Jump to content

Welke muziek staat er nu op (deel7)


Seed7
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Seed7 said:

Een hele lange playlist rond een heel simpel concept. Zet een artiest en een microfoon in een (gekleurde) studio. Muziek komt van de band en zing live. Er zitten hele fraaie tracks tussen. Op het moment 407 clippies.

 

 

 

 

 

 

Wát een gaaf concept. Alleen jammer dat het soms losgelaten wordt (band/instrumenten), andere microfoon en al veel verder met de Encore. Want het is hier zó ontdaan van alle franje, met zo'n simpele hangende microfoon, in steeds dezelfde ruimte, met alleen een wisselende kleur: het gaat alleen nog maar om de "naakte" artiest.

 

Ik heb ze geloof ik nog niet eens allemaal gehad. Met dank ook aan die ellendige reclame steeds tussendoor.... :angry:

Link to comment
Share on other sites

Op NPO 2 Extra gisteren veel jeugdsentiment ook, in Het uur van de Wolf (Beatles) en Toppop3. Op NPO2 Toppop Yeah in Andere Tijden mer een bejaarde Ad Visser.

Toen genoeg van die guilty pleasures en de Golberg variaties van Bach door Lang Lang opgezet. Heel rustgevende muziek en ik ben er dan ook bij in slaap gevallen. 

Link to comment
Share on other sites

Want dat duurde dik twee uur, was dat vergeten. In een van die programma's was ook Kate Bush te zien. Dacht dat ik van haar een LP had, maar kon die niet zo snel vinden. Wel op Tidal2. Die mooie plaat met Wuthering Heights. The Kick Inside.

Link to comment
Share on other sites

Helaas ligt mijn set in het ziekenhuis. Toch volg ik de literatuur aandachtig. De onderstaande LP heb ik zelf en kan hem van harte aanbevelen. Werkelijk fantastisch deze vroege stereo opname.
 

https://www.analogplanet.com/content/louis-armstrong-meets-oscar-peterson- -and-love-mutual

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...