Jump to content

olivetti

Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by olivetti

  1. http://cgi.audiogon.com/ Misschien is dit wat je zoekt. Lekkere prijzen, zeker met de huidige dollar.
  2. Dit jaar: Sony 505 ES cdspeler die was echt als nieuw. Sony 770 ES tuner die was gebruikt maar is echt niets mis mee en klinkt prima Behringer Ultramatch Pro, prima ding en bevalt (klinkt) uitstekend afgezien van het kermisuiterlijk dan.
  3. "JULLIE BLIJVEN ZEUREN"....zei mijn zoontje van 15 vroeger ook toen hij nog met zijn pubertijd worstelde en wij het niet met zijn zienswijze eens waren. Ik begrijp dat je bedoelt dat de volgende die met een vraag komt die niet iedereen aanstaat, wat jou betreft, op dezelfde onsympathieke manier beantwoord kan worden. Jij was het geloof ik met JOOPIE eens. Ik snap dat niet zo goed. Leg eens uit dan..
  4. Je zou ook kunnen reageren op wat een aantal mensen vond van jouw reaktie. Wellicht zinniger.
  5. Robbert krijgt op een normale vraag inderdaad een erg eigenaardig antwoord.
  6. 100% mee eens dat is precies wat het is: geneuzel!
  7. Ik ga het niet quoten maar wel een leuk lijstje. Maar ook Spinvis daartussen, wat vinden jullie van Spinvis? Ik vind het zwaar overschat en regelmatig erg vervelende muziek maar het wordt door veel mensen nogal geprezen mij ontgaat het dus totaal.
  8. http://i240.photobucket.com/albums/ff114/o...um/DSC03663.jpg http://i240.photobucket.com/albums/ff114/o...um/DSC03647.jpg Ik heb de draden zoveel mogelijk weggewerkt. Ik snap niet dat je graag naar je set kijkt terwijl daar een oerwoud van draden achter hangt. Ik neem ook aan dat zo min mogelijk draden in het zicht de WAFfactor positief beinvloed
  9. wel ze gaan een optreden geven in London vr het 30j bestaan van de LP Never mind The Bollocks en dit op 8 nov in de Brixton Academy I wanna go ... Gr Stef Daar ga je toch niet heen..? 30 jaar na dato? F*ck the sexpistols! Ouwe mannen die proberen te rebeleren? Laten ze toch als ze geen poen meer hebben een krantenwijk nemen. Val ons niet lastig met deze nostalgie! Dat was in '76 fantastisch maar nu.....................lachwekkend of zielig misschien wel. Hebben jullie al gemerkt dat als je F*uck tikt er automatisch de term verschijnt: potjandriedubbeltjes? Dat je het taalgebruik niet de spuigaten uit wilt laten lopen begrijp ik maar : potjandriedubbeltjes. Is dit de site van Andr
  10. Het oog wil ook wel wat en ik vind die Fatman ook wel erg mooi! Mooier dan de Sansui.
  11. olivetti

    Kippenvel...

