Jump to content
High-End Forum

hef-lot

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About hef-lot

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hij verstuurt met EMS, zou prioriteit moeten hebben, maar de russische douane en postnl denken daar anders over. Het gaat eerst naar Moskou, waar het rustig een maand kan liggen volgens sommige berichten, en postnl maakt bij mij ook geen haast toen het daar aangekomen was. Zie hierboven voor mijn tijdslijn. PostNL vroeg mij idd om aan te geven wat er in zat en een factuur om het bedrag aan te tonen. - Phono voorversterker met losse voeding op basis van buizen en reserve buizen. - Factuur had ik niet, dus de mail van Andrey waarin hij de prijs noemt en het bankafschrift samen toegevoegd.
 2. Dat klopt niet helemaal. Jij baseert je puur op z'n website, maar de SE bestond wel degelijk. Uit ons e-mail contact: "I can offer the option of making a Phono stage in a monoblock, which will be called Ampearl RE2030SE (Special Edition)." Met monoblock bedoelt hij hier een enkele kast voor zowel de voeding als versterker ipv twee losse. Volgens mij kan je op het AAA forum er ook nog wel een referentie naar vinden. M.a.w. wat nu op de website staat is de tweede SE van de RE-2030. Alhoewel SE nergens op het apparaat zelf is te herkennen, maar wel de letters LCR toegevoegd zijn, echter is de reguliere versie ook al een LCR ontwerp. Bij de RE-1031SE, waar ik overigens geen reguliere RE-1031 van zie, is dit wel zo. Dus sowieso al drie ontwerpen, en chaos qua modelnummers. RE-1030 RE-1031SE RE-2030 RE-2030 RE-2030SE (enkele kast) RE-2030LCR SE (RE-2030SE2 ?)
 3. Die vergelijking gaat mijn inziens niet helemaal op. Het betreft daar een compromis, waar het AMG puur om de performance gaat, gaat hun tuning ten koste van comfort, levensduur, onderhouds kosten etc. Er zijn voldoende Mercedes rijders die dat niet zouden zijn als er enkel AMG's op de markt waren. M.a.w. als met deze modificatie simpel extra geluidskwaliteit te halen is die niet ten kost gaat van iets anders, kan je aannemen dat de fabrikant dit ook wel zou kunnen doen. Vooral daar waarschijnlijk gelijk in het ontwerp meenemen goedkoper en makkelijker is dan achteraf aanpassen. Dus er vanuit gaande dat dit inderdaad de moeite is, is de vraag, ten koste van wat gaat deze "verbetering" ? Bij een apparaat met dat prijskaartje, zal het toch niet zijn dat ze geld hebben bespaard op onderdelen?
 4. Bij mij duurde het een week of drie tot ik foto's toegestuurd kreeg van de "test fase", en nog eens twee a drie tot deze daadwerkelijk verstuurd was. Vervolgens zat hij een maand in de post. Totaal ongeveer twee en een halve maand. Als ik zo de andere fora lees is dat nog relatief vlot, vier maanden is niet ongehoord. En weet niet of dat een rol gaat spelen, maar hij heeft nu wel meerdere bestellingen tegelijk ontvangen. Dus mijn advies zou zijn af te wachten, maar, het eindresultaat is het meer dan waard. Niks dan lof. Iig over de RE-2030, maar neem aan dat deze nieuwe SE* minimaal van een vergelijkbaar niveau is. * Snap niet heel goed waarom hij deze SE noemt als hij al een SE aanbood, heel verwarrend.
 5. Weet niet meer zeker of dat bij de oosterburen was, maar iemand had daar z'n Nagra VPS weggedaan omdat hij de Ampearl niet vond onderdoen. Die is met losse voeding en tweede input 7.300,00.
 6. Heeft iedereen hier de SE mk2 besteld? Of, zijn er ook mensen met een andere versie?
 7. Fantastisch ding. Deze gaat er de komende tijd niet uit. Kan deze van harte aanbevelen. Uiteraard benieuwd naar de "SE" (mk2?) versie, al vraag ik me wel af hoeveel verschil een gelijkrichter in de voeding nu echt kan maken voor wat betreft het uiteindelijke geluid. Maar mogelijk verschilt er meer dan alleen de buis ? Zal kijken of ik iets bij Andrey los kan krijgen, maar hij is niet zo loslippig wat betreft z'n ontwerpen.
 8. De (huidige) SE is nog niet zo lang beschikbaar, dus weet niet of iemand op het AAA forum (of uberhaupt) deze al heeft. Eind november stond deze volgens mij iig nog niet op zijn site. De dubbele input was al een optie, nu dus standaard. En grappig genoeg bood hij ook al een SE aan toen ik bestelde. Maar destijds was dat een enkele behuizing voor zowel de voeding als versterker zonder verdere verschillen in de electronica. Het belangrijkste verschil lijkt dus de gelijkrichter te zijn. En de nieuwe panelen, maar dat is zo van de foto's vooral een verplaatsing van "LCR" van de omschrijving naar het modelnummer: RE-2030 -> RE-2030LCR RIAA LCR equalizer -> RIAA equalizer
×
×
 • Create New...