Jump to content
High-End Forum

Jkn

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Jkn

 • Rank
  Lid
 1. Beste Marcel. Bedankt voor uw reactie. Ik had inderdaad al even rond gekeken en de nieuwprijs van de RP-600m is 499 euro dus dat zullen mij b&w luidsprekers aan inruil ook wel doen. Enige punt wat ik mij afvraag is of de klipsch mij niet tegen gaan vallen vergeleken met mijn huidige B&W luidsprekers aangezien de klipsch in nieuwwaarde de helft zijn van mijn B&W. Het mooie is inderdaad de 96db hiermee kan ik nog met een leuke buizenversterker aan de slag gaan. Groetjes
 2. Als ik de b&w inruil op de klipsch kost het mij niks dus mijn complete budget blijft over voor een buizenversterker. Ik ben wel bekend met de klipsch de buren hebben de klipsch rf63 gehad en hebben nu de klipsch rf8000. Ik zal uiteraard de klipsch RP-600M beluisteren naast mijn b&w 707s2 ik ben erg nieuwsgierig wat het verschil is.
 3. Bedankt voor jullie reacties. Ik ben al langs geweest bij Hobo en aanstaande zaterdag ga ik naar H&C Hifi deze hebben ook de klipsch RP-600M staan deze zouden geschikt kunnen zijn voor een eventuele buizenversterker heb ik gehoord daar ga ik even rustig kijken.
 4. Bedankt voor uw bericht pjotr27. Dat buizen slijten is geen ramp het is een hobby dus mee bezig blijven zal toch wel gebeuren zolang het geen honderden euro's per maand is. Een transistor versterker zou ook voldoen de denon pma720ae kan in eerste instantie ook dienen als pre amp en later een buizen pre amp aanschaffen. Ik heb ongeveer rond de 750 euro te besteden.
 5. Bedankt voor uw vriendelijke reactie audiofreak. Ik ben inderdaad ook zeker van plan om naar een audio winkel te gaan echter om niet helemaal in het diepe te springen was ik nieuwschierig welke richting ik op moest denken. Ik zou het heel zonde vinden veel geld uit te geven (hetzij nieuwe luidsprekers hetzij nieuwe versterker) en dan nog teleurgesteld te zijn om net niet de goede match te hebben. Mij is ook verteld dat mijn huidige luidsprekers (B&W 707s2) veel meer controle kunnen hebben dan met mijn huidige versterker (denon pma720ae) echter ben ik bij een audio winkel in de buurt geweest die geeft aan dat het meer dan voldoende is en op dat soort momenten is het handig om al wat voorkennis te hebben. Ik woon in Enschede.
 6. Vriendelijk bedankt voor uw reactie pjotr27 daar kan ik wat mee. Tubejack u ook bedankt voor het niet reageren. Ik heb weinig kennis op dat gebied vandaar dat ik het navraag bij de echte kenners op dit forum. Iedereen is ergens begonnen en door een aantal antwoorden op vragen die hier gesteld zijn ben ik ook weer een beetje wijzer geworden en weet ik steeds meer waar ik naar moet kijken.
 7. Bedankt voor jullie vriendelijke reacties. Alhoewel ik in eerste instantie niets wou weten van nieuwe luidsprekers kreeg ik een leuk aanbod van een nieuwe set Quad s2 luidsprekers. Aangezien ik aanstaande zaterdag de luidsprekers kan gaan bekijken ben ik erg nieuwsgierig naar jullie mening. Zou het een goeie vervanging zijn van mijn B&W 707s2 luidsprekers en zou de 87db van de Quad s2 eenvoudiger zijn voor een buizenversterker? Ik ben erg nieuwsgierig wat jullie mening is.
 8. De voorkeur gaat uit naar het behouden van de B&W 707S2. Ik was al even aan het kijken geweest en kwam ook de behringer a800 tegen als eindversterker vanwegen de convectie koeling is dit iets of niets?
 9. Bedankt voor jullie vriendelijke reacties. Ik heb veel stof tot nadenken gekregen van jullie reacties bedankt daarvoor. Ik ben er nog niet helemaal uit wat het beste is en verstandigste dus ik geniet nog even van mijn denon pma 720ae voor mijn b&w 707s2 luidsprekers en ga langzaam verder kijken en luisteren bij bepaalde winkels. Ik hou wel graag mijn b&w 707s2 luidsprekers ik vind ze prachtig dus zal verder kijken voor een versterker met meer vermogen echter zal een pa versterker niet mijn voorkeur hebben kwa looks en de ventilatie in plaats van convectie koeling. Groetjes
 10. Dat word mij toch net iets te veel van het goede. Welke nad zat u aan te denken? Groetjes
 11. Ik heb al even rond gekeken bij niam en krel lopen de kosten snel op de crown en mackie heeft leuke modellen. Zijn de ventilatoren erg luidruchtig? en zijn deze versterkers niet gebouwd voor lompe kracht in plaats van "high end" geluid
 12. Opzich ben ik aardig tevreden echter begint het altijd te jeuken naar beter. En als de mogelijkheid er is om meer uit de B&W 707S2 luidsprekers te halen is dat natuurlijk een leuke uitdaging. Bloom is die versterker niet ontzettende overkill aan vermogen en meer gericht op vermogen dan op kwaliteit?
 13. Heel erg bedankt voor jullie vriendelijke reacties. Ik had de review al gelezen inderdaad vandaar ook de twijfel. Ook aangezien ik geen kennis heb van buizenversterkers. Zou een upgrade van transistor versterker zonvol zijn bijvoorbeeld ik heb nu een denon pma720ae als ik die vervang voor een pma1500ae of dergelijke zul je daarbij meer controle horen of zal het weinig uitmaken? Groetjes
 14. Bedankt voor uw reactie. Ik bedoelde meer aangezien een buizenversterker geen goede combinatie is. Tips voor een upgrade transistor versterker. Groetjes
 15. Aangezien een buizenversterker geen goede combinatie is voor mijn B&W 707s2. Zijn er nog goede tips als upgrade voor mijn denon pma 720ae?
×
×
 • Create New...