Jump to content

Welke muziek staat er nu op (deel7)


Seed7
 Share

Recommended Posts

On 25-6-2022 at 00:53, Duck-Twacy said:

 


Die heeft hij beter gezongen. In de Robbie Williams show. Maar ook deze uitgave die ik op YouTube niet kan vinden. 

 

Leuk verhaal daarbij is dat ik eind jaren negentig op een hifishow was en deze op CD net uit was. Ik luisteren bij Rega en Totem waar toevallig een Engelse gast was meegereisd vanuit Rega en uitleg gaf. Op de vraag of er iemand nog een verzoek had? Ja duh doe deze maar en het derde nummer van de CD graag. Hij bedankte me na afloop hiervoor. Audiofiel niet verantwoord misschien maar dit is waar het om draait zo gaf hij aan. Williams was in die tijd nog geen ster. Dit is in ieder geval de uitgave die mij het meest aanspreekt omdat hij toen nog verguist werd als ex boy band zanger die een behoorlijke verslaving achter de rug had. En dan zo’n nummer uitbrengen. Eind jaren negentig op Rock Werchter hem zien optreden. Er werden teddy beertjes het podium op gegooid en iemand voor mij werd geraakt door een tomaat. Toen dit nummer eenmaal aan de gang was werd het stil. Tja die lullo’s hadden dat natuurlijk niet verwacht. Toen had die gast al

een charisma. Het was wel duidelijk dat we meer van hem zouden horen. 

 

 

Edited by Mediator
Link to comment
Share on other sites

Ik was een keertje in Amsterdam, en heb toen "uiteraard" een bezoekje gebracht aan Concerto. Het was in de tijd dat ik nét Fink had ontdekt, en daar stonden er een paar lp's van in de bakken. Meteen leeggekocht , helemaal niet iets voor mij, maar heb er nooit spijt van gehad. Heerlijke "band", met lekkere dynamische muziek met Fink op zang en gitaar.

Nu draait deze:

OTgtODU1MS5qcGVn.jpeg
Fink - Fink's Sunday Night Blues Club

En ook hier staan weer een paar juweeltjes op.....

Link to comment
Share on other sites

En nu hier op de draaitafel:


OC0zMDgwLmpwZWc.jpeg

Kate Bush - 50 Words for Snow

Ze heeft een paar mooie platen na elkaar uitgebracht. Ik heb nog even getwijfeld over het live album "Before the Dawn", maar uiteindelijk niet gedaan. Vond het niet zo'n meerwaarde op de studioalbums. Maar misschien heb ik het mis....B).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...