Jump to content

EJSlowhand

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Hegel H360, Auralic Aries G1 en Millon Phantom S luidsprekers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Marcel, Je hebt een punt. Zelf luisteren is altijd belangrijk. Ik ben wel benieuwd naar ervaring van anderen. Er zijn zoveel opties en recensies dat leren van ervaringen en tips waar je zelf niet bij stil staat kan helpen. groet EJ
 2. Een belletje gedaan en werd vervolgens uitgenodigd om te komen luisteren. Luidsprekers werden meegegeven om thuis te beluisteren. Heb destijds gelijk met Totems va 3500 en Kef van dezelfde prijs beluisterd. De kef en totems gingen terug naar de winkel.
 3. EJSlowhand

  Millon

  Millon, hoe goed zijn de luidsprekers van dit merk? Ik heb er twee staan. Phantom S. Klinken mooi. Onlangs vier luidsprekers van rond de 4500 euro beluisterd en blijf de millon een goed keus vinden in combinatie met de Hegel h360. Ben benieuwd wie er ervaring heeft met de Millons. Zijn er beneden de 5009 euro? Alternatieven beneden de 5000 euro?
 4. koop of leen een mooi stekkerblok wat past bij jouw budget. sluit het aan en ga na twee weken spelen kritisch luisteren. haal het vervolgens weg en luister opnieuw. schrik je van de teruggang in kwaliteit houden dat ding.
×
×
 • Create New...