Jump to content

Sayonara

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Social Media

Personal Information

  • Interests
    meisjes kietelen
  1. Vandaag nog een dikke bestelling gekregen van het Koningshuis, o.a. Japanse kinderliedjes, en een paar hara-kiri films op dvd.
  2. Zitten er ook ondertitels bij? Nee, deze is Nederlands gesproken
  3. En hoe zat `t dan ook alweer met die meneer Holdsworth? Die vindt ik persoonlijk de beste, maar dat is mijn gevoel, niet dat ik een ander dat ga opdringen door op de tv te vertellen, "hoe dan ook, zonder twijfel, hij is gewoon de beste". Mij hoor je niet zeggen dat Holdsworth de beste is, maar dat ik hem de beste vind, is wat anders. Als ik het wel ooit zo heb gesteld, dan draai ik dat bij deze terug.
  4. Wat ik vaak zo kneuterig vindt, is dat iedereen in Nederland zo snel elkaar na gaat praten, het begint met van Nieuwkerk, dan komen de andere radio en tv prominenten, dan de geschreven pers, allemaal lieden die de ballen verstand hebben van muziek, types die recensies schrijven over musicals van Joop van den Ende ,die dan gaan beweren dat Steve Gadd de beste drummer is. Alleen al die stelling is het bewijs dat ze er geen snars van begrijpen.
  5. Daarin is hij zeker niet de enige. Drummers als Peter Erskine, Dennis Chambers,Zach Danziger,Virgil Donati, Jack DeJohnette,Kirk Covington,Lenny Castro,Bill Bruford,Simon Phillips,Mike Portnoy,Chad Wackerman,Tris Imboden,William Kennedy,Alphonze Mouzon en Steve Smith misstaan ook niet in het rijtje van mensen met een niet al te groot ego, maar die zeker in kwaliteit , techniek
  6. Vandaag las ik met grote verbazing in een aantal kranten, en zag op TV programma's waarin mensen die totaal geen weet hebben, over wie ze het hier hebben, een menin g geven over drummer Steve Gadd. Deze zou de beste drummer op deze planeet zijn (???) Duidelijk mensen die er de ballen sjoegel van hebben; Het bekende zoeken naar een held, omdat Steve Gadd toevallig een plaatje met een (jawel!) Nederlandse soulzanger heeft gemaakt. Laat er geen misverstand over bestaan, Steve Gadd kan een aardig potje drummen, maar hij staat toch echt, maar dan ook wel met kop en schouders in de schaduw van heel wat betere drummers. Waarmee ik maar even wil interrumperen in het gezwets wat nu is losgebarsten in Nederland over Steve Gadd (Matthijs van Nieuwkerk droeg ook al zijn steentje bij in "de wereld draait door" VARA-TV) Steve Gadd is een prima drummer, maar absoluut NIET de beste op aarde: De grootste onzin!
  7. Ach ja, je zou denken dat Zappa stoned was, wie kan er anders zulke muziek schrijven zonder stoned te zijn? Een normaal mens zou het niet kunnen, hij dus wel. Zou ie wel stoned geweest zijn, had ie het waarschijnlijk n
  8. Sayonara

    Led Zeppelin

    ik las net op een Japanse site, dat ze dus TOCH
  9. Zappa ??? Stoned ??? Als ie dat zou horen, komt ie direct uit zijn graf: Zappa was compleet "drugsvrij". Hij was een verwoed tegenstander van drugs, behalve sigaretten,koffie en sex... dynamo hummm TITTIES & BEER!
  10. Zappa ??? Stoned ??? Als ie dat zou horen, komt ie direct uit zijn graf: Zappa was compleet "drugsvrij". Hij was een verwoed tegenstander van drugs, behalve sigaretten,koffie en sex...
  11. ik was alleen mijn favoriete bassist vergeten: Manke Nelis....Zo als hij was er maar
  12. He, Getsie, een Japanse versie! Die koop ik noooooooit!
×
×
  • Create New...