Jump to content
High-End Forum

Ruudv033

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Ruudv033

 • Rank
  Lid

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Een bij elkaar geraapt zooitje

Recent Profile Visitors

65 profile views
 1. Geen bronnen, zoals cd speler, aangesloten? Stekker omdraaien in wcd?
 2. Ruudv033

  Hulp gezocht

  Dank Hans! Het werkt nu inderdaad! En dank aan Kappa! Heb nu Daphile ook werkend op een tweede oude pc! En nog een contact met iemand om te kijken naar de raspberry pi! Als dat ook werkt kan ik 3 werkende systemen vergelijken kwa geluid en bedienings gemak. Top dat ik zoveel hulp heb gekregen!!!!
 3. Ruudv033

  Hulp gezocht

  Niet dus. Melding na poging te booten van de USB stick: "The system found unauthorized changes on the firmware, operating system or UEFI" Dit soort dingen heb ik altijd, vandaar mijn vraag om hulp!
 4. Ruudv033

  Hulp gezocht

  Ga ik zien of me dat lukt
 5. Ruudv033

  Hulp gezocht

  Naar daphile heb ik ook al eens naar gekeken! Kan dat ook vanaf USB-stick draaien? Dus zonder op de pc te installeren? En het kan niet op een pi geloof ik?
 6. Ruudv033

  Hulp gezocht

  Ja dat zou ook kunnen. Ik heb echter het idee dat mijn 4g router het ook zou moeten kunnen! Zal wel wat instellingen moeten veranderen. Maar een noob als ik weetnieweetniewatnie. Vandaar dat ik ook hulp vraag
 7. Ruudv033

  Hulp gezocht

  Ja maar zou het graag bedienen op mijn tablet
 8. Ruudv033

  Hulp gezocht

  Bedankt Hans, Ik woon op een plek waar geen vast internet is! Dus mijn router is een 4g flybox, ik denk dat daar ook een probleem zit met het netwerk? Maar vooral ook benieuwd naar de mogelijkheden met de Pi. Ik zou voor de meest "audiofiele" optie willen gaan en Windows schijnt niet de meest mooie te zijn.
 9. Ruudv033

  Hulp gezocht

  Hallo allemaal, ik ben nieuw op dit forum, woon sinds 3 jaar net over de grens in België bij Turnhout. Ik zoek hulp om mijn setup op een hoog niveau te krijgen wat afspelen van digitale bestanden betreft. Ik worstel al een tijdje met mijn setup. Muziek staat op een externe harde schijf. Op mijn Windows pc staat foobar en kodi . Foobar wil geen dsd bestanden meer native afspelen en kodi vind ik niet gebruikers vriendelijk En ik krijg ook niet werkend dat ik het afspeelprogramma via mijn tablet kan bedienen. Ik heb ook een raspberry maar ik ben een noob op dat gebied en dus ook op pc gebied vandaar dat ik het niet goed werkend krijg! Vanuit de pc gaat het signaal naar een Amanero (USB naar I2S omzetter) dan naar mijn zelfbouw Afdac2 (dac / voorversteker) en dan naar twee zelfbouw eindversterkers. Dit alles in 1 kast.  Ik zou het liefst met mijn pc, pi, en versterking langskomen om met een goed werkend iets te vertrekken. Wie zou mij hierbij willen helpen? Liefst een beetje in de buurt.
×
×
 • Create New...