Jump to content

magnus44

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by magnus44

  1. Als ik het goed begrijp zit de originele TP16 arm en nog gewoon op, als ook het element is nog origineel. Er staat geen naam van een merk of iets op het element. mijn budget zou tot 500 euro zijn, als de speler dat kan dragen in kwaliteit.
  2. Beste forum lezers, Ik heb een vraag waar ik zelf niet echt uit kom. Ik ben in het bezit van een Thorens TD160 platenspeler en wil na 25 jaar het element gaan vervangen. Mijn gedachte is dat deze na veel draai-uren wel toe is aan vervanging. Nu heb ik het originele element er nog op zitten en dat speelt goed. Ik verwacht alleen dat wanneer ik een nieuwe zal installeren er best wel een groot verschil zal zijn. De vraag is alleen welk element moet ik installeren als ik niet allemaal luistersessie wil organiseren. Nu begrijp ik dat je hier ver ik kan gaan, maar zeg tot een budget van 500,- als de speler dat waard is. hebben, heeft een van jullie hier ervaring mee en welk element hebben jullie dan gekozen. ik hoor graag eens.
  3. Beste forum lezers, Ik ben in het bezit van de buizen voor,- en eindversterker combinatie van Copland, de CTA 301 en 504. Nu ben ik mij oude audio hobby weer wat aan het herontdekken en dacht misschien is het na 25 jaar wel tijd voor nieuwe buizen. Echter is de hobby ook wel zover weggezakt dat ik echt van dit soort zaken niet meer op de hoogte ben en dacht op dit forum zijn er misschien wel personen met huidige kennis van zaken. Wie van jullie heeft tips of ervaring met een upgrade van de buizen van een Copland, de CTA 301 en 504, en welke type zijn deze dan? En zou je deze upgrade ook makkelijk zelf kunnen doen? ik hoop iets te horen van iemand. Dank iig.
×
×
  • Create New...