Jump to content

Ferdinand Brink

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ferdinand Brink

 1. Heb de draaitafel laten repareren. Condensatoren en relais zijn vervangen. Leek eerst opgelost.Echter auto shut off probleem is weer terug. En wat me opvalt nu is dat het probleem zich voordoet bij dikker vinyl zeg maar de 180 gram. Bij dunner vinyl speelt het probleem niet. Weet iemand hoe dit kan?
 2. Weet ik eigenlijk niet. Ik hou het op de c101 die defect is
 3. Bij 45 rpm draait ie wel gewoon door. Das raar toch?
 4. De tafel gaat dinsdag naar Audio artistiek in Vries. Daar heb ik het gekocht. We wachten af. Bedankt iig.
 5. Nee ik hoor een zachte klik ,daarna ligt alles stil
 6. The td 147 stops playing at random times. At first I thought an autostop problem. However, this also happens when the arm stays in the holder and only the platter turns. Anyone have an idea about the cause of this?.
 7. De td 147 stopt op willekeurige momenten met spelen. Eerst dacht ik een autostop probleem. Echter gebeurt dit ook wanneer de arm in de houder blijft en alleen het plateau draait. Iemand wellicht een idee over de oorzaak hiervan?.
 8. Zeker. Maar die heb ik niet. Maar ben er achter dat de speler op willekeurige momenten stopt met draaien ook als de arm in de rustpositie staat. ik denk dat de auto stop achteraf het probleem niet is. Ga hier een nieuw item van aanmaken.
 9. Ik gebruik een jerry's sound laboratory externe voeding voor de thorens td 147. Daar zit een brom in. Kan deze een veroorzaker zijn van het probleem met de auto stop?
 10. Het is weer mis met de auto stop. Het trucje met de boor werkt nu niet meer. Het lijkt of de shutter niet meer goed door het midden van de optische sensor loopt. Het raakt nog net niet het onderste gedeelte van de sleuf van de optische sensor. Kun je de shutter in hoogte verstellen?
 11. Wat is er met de Thorens TD 147 gebeurt?. Die had je toch niet verkocht?
 12. Duck-Twacy nog bedankt voor het doorsturen van de link. Zodoende ben ik op het goede spoor gekomen.
 13. Niet te geloven. De truc met het 3,5 mm boortje werkt. Auto shut off werkt weer uitstekend. Het leek of het sikkelvormig schijfje 2mm uit lijn stond. Iets bijgesteld en alles werkt weer.
 14. Er zit een gaatje in de printplaat waar een 3,5 mm boor loodrecht in moet worden geplaatst. Dit is een soort van ijkpunt waar het sikkelvormig schijfje van de auto shutter tegen moet worden geplaatst volgens mij. Ik laat weten of dit heeft gewerkt.
 15. Ok. Ben qua electronica niet zo belezen maar ga de methode met de 3,5 mm boor eerst proberen. Bedankt.
 16. De auto shut off schakelt op willekeurig moment in. Dus niet aan het einde van de lp maar voor dat deze is afgelopen. Wie weet hier een oplossing voor? Ferdinand
×
×
 • Create New...