Jump to content

Bebatoli

Members
 • Posts

  914
 • Joined

 • Last visited

Status Replies posted by Bebatoli

 1. Ik wil even terugkomen op de iEar show. Iedereen vond de ruimte van Marco goed, wel ik niet. Tussen de 100 en 300 hz zat er een serieuze dip, het ontbrak gewoon. Verder was het mid te geprononceerd, ergens tussen de 700 en 2,5 kHz zat het niet goed. Dan het hoog, dat ontbrak gewoon. Ik ben bewust langer in de ruimte gebleven om zeker te zijn of mijn observatie juist was.

  Wat ik dus ervaren heb staat lijnrecht tegenover andere hun observatie. Zo zie je maar waarom ik niets meer wil neerpennen over wat ik ervaar op shows.

   

   

   

   

   

  1. Bebatoli

   Bebatoli

   Hans,

    

   Ik kom naar Boxtel, vorige maand kon ik niet. Ik heb wel getwijfeld of ik wel lid zou blijven omdat ik de opmerkingen beneden alle pijl vond. Die mensen nemen hun tijd om een demo voor een club te organiseren en dan krijg je geen respect, neen, de set werd ter plaatse de grond in geboord. Het was inderdaad niet super maar is het dan zo moeilijk om wat verder te kijken.

    

   Ik vond het trouwens erg goed dat ik niet de enige was die zich er aan stoorde, want in de Nieuwsbrief kwam het ook aan bod.

    

   Als ik bij iemand ga luisteren zal ik NOOIT de set afbreken uit respect voor de persoon die het misschien zelf erg tevreden is.

    

   Maar ik blijf bij mijn  opmerking, de set van Marco kon mij totaal niet bekoren op de beurs, maar mijn ervaring met de Blumenhofer Acoustics is eigenlijk altijd erg goed dus geef ik de set de "Benefit of the doubt".

    

   Mij konden de grote Vivid's wel bekoren, ook al was het laag wat te prominent en zat er een lichte hardheid in het geluid. Maar ik ken de Vivid's erg goed en die spelen stuk voor stuk erg goed, vandaar dat ik wel door de fouten kan doorzien. Verder waren het voor mij de enige speakers die een holografisch beeld neerzetten. Dus je ziet maar, wat jij goed en minder vond is totaal anders dan wat ik ervaren heb.

    

   Guido

  2. (See 2 other replies to this status update)

×
×
 • Create New...