Jump to content

Hokie

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Audio Set(s)

  • Hoofdset
    Yamaha rxv 1400 alr Jordan entry series 5.1 B52 sub.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Lens schoongemaakt en het is opgelost
  2. Nog eens goed getest en gekeken en heb uitgevonden dat de problemen zich alleen voordoen als ik de muziek afspeel via de digitale uitgang dus bij de multi-Channel kabels doet hij dit niet. dat hij ietsje te laat begint aan het nummer deed hij nu helemaal niet. via de digitale uitgang als ik naar het volgende nummer skip of terug naar het eerste nummer dan hoor je eerst een lichte tik door de luidsprekers.
  3. Die van mij wordt ook heel heet maar het probleem wat ik beschrijf heeft hij altijd. Voor de rest nogmaals speelt hij echt heel mooi. Maar het gaat toch irriteren als je een volgend nummer kiest of een bepaald nummer kiest. ik had ook nog een reactie van een audio reparatie bedrijf. Dat kan aan de track offset/gain en laser te maken hebben. Dit kon bij oudere cd spelers afgeregeld worden. Heel misschien heeft deze een programma om het in te stellen. Bij deze wordt het door de besturing automatisch op de laser ingesteld. Als er niets bijgesteld kan worden, dan wordt het alles vervangen of helaas voor u een andere kopen. ik wil dit natuurlijk zelf gaan doen maar weet niet hoe en kan het ook niet vinden op Google.
  4. bedankt voor je antwoord, ik zou eigenlijk niet weten of die vuil is. zou dat het euvel kunnen zijn?
  5. Bedankt voor je antwoord, of de laser vuil is ik heb eigenlijk geen idee. zou dat het euvel kunnen zijn?
  6. Beste allen ik heb een vraag, Ik heb een Philips dvd sacd speler de 963 sa. Hij speelt heel mooi maar heeft wel een probleem. Het probleem doet zich voor als ik naar het volgende nummer skip Dan hoor ik een heel kort kraak je door de luidsprekers en dan begint het volgende nummer. Als ik een bepaald nummer wil starten en ik druk op de afstandsbediening bijvoorbeeld een willekeurig nummer in Dan begint het nummer niet direct vooraan maar net een seconde later Iemand een idee hoe dit kan en wat ik hier hopelijk aan kan doen? Alvast dank Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
×
×
  • Create New...