Jump to content

SMarcel

Members
 • Posts

  455
 • Joined

 • Last visited

About SMarcel

 • Birthday 23-09-1964

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westervoort
 • Interests
  Katharina,
  Mini Countryman JCW,
  Audio / Muziek

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Wisselend i.v.m. Audiophylia Nervosa.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Weer een audiofiele dag! Even het topic onderwerp weer even aanhalen! Ik werk thuis en dat is geen straf, op mijn werkkamer staat mijn Audio Physic set de hele werkdag te spelen aangestuurd door die geweldige Aiyima met Tidal als bron. Dus eigenlijk is elke werkdag voor mij een audiofiele dag en hoop dat dit nog heeeeel lang mag doorgaan zo.
 2. Blijft bij mij toch steeds weer de vraag opkomen. Als dit het ultieme is wat er mogelijk is, waarom koopt niemand het dan?
 3. Ben jij zo druk met verhuizen dat je er geen woorden meer voor hebt?
 4. Gister een John Williams avond gehad, wow wat is dat indrukwekkend, zowel de muziek zelf als de hoeveelheid producties. Voor zoveel verschillende films; - Schindlers List - Star Wars - Harry Potter - Jurassic Park - Home Alone - Saving Private Ryan - Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark - Memoirs Of A Geisha - Superman - E.T. - War Horse - Fiddler on the Roof - Empire of the Sun - Jaws - Catch me if you can - The Post - The Terminal Je ziet, een hele lijst en dat zal nog niet eens alles zijn. Ook niet alles is (in mijn oren) luisterbaar maar dat is smaak. De ervaring zonder beeld is er absoluut niet minder om, de details in de muziek zijn zo divers van grafkelder laag naar subtiel hoog en alle aspecten/nuances daartussen. Hier hebben mijn Audio Physic speakers zich echt van hun beste kant laten zien in combi met de Musical Fidelity. Echt een aanrader, gedempt licht, volume iets meer dan huiskamer niveau, biertje erbij en gaan met die banaan. Groeten, Marcel
 5. Wijze woorden, ga zo door.
 6. Ik moet mij nu tevreden stellen met 220 Watt bij 8 Ohm, de MF M6si was er niet minder
 7. Gaat dat niet ten koste van het nodige vermogen? Deze Leak is maar 45 Watt bij 8 Ohm en dat in vergelijk met jouw Linn Majik is wel een afslanking.
 8. Dit jaar nou eens geen TOP2000 maar 192TV waar heel veel leuke vintage clips langskomen.
 9. Ik heb een hele fijne work around methode om foto's te plaatsen. Omdat ik ook actief ben op het HTForum en het daar een stuk eenvoudiger is om foto's te plaatsen, maak ik gebruik van dat forum om hier de foto's in te passen. Ik open het HTForum, kopieer met de rechter muisklik de foto, ga hier op dit forum een reply openen en plak de betreffende foto hierin. Dit heb ik net nog gedaan op "Mijn Set" met wat foto's van luidsprekers. Werkt perfect!
 10. Is er geen verslag op hun site te vinden van die meeting? Groeten, Marcel
 11. Hoezo ga jij met die speakers naar de Apothekers Vereniging Midden Nederland?
 12. Dat oppassen gaat wel lukken op mijn werkkamer. Ik werk niet als DJ dus dat komt wel goed. Heb nog wel even geprobeerd en met de volume op 12 uur gaat het aardig los en dat met "maar" een 32V voeding erop. Mijn Celestion 3 zijn geen bookshelf speakers meer maar die heb ik omgebouwd naar volwaardige stand speakers maar wel met (intern) de zelfde kast inhoud voor de units.
 13. Hij draait momenteel op de na geleverde 32V, 5A voeding en dat klinkt opmerkelijk goed. De Celestion 3 speakers krijgen nu veel meer body. Gisteravond pas aangesloten en vandaag niet aan het thuiswerken dus morgen weer in werking zetten en horen wat het "inspelen" gaat doen. Wordt vervolgd.
 14. Ik bezit de Aiyima A07 wel, maar de link in bovenstaande reactie is de mooiere voeding welke bij de A07 is bijbesteld.
 15. Het is niet dat "blikken kastje" welke ik ook lelijk vind, maar het is een andere geworden welke ook al eens eerder getest is met de A07. https://nl.aliexpress.com/item/4000011472614.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5c4e5f656raZ9m&algo_pvid=d4fc2e8f-97cd-40a8-83d2-1ebdd07cde61&algo_exp_id=d4fc2e8f-97cd-40a8-83d2-1ebdd07cde61-8&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"10000000030138770"}
×
×
 • Create New...