Jump to content
High-End Forum

tube 300

Members
 • Content Count

  1,103
 • Joined

 • Last visited

About tube 300

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/30/1967

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,404 profile views
 1. een andere cd speler en er niet meer aan prutsen
 2. Mwa...... Mijn hele set bestaat uit buizen apparaten het meeste gaat altijd uit als ik het aanzet speelt het na 10 minuten perfect en na een hele dag nog altijd het lijkt me verschrikkelijk als je eerst een uur of meer moet wachten voordat je fatsoenlijk geluid hebt. Dan klopt er echt iets niet.
 3. De buizen zijn uitwisselbaar In eerste instantie had Reinout zijn versterkers ook met de 833 gebouwd
 4. hier branden deze per buis 10 Volt 10 Ampere gloeistroom dat werkt beter
 5. Dit werd er toch door Marc zelf gezegd en ik gaf hem gelijk..... Iets verkeerds gegeten mischien
 6. Ja Marc Laat dat gehakt trollensnot en ander neurotisch gedoe gewoon voor wat het is als je dat allemaal nodig hebt als gemoedsrust in je hoofd voordat je een cd of plaatje kan draaien dan ben je inderdaad neurotisch bezig.
 7. 25 euro was het. Ik zou het bij waarschuwen van andere mensen houden en blijven volhouden
 8. Ik was gewoon benieuwd wat je na die 2 dagen ging doen en volgens mij was hij ook niet onder de indruk. Bij dit soort tuig heeft dreigen geen zin ze hopen erop dan kunnen ze een laatste mailtje sturen zoals je nu gehad hebt en ze zijn er vanaf . Voor die 25 euro zou ik me niet verder ergeren en tijd verspillen je kan het als onderdelen donor gebruiken als het meer geld was zou ik gewoon langs gaan met het apparaat face to face en met een goede start is er veel meer mogelijk .
 9. en wat ga je na die 2 dagen doen? nu ben ik echt benieuwd Dat werkt helemaal niet Jack, je stelt jezelf zwak op met loze dreigementen.
 10. het moet van voor de jaren 80 zijn
 11. Jack bedoeld, een transistor is een stroomversterker en een buis een spannings versterkers de uitgangstransformator transformeert die spanning omlaag en zorgt ervoor dat er stroom geleverd word.
 12. In dat geval veranderd het geluid. en men neemt heel vaak aan dat een verandering ook een verbetering is.
×
×
 • Create New...