Jump to content

Duplo

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Location
  België

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Leben CS300f - Clearaudio Perfomance SE + Ortofon 2M Black - Leben RS30-eq - Marantz SA-15s2 - Advance Acoustic WTX microstream - Dynaudio Evoke 30 - Audioquest Niagra 1200
 • Tweede set
  B&O Beoplay M5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kleine update: Rega Apollo Cdp (laatste versie) is onderweg! Heb een gokje genomen hiermee, maar ik heb deze in een ver verleden al gehoord en was zeker onder de indruk. Geen sacd-functie dus, maar ben benieuwd of ik dit ga missen. Ik ben vooral gecharmeerd door het formaat en de eenvoud.
 2. Nee hoor, ben er nog! En zonder balen Ik wacht rustig af, er komt wel iets op mijn pad. Een van de vereisten is dat het een zwarte speler moet zijn. Ik acht de kans groot dat ik een Yamaha of een Denon voor pakweg 300,- koop. De rest van het budget kan dan naar betere speakers. Binnen een jaartje of 2 dan terug op zoek naar iets moois, dat is voor mij ook deel van de hobby.
 3. Goeie vraag, moet ik zeker rekening mee houden. Maar het streaming-gedeelte is minder belangrijk voor me.
 4. Ik heb mijn Marantz Sa15-s2 verkocht. Het toestel is in prima staat maar al behoorlijk op leeftijd en heb daarom graag eens een nieuw toestel (bang voor uitval laser en bijgevolg een dode doos). Mijn oog valt op de Arcam cds50. Extra bonus hierbij is de mogelijkheid tot streamen. Zijn er op dit forum mensen met ervaring hiermee? Degelijk toestel, zowel klankmatig als naar kwaliteit en levensduur toe? Andere opties zijn er ook nog maar budget is beperkt (1000,-) Ik heb geen aparte dac dus het moet wel een volledig toestel zijn. Optie sacd: graag maar als de cd-speler zodanig goed is, dan kan het ook zonder. Bedankt!
 5. Duplo

  Phono-pre

  Nog nooit van gehoord, maar wel een mooie tip, thanks!
 6. Duplo

  Phono-pre

  Ik las net een review van Hegel V10. Lijkt me een schitterend toestel en meteen ook passend in budget. Nieuw element is nog niet voor meteen… Maar zo zijn we dus nooit klaar, klopt volledig
 7. Duplo

  Phono-pre

  Waarschijnlijk wel een zoveelste topic hierover, maar wou toch wel eens naar jullie ervaring polsen. Ik heb in een impulsieve bui mijn Leben RS30 eq verkocht. Dit was mijn eerste serieuze phono-pre, en ik heb er toch wat spijt van. 1 van de redenen was omdat ik in de toekomst mogelijk naar MC-elementje wil overstappen , en dan volstond de Leben niet. Mijn versterker is echter een Leben CS300F dus visueel was het wel een perfecte match (niet onbelangrijk). What to do… ofwel koop ik opnieuw een Leben, of zijn er alternatieven? Ter info: Cartridge nu = Ortofon 2M black. Niet het elementje waarmee ik oud wil worden, maar voorlopig best ok. (Niet stil genoeg tov mijn vorige Clearaudio Maestro). Bijhorende vraag: maakt een phono-pre met buizen veel verschil in de keten, of is het toch vooral de versterker die “kleurt”? Alvast bedankt, Steven.
×
×
 • Create New...