Jump to content

Roots

Members
  • Posts

    2730
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Roots

  1. Dat is moeilijk om dat zo te zeggen voor een stekkerblok Duclaasie..Als je zware eindversterkers hebt dan is onafgeschermd beter....Maar in Carl zijn geval met niet te veel stroom consumptie, en eventueel een toekomstig DAC en of streamer zou ik wel voor afgeschermd gaan.

  2. Ik heb GEEN Creditcard of Paypal account....Ik heb ze wel gehad btw.

    Je kan zomaar gehacked worden en ze plakken er een paar nullen achter. Vooral oude mensen trappen erin. :) 

     

    En bovendien ik ben nog helemaal niet van plan om een account te nemen...Wat hebben ze te doen dan met mijn bankgegevens?

  3. Waar ik een beetje moeite mee heb is dat ik zelf moet zoeken op Musical Fidelity M3 Nu Vista...Welke kabels waren die extra kabels dan, en wat waren de originele kabels dan? En over welk you tube filmpje heb je het eigenlijk?

    Furutech heeft heel veel kabels in hun programma...Er zit echt wel verschil tussen stroomkabels voor eindversterkers, voorversterkers  of DAC's

  4. 2 hours ago, Edje2 said:

    Die condensatortjes heb ik nog niet kapot zien gaan, maar alles kan stuk natuurlijk. 

    Ze zijn niet kapot, maar net iets te veel verlopen volgens mij.

    Zoals ik het nu begrepen heb: die 2 spoelen zijn 180graden gedraaid ten opzichte van elkaar door de condensator, faseverschuiving. Zo maak je er eigenlijk 100Hz van.

    Als het precies 180 graden is weet het motortje niet welke kan hij op moet gaan. Door er bv een kleinere C bij te plaatsen verschuif je de verschuiving naar 175 of 185 graden. dan geef je het motortje een voorkeur voor de draairichting. Je zou ook 1 spoel een millimeter of wat kunnen verdraaien.

×
×
  • Create New...