bij Picoso

  Vreselijk, veel te jong ook. Ik heb meerdere mensen in mijn omgeving op zo'n manier zien gaan, heel erg die strijd die haast nooit gewonnen wordt.
 11. cgm

  Kabels bij Picoso

  Precies. Sterkte ermee Henk.
×
×
 • Create New...