Jump to content

Bracco

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bracco

  1. gedestilleerd water gebruiken om minuscule kalkafzetting te voorkomen ?!
  2. Bracco

    USB kabeltje

    @mumsoftvan mijn huis ca 15 minuten rijden.Zeer goed gesorteerde winkel/bouwmarkt.Verkopen kwaliteitsspullen.
  3. Bracco

    USB kabeltje

    Carl, Swertz Hagebau in Kleve is zeer goed gesorteerd in allerlei UTP kabels!
  4. Onderzoeken of het streamen wel wat is voor mij.
  5. Inmiddels de internetverbinding van Ziggo. Modem met iMac verbonden met utp 6 kabel. Zelf ()alles aangesloten , alles werkt naar behoren en ik heb nu een snelheid van 50Mbps.Jaren gedonder gehad met Wifi naar mijn iMac en dat is gelukkig niet meer. Eerst een tijdje proberen of het goed werkt en dan ga ik wellicht de volgende stappen zetten. Blijf allen gezond!
  6. Inmiddels een internetaansluiting afgesloten bij Ziggo. 15 oktober komt de router en ik laat een monteur van Ziggo komen om de zaak te laten aansluiten. Indien alles goed functioneert ga ik pas de volgende stap zetten zoals jullie zullen begrijpen. Ziggo Start : tv en internet ( 50Mbps)
  7. Wellicht een "slaapkamerhandel" zonder voorraad?
  8. Nu begrepen, dan ga ik ca 20 m kabel kopen met stekkers. Advies welke kabel ik zou kunnen kopen en waar?
  9. @ Tubejack, Ga nog kijken bij Ziggo wanneer ik deze als internetprovider zou nemen of zij wel een snelheid van minstens 50 Mbps kunnen garanderen. Ziggo werkt via de antennekabel en niet via de tel. lijn van KPN die ik nu heb.
  10. Eigenlijk het meest voor het gemak. Maar al dat gedoe zoek ik zeker niet en blijft alles bij het oude. Dank voor je hulp!
  11. Die heb ik helaas niet. Vorig jaar kwam iemand van Ziggo ongevraagd langs om me hun produkt te verkopen en stelde vast dat de snelheid veel te laag was van KPN. Is er een oplossing?
  12. @Hans, Zojuist speedtest gedaan: Download 2.0 Mbps, Upload 0.6 Mbps, Ping 24 ms, Jitter 2 ms.Weet niet welke betekenis dat heeft!Ben een digibeet helaas.
  13. Inmiddels op dit forum het e.e.a. nagelezen. Ik heb een internetverbinding van KPN via de telefoonkabel. Is dat voldoende? Of moet ik een internetverbindinding via de Ziggo kabel nemen? Deze kabel zorgt voor het tv signaal. Volgaarne een duidelijk advies.
  14. @Tubejack, installatie : CD5 AudioResearch, Hegel H300, LS Wharfedale Linton Heritage 85, supertweeter true alu ribbon Aperion Audio.Diverse merken bekabeling :Mit, Melodika bssc ,Jantzen,etc
  15. Zijn er nog andere betaalbare alternatieven van goede kwaliteit. Overigens denk ik dat ik wat hulp nodig zal hebben bij het installeren!
  16. De Hegel H 300 heeft eigen DAC las ik in de specs.
  17. @Sodejuu, ja ook gelezen op hun website. Maar de goede klankmatigheid vind ik belangrijker. G
  18. In Den Helder heb ik me door Evert van Audio aan Zee, laten voorlichten over streaming . Hij adviseerde mij een een Auralic Aries G1 met een Silent Angel Bonn N8 switch en een aparte voeding Silent Angel Forester F1 voor mijn set . Wie kan wat meer vertellen over de aangeboden apparatuur, m.n. kwaliteit van het geluid, bedienbaarheid etc. Het zou mijn 1ste stap zijn naar streaming!
  19. Ook van (andere) supertweeters? !
  20. Ben niet zo handig met de pc
  21. Voor de geinteresserden : www.cco.caltech.edu/~boyk/spectra/spectra.htm
  22. @mumsoft, Dan maar eens naar de Wharfedale Linton Heritage 85 luisteren
  23. @Carl, weet niet of dat lukt? De producent zit in Zwitserland en worden via Duitsland verkocht.
×
×
  • Create New...