Jump to content

Langspeelplaat

Members
 • Posts

  473
 • Joined

 • Last visited

About Langspeelplaat

 • Birthday 17-07-1993

Social Media

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bunnik

Recent Profile Visitors

1446 profile views
 1. Tweedehands is zeker een goede optie, al zou ik al beginner wel voor een volledig gereviseerd exemplaar gaan. Deze verkoper heeft regelmatig exemplaren te koop met Garantie en service. https://www.marktplaats.nl/u/ronald-van-eijk/1837039/ Ik heb hier toevallig ook nog een Pioneer 12D MK2 staan in absolute mint conditie staan, heeft alleen een service nodig.
 2. Allicht is een Denon DP 300f ook een optie, dan hou je zelf nog wat budget over voor een beter element. Wel een totaal andere speler dan de AT, de Denon is een belt drive en heeft geen DJ uiterlijk. Wel een mooie speler met goede arm en volledig automatisch.
 3. Zal proberen er vrijdag te zijn. Dit moet dan echter wel met het openbaar vervoer. Of iemand moet toevallig langs utrecht rijden... Ik was er vorige keer op zaterdag alleen ik kan nu niet meer op zaterdag ..... (i.v.b met me werk) Deze keer niet vergeten een eigen plaat mee te nemen... Durf het bijna niet te vragen maar is het vrijdag ook gezellig ?
 4. Exact, Een volt meer of minder aan het eind van je trafo geeft in procenten toch een aardig verschil. Staat toch iets meer op dat zal moeten. Mijn gok is dat je gewoon iets meer vermogen/power uit je eindbakken krijgt. ?
 5. Nou je weet niet wat voorn effect dit heeft op lange termijn. (zeg een jaar of 10) en je weet niet hoe stok oude apparaten er mee om kunnen gaan. Zoals ik eerder heb aangegeven draai ik oude apparatuur op 240Volt. (als het aan de achterkant om te zetten is)
 6. Hier gaf mijn gamma prul van E5,- 223 Volt aan. De meetpennen zijn er weer eens afgevallen dus koop de volgende keer wel een degelijke meter. Even offtopic alleen denk dat dit wel een goede meter is Goedkoop?
 7. Hier in het midden van het land is het wel tegen de 230 volt. Oude apparatuur schakel ik als dat mogelijk is wel van 220 --> 240. Je moet wel weten de het circuit daarna het iets minder zwaar heeft. en beter iets te weinig dan te veel. Op langer termijn lijkt mij het niet erg goed voor de levensduur. That's just me ...
 8. Nou is het van een totaal andere orde alleen ook ik heb ervaring met klasse D (de opvolger ervan) versterker printjes. Ik meen een TA2024 chip die een onvervormd vermogen van 10watt kan leveren. Heb een printje in een bierkrat gebouwd en dat werkt perfect, Ook op hoog volume. Maar bij de TV beneden staat er ook zo'n printje aangesloten op nette Audiolap speakers. Ik moet zeggen dat het ik geluid bijna beter vind dan de HK6300 die er eerst stond. Het voordeel is dat je met een 1,5 ampere adaptortje toekomt. Voor 10euro vond ik het zeker niet gek en ook al licht mijn hart bij klasse a/b denk ik toch dat er veel potentie zit in de klasse D techniek.
 9. Wat kost 'ie? En is hij net zo groot als de Dac magic? Denk het wel, Vraagprijs nieuw is E150,-
 10. Ik ben er denk ik uit. Ik ga voor de Cambridge Azur 640P Phono versterker. Zie dat de gebruikers ervaringen op internet toch erg positief zijn. En hij ziet er van binnen mooi uit.. Nu kijken of sint nog credit waardig is.
 11. En is die losse print voor 90euro met Subsonic filter ? Vind het eigenlijk geen geld. Heb jij het ook gedaan en sturen ze het voor je op naar ons geliefde holland ? Op de print zie ik geen ground. Ik neem aan dat je die zelf moet verankeren aan het kastje
 12. Raar dat die van jou wel een ground aansluiting heeft terwijl ik dit niet op internet kan terug vinden. Natuurlijk zal het dan wel fijn zijn om de buis binnenin te vervangen. Vraag mij wel af of het geluid dan niet te wollig word.
 13. Heeft u ervaring met die Prul ? Wat ik erg wantrouwig vind is dat je er geen Ground op kan aansluiten. Dit terwijl de Draaitafel daar natuurlijk wel over beschikt. Dat moet toch enorm gaan brommen ? Trouwens wel leuk als je een voorversterker hebt. Echter zal ik de Cd-speler gewoon aansluiten op de van medevoort.
 14. Dynavox is het anders aardig gelukt voor Voor E115,- De kwaliteit is natuurlijk wel in twijfel te trekken.
×
×
 • Create New...