Jump to content

Ove Rickland

Members
 • Posts

  1095
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ove Rickland

 1. Waarom moet ik telkens mijn geschiedenis wissen om hier in te kunnen loggen? Bij geen enkele andere website waar ik kom, hoef ik dat te doen. Begint irritant te worden, of ligt dat aan mij?
 2. Ik ga binnenkort – samen met Cock – naar Hans om eens te luisteren.
 3. Heb hier nog een (vrijwel nieuwe) Marantz SA15S1 staan.
 4. Voor mij was het al lang duidelijk: vormgeven is ook een vak.
 5. Krijg bij Safari op mijn Mac al een paar dagen deze foutmelding: Safari kan de pagina 'https://www.high-endforum.nl/' niet openen. De fout is 'FetchEvent.respondWith received an error: UnknownError: Error looking up record in object store by key range' (WebKitServiceWorker:0)
 6. In een url mogen geen spaties, vandaar high-endforum. Correcter als naam is, denk ik, high-end forum (dus met spatie).
 7. "Wij zijn een forum, geen commerciële partij." Dat is voor (schenden van) het auteursrecht in het geheel niet relevant.
 8. @Carl. Heb je je Ampearl probleem al boven water?
 9. Op mijn mac (en safari) geen enkel probleem met de plaatjes.
 10. Dat kan wel zijn, maar een beetje mono-liefhebber speelt natuurlijk de originele mono lp's af met zijn mono-element. Dan hoor je ook de betrokkenheid en dynamiek van echt mono vinyl. Weet niet wanneer studiomasters volledig digitaal worden gemaakt, maar ik schat in ergens in de jaren zeventig, of misschien zelfs later. Dat betekent dat mono-platen van voor 1970 zeker de moeite waard zijn.
 11. Waarom zou een passieve regelaar logaritmisch moeten zijn? Hangt toch van de interne opbouw af?
 12. Ik kan de omschrijving van René over de invloed van een nanotube interlink in de set geheel onderschrijven. Ik heb er zelf inmiddels ook twee. Alleen nog niet tussen voor- en eindversterker, maar dat gaat nog wel gebeuren. Elke nanotube interlink levert een verbetering. Het is dus niet nodig dat alle interlinks vervangen moeten zijn om het effect ervan te horen.
 13. Is 9 oktober nu (al) definitief? Kan ik het in mijn agenda zetten.
 14. Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn helaas vaak twee verschillende zaken.
 15. Vrij van rechten: 70 jaar na dood van de ontwerper. Dat kunnen er niet heel veel zijn.
 16. Ik ben het hier meer dan van harte mee eens. Wanneer je vrijheid je lief is, dan laat je spullen uit China links liggen. Ik betaal dan liever iets meer om de eigen economie te steunen, nog los van het gesleep van goederen over onze aardbol. Gelukkig gaat de btw op goedkope invoer vanaf 1 juli ook meehelpen.
 17. Ik begreep van Cock van der Weiden (Sonore) dat waarschijnlijk de draadjes naar de conus zijn doorgeroest. Hij heeft hetzelfde gehad met deze speakers na een lange tijd in opslag.
 18. Dus er is eigenlijk weinig concurrentie. Anders dus dan de film-streamdiensten.
×
×
 • Create New...