Jump to content
High-End Forum

Gusio

Members
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

About Gusio

 • Rank
  Lid

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Denon, audiovector, Quad,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volgens de verkoper zou alles goedwerkend zijn voor mij is ruimte op draaias en tonearm draaipunten de belangrijkste... of heb jullie nog andere punten?
 2. In een technische test met een nieuwe komt de pioneer er beter vanaf (minimaal natuurlijk) en ik kan hem overnemen voor 175 euro Goed werkend alleen de kap licht beschadigd.
 3. De Fisher is afgevallen ... opnieuw de vraag, wat vinden jullie van de Pioneer vs Onkyo? Ben benieuwd naar jullie adviezen.
 4. Allen, leuk om zoveel reacties te krijgen bedankt hiervoor. het gaat de fisher worden en de mp-150. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat klinken.. Hierna gaan we een nieuwe plint maken van bamboo geperste plaat (luxe meubelplaat) waarna carmel gebrand en hoogglans lak. als het zover is zet een keer een foto op het Forum. nogmaals bedankt groet
 5. Ok dan ga voor de mooiste en de bedoeling is een MP-150 er op te zetten. nog een vraag, iedereen gooit een beetje met de term High End... wanneer is het High End ? is dat de prijs of componenten, bekabeling etc...?
 6. Ik wil een goede 80er TT kopen doe ik dan goed aan de aanschaf van een Onkyo 700m od een Fisher 6225? en zijn dit high en TT of nog helemaal niet? Ben benieuwd naar jullie adviezen.
×
×
 • Create New...