    You May Feel Me Crying - Roy Orbison (komt uit de soundtrack van de film The End of Violence van Wim Wenders. De films van die man hebben over het algemeen
  12. Ik heb zojuist eens in hun artiestendatabase gekeken: 387 namen. Dat is toch niet "artiesten genoeg"? Dat is toch armzalig weinig. Volgens mij heeft een beetje muziekliefhebber er wel meer in zijn kastjes staan.
  13. Ik heb over het algemeen niet zo gauw last van iets of iemand. Maar de hele dag "verplicht" mee luisteren is ook mijn te gek Vandaag zat ik ruim 4 uur in de auto richting Groningen en terug via de A7. De hele tijd heb ik Arrow Classic Rock op aangehad, wat me opviel was de bijzonder goede ontvangst! Natuurlijk, heb ik RDS dus de tuner zal overgeschakeld zijn naar een paar andere frequenties dan 103,6mhz, maar de hele weg niets van storing opgemerkt. Wat verder opviel dat bij 120km, het banden en windgeruis van mijn oude auto dermate sterk is dat de slechte geluidkwaliteit van deze zender veel minder opvalt..... bij 50km in de stad klinkt het natuurlijk nog steeds slecht. Ook nog even bij mijn vriend geluisterd via zijn installatie en daar klonk het echt niet.... Over muziekkeus valt te twisten, maar ik hoorde ook regelmatig een nummer dat ik niet ken. Kan natuurlijk toeval zijn, of dat ze door-de-weeks een andere programmering hebben. Verder vind ik dit station qua muziek niet echt boeiend..... wel lekker dat er weinig spraak is. Als ik het op een positieve manier bekijk, dan zeg ik: qua ontvangstbereik hier in NH en Friesland heeft dit station de potentie om te kunnen uitgroeien naar een zender van formaat. Maar dat moet wel de geluidskwaliteit flink omhoog ...Dat moet m.i. geen probleem zijn immers het "zusje" Arrow Jazz FM kan dat ook! Dat Rock alleen maar "herrie" betekent kan er bij mij niet in Tot die tijd heeft Rogier gelijk "alleen" geschikt voor in de auto en dan alleen op de snelweg Jack P.s. "per ongeluk" de tuner thuis op Arrow Classic Rock laten staan en mijn ega heeft er dus de hele dag naar "geluisterd" Mijn vraag wat vond je er van? "whah wel lekker" En de kwaliteit? Eigenlijk niet zo opgelet Mag ik daar uit concluderen dat vrouwen "anders" luisteren en dat die eeuwige dooddoener die wij als man naar ons kop geslingerd krijgen "je luistert niet...." voor vrouwen ook opgaat Heerlijke wezens..... vrouwen Ik mag wel oppassen dat ik het tegenovergestelde bereik van wat ik feitelijk bedoelde. Dit station gaat nog populair worden zo. Maar leuk dat je de moeite neemt om dit station zelf uit te proberen. Dat jouw vrouw het wel lekker vond zo'n dagje luisteren dat begrijp ik wel als je voor het eerst naar luistert, je hoort immers een hoop leuke liedjes van vroeger weer eens voorbijkomen maar het punt is nu juist dat je ze morgen en overmorgen en overovermorgen en ....etc. nog steeds hoort. De geluidskwaliteit van radiostations vind ik in het algemeen niet zo belangrijk, op het werk is er veel achtergrondgeluid, in de auto is er ook genoeg lawaai en als wij thuis naar radio 1 luisteren doen we dat zelfs via een transistorradio. Wat ik op mijn werk wel eens doe bij een moeilijke klus is mijn ipod aanzetten met inear speakertjes, dat is dan lekker geconcentreerd werken. Max meestal een uurtje om niet helemaal afgesloten van de rest te raken.
  14. Zal wel meevallen! Ik "trek" als oudere jongere moeiteloos, Veronica, een beetje 538 maar niet te lang. 3FM niet! Maar da's, ook voor een andere doelgroep. Jack Dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Ik ben erg onverdraagzaam tegenover muziek die ik niet mooi vind. Disqjockeys vervelen mij ook al na 3 secondes en vaak zelfs eerder. Mijn voorkeur heeft de nieuwszender Radio 1 om toch nog even op de hoogte te blijven van het wereldnieuws. TV (nieuws)programma's kijk ik niet en je moet toch wat om te weten wat er in de wereld geschied. Maar ook Radio 1 is soms tenenkrommend irritant. Van die journalisten die hun prooi maar blijven belagen met een vraag waar de geinterviewde al lang antwoord op heeft gegeven. Maar omdat ze niet kunnen luisteren en zichzelf erg graag horen eikelen ze maar door.
  15. Zoals? Groet, Jacco Je bedoelt dat er buiten die oude meuk niets meer is? [...] Dat staat er toch niet? Ik vraag me af met welke meuk jij die jukebox zou vullen. Groet, Jacco Ik zou allerhande namen kunnen noemen van personen en groepen die zich in de schaduwgebieden van het Golden Oldie repertoire hebben geopereerd en waar ik met veel plezier vroeger naar geluisterd heb maar dat heeft niet zoveel zin. Punt is dat de bron/verzameling waaruit dit radiostation put te beperkt, te
  16. Hallo Henri, Dat kan ik mij heel goed voorstellen. Het is nu natuurlijk wel zo dat als je met meerdere mensen/smaken samenwerkt je ergens compromissen moet sluiten. Maar ik zou zelf nooit mijn smaak iemand anders de hele dag opdringen. Mijn vrouw denkt daar overigens anders over. Maar ik vroeg mij ook af of jullie ook ervaren dat als je de hele dag naar muziek op je werk geluisterd hebt, je er in je vrije tijd minder zin in hebt.
  17. Zoals? Groet, Jacco Je bedoelt dat er buiten die oude meuk niets meer is? Dat is een goed geregelde situatie. Bij mij werkt er een dame die ieder ogenblik als er niemand kijkt of op de afdeling aanwezig is dat ding op Arrow Rock zet. Een echte volhouder, niet kapot te krijgen.
  18. Voor bepaalde groepen luisteraars is het klaarblijkelijk het mooiste wat er is: al die fijne muziek die herinneren aan de tijd toen ze nog jong en gelukkig waren. Daarna heeft de muziekontwikkeling voor hen stil gestaan. Maar ik zou wilen zeggen "gooi er eens een paar duizend euro tegenaan en prop die jukebox eens vol met wat meer van wat anders. Heel misschien dat ik dan mijn luidsprekertje weer eens aanzet.
  19. Op de afdeling waar ik werk hebben we een zestal luidsprekers in het plafond bevestigd, aangestuurd door
  20. Gelukkig, het einde is nog niet in zicht. Kan ik ook zo'n cd krijgen? Dan stuur ik hem ook door!
  21. Zeer interessant allemaal! Erg jammer dat die cd niet nog verder doorgestuurd moet worden.
×
×
  • Create New...