Jump to content

dozo

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Location
  Fry
 • Interests
  Vinyl

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Over the top
 • Tweede set
  Mofi Studiodeck/At-OC9XML, EAR 834 clone , audio note kit L84, Snell type JII

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er wordt verwezen naar koppel en aandrijving. In niets wordt er vergeleken met de draaitafel van Cock. Volgens Sodejuu , zou het kunnen dat beide ontwerpers op het idee zijn gekomen van een hoog koppel. Waarom zouden beide draaitafels dan op elkaar moeten lijken? Conclusie Sodejuu: Dat beiden (Guy Adams, ontwerper van de Voyd, en Cock) toch uiteindelijk voor een ander systeem gekozen hebben om hetzelfde te bereiken getuigt van "out of the box" denken door ieder.
 2. Ja? Is er hier iemand die iets anders heeft beweerd? Heb overigens met bewondering naar de draaitafel van Cock gekeken en er over gelezen.Super mooi product.
 3. Testen van de zwabber constructie
 4. Ik wilde net schrijven goed in "out of the box" denken.J was me voor
 5. Tja, volgens mij het enigste oordeel wat ik geef is dat ik je niet respecteer om je kennis in dit topic. Overigens, heb ik je in vroeger dagen wel eens ontmoet toen er nog audio dagen in Sneek werden georganiseerd. En weer val je terug op Cock. Jij schijnt precies te weten wat er in die man zijn hoofd zit. knap hoor. Zoek iemand met zo'n draaitafel, vraag of je mag komen luisteren en beschrijf wat je hoort. Alhoewel, de dagen van vinyl zijn voor jou alweer lang voorbij toch? ik zie geen draaitafel meer in je lijst van audio componenten . Dus vanwaar de roep om , in mijn ogen, domme posts in een analoog onderwerp te plaatsen.
 6. Oordelen zonder ook maar iets gehoord te hebben. Hoe werkt het bij jou? als de cijfers maar kloppen dan klinkt het goed? Je haalde Cock aan. Afgaande van wat ik hoor is bij hem de vraag " hoe klinkt het " de belangrijkste maat staf. correct me if I'm wrong. Verder veel plezier.
 7. Jawel, Hans kan dat beoordelen vanaf een onduidelijke foto. Nog nooit in het echt gezien en beluisterd , maar wel een oordeel vellen. Somige dingen veranderen heir nooit. Heel veel kundige mensen hier die ik respecteer, en waarvan het jammer is dat het contact is verwaterd , maar Sorry Hans, jij hoort daar niet bij. Verdiep je eens in deze platenspeler en ontdek waarom dit iets speciaals is in Platenspeler land.
 8. Heel af en toe scroll ik nog wel eens door het forum. Heb al jaren geen account meer, en nadat het Hear forum uit de lucht werd gehaald niks meer gepost. Maar deze post trok mijn aandacht. De schrijver heeft duidelijk geen benul waarover hij predikt. Ongelooflijk dat doormiddel van een foto hij de hele opbouw van de draaitafel nauwkeurig kan beschrijven en overal vraag tekens bij kan zetten. Hoe weet ik dat?. Heb 10 jaar met een The Voyd plus gespeeld(begin '90 tot 2000 schat ik). Laten we beginnen met de aluminium "strip" helaas, dit is geen strip maar een koker profiel, meer dan stijf genoeg , ondanks de grote gaten en de schroefgaten die van Liempd ontdekt. Op deze "box" subchassis , welke dmv een veerconstructie aan de top plaat is bevestigd, zijn de arm en het lager van het plateau bevestigd. Volgens van Liempd hangt het geheel aan een plaatje hardboard. Echt??. Het plaatje "hardboard" heeft als doel het dempen van de top plaat van de speler. Een 3mm dikke stalen plaat, aan deze plaat zijn de , met behulp van beugels, 3 motoren bevestigd, en ja, het zijn geen gewone motoren. Gebruikt zijn pabst buiten lopers. Overigens gevoed vanuit, wat Voyd omschrijft als een split phase power suply, tegenwoordig al bijna normaal. een frequentie regelaar dus. Het enigste negatieve wat er in mijn geheugen staat, iemand bood fl.4000,- en ik besloot om het bod te accepteren en op zoek te gaan naar iets nieuws. Een prachtige platenspeler welke in originele uitvoering (gebouwd door Guy Adams) in mijn opinie vandaag de dag nog steeds top is
×
×
 • Create New...