Jump to content

Freya +


carl
 Share

Recommended Posts

Ik ben geabonneerd op de Stereophile. In het april exemplaar een review door Kalman Robinson van de Schiit Freya + voorversterker https://www.schiit.com/products/freya-1 Het hele idee achter dit ontwerp is dat je als gebruiker de keuze hebt tussen Solid State en buizen. Zoals veel bladen heeft de Stereophile een soort “Bestenliste”. Stereophile plaatst daarbij apparaten in groepen van vergelijkbare apparaten. De Freya + is bij de groep voorversterkers in de hoogste categorie A ingedeeld (net als de Topping pre 90). Niets vreemds aan behalve de prijs want de Freya ( net zoals de topping) kost maar een fractie van de andere voorversterkers in categorie A namelijk een kleine 1000 dollar. En als je dan bij de concurrentie gaat kijken in deze categorie dan ben je met een Pass van rond 10.000 dollar of een Prima Luna van rond de 5000 dollar nog niet zo duur uit 😁Je vraagt je af hoe ze het doen? 
Compliment voor Stereophile trouwens dat ze dit merk verder niet boycotten vanwege direct aan consument verkoop.

Edited by carl
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, carl said:

Je vraagt je af hoe ze het doen? 

 

Aantrekkelijke spullen maken voor een schappelijke prijs. Dan haal je winst  uit omzet. Dat kunstje deden ze in de jaren 70 en 80 ook.  Verder is er een hechte Schiit comunity.  Schiit happens...  🙋‍♂️

Edited by Tubejack
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, kappa7 said:

Ga jij nu ook al beginnen Carl?


Ik heb het nog nooit gehoord George. Maar laten we eerlijk zijn als je naar die prijzen bij klasse A van Stereophile kijkt moet je welhaast een drugsdealer zijn om je een topset te kunnen veroorloven. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